deepbluesky
AVClub Addicted Member
Πω πω Λευτερη, ισα ισα χωρεσε το Inverto. Αλλα κριμα που δεν βγαζεις Badr 4. Παντως βλεπω εχεις χωρο για μελλοντικα -> 31.5Ε/36Ε
Τα διαγράμματα γίνονται μέσω ενός plugin της Skystar2 , SS2GraphLevels με το οποίο μπορείς να σκανάρεις έναν δορυφόρο και σου δώσει τιμές από όλους τους Transporters .Τελειώνοντας έχει επιλογή να πάρεις image(φώτο) του διαγράμματος.
Για τον φίλο Χρήστο (Deepbluesky) που ξέρω ότι του αρέσουν τα νούμερα ,ανέβασα όλες τις λήψεις από όλο το τόξο που πιάνω.
Βέβαια πληροφοριακά μπορεί ο καθένας να λάβει γνώση για αυτές.
Μπορώ να πω πως για την ώρα είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που κατάφερα με τα δεδομένα που είχα στην διάθεση μου.
Λευτέρη, πήρα και εγώ το 10άρι DiSEqC και δουλεύει άριστα με 1.1...
Edision Argus Mini 2in1 = ΟΚ!
IPBOX 422 = ΟΚ!
Octagon SF 518 = ΟΚ!
Octagon SF 908 = ??? (έχει πάει για Service 0/12v)
Προς το παρόν μου δουλεύει ΜΟΝΟ σαν 1.1. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω και προγραμματιστή για να το ρυθμίσω και για τα άλλα πρότυπα.
Εσύ έχεις πάρει προγραμματιστή? Σου δουλεύει σαν 1.0 ή 1.2?
Σάκη και εγώ έχω ένα 10άρι DiSEqC το οποίο δουλεύει μόνο 1.1(έτσι μου είπανε και από εκεί που το πήρα).Λευτέρη, πήρα και εγώ το 10άρι DiSEqC και δουλεύει άριστα με 1.1...
Edision Argus Mini 2in1 = ΟΚ!
IPBOX 422 = ΟΚ!
Octagon SF 518 = ΟΚ!
Octagon SF 908 = ??? (έχει πάει για Service 0/12v)
Προς το παρόν μου δουλεύει ΜΟΝΟ σαν 1.1. Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να πάρω και προγραμματιστή για να το ρυθμίσω και για τα άλλα πρότυπα.
Εσύ έχεις πάρει προγραμματιστή? Σου δουλεύει σαν 1.0 ή 1.2?
Τον χρησιμοποιούμε άν ο δέκτης δεν έχει DiSEqC 1.1 ή μετατρέπουμε τον διακόπτη 1.1 σε 1.2;Ο προγραμματιστής DiSEqC είναι αυτός εδώ και τα καταστήματα της Γερμανίας που τον πουλάνε αναφέρουν πως κάνει και για 8/1 και για 10/1.
Τώρα αν όντως αλλάζει τον τύπο του 8/1 της EMP... δεν ξέρω αν όντως γίνεται.
Μου ήρθε πριν δυο μέρες και θα τον δοκιμάσω πολύ σύντομα.
Αυτό που κάνει είναι να αλλάζει τον τύπο του DiSEqC μεταξύ των... 1.0, 1.1, 1.2, 2.0, 2.1, 2.2, μέσω των κουμπιών που έχει.
h**p://www.sdtv.gr/smf/index.php?topic=11916.0
![]()
Ο δέκτης έχει ότι έχει. Εμείς θέλουμε να ρυθμίσουμε/μετατρέψουμε το DiSEqC ανάλογα.Τον χρησιμοποιούμε άν ο δέκτης δεν έχει DiSEqC 1.1 ή μετατρέπουμε τον διακόπτη 1.1 σε 1.2;
Μπαίνει πίσω από τον δέκτη και στέλνει εντολή στο DiSEqC για να του αλλάξει τον τύπο.Που μπαίνει πίσω από τον δέκτη;
25 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά από Ebay.Πόσο τον πήρες Σάκη;
.
Είχα πάντα την απορία τι θα πρέπει να κάνω ως πιο απλή λύση για να προσθέσω και άλλα LNB στο πιάτο.
Πηγαίνοντας για παραπάνω από 4 lnb οι επιλογές σου είναι οι εξής:
Αν ο δέκτης σου δεν υποστηρίζει εντολές 1.1 μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιπλέον διακόπτες 0/12V ή 0/22KHZ.
To 0/12 Volt πρέπει να έχει επιλογή και έξοδο ρεύματος ο δέκτης.
Ο διακόπτης 0/22KHZ είναι αρκετά σπάνιος να βρεθεί ενώ πρέπει να υποστηρίζει και ο δέκτης.
Στην περιπτωση αυτή χρησιμοποιείς 2- 4άρια diseqc 1.0 και η εναλλαγή τους γίνεται από τους επιμέρους διακόπτες 0/12V ή 0/22KHZ και μπορείς να έχεις μέχρι 8 θέσεις.
Το diseqc 8/1, 10/1 , 16/1 χρησιμοποιείται με εντολές diseqc 1.1 και σε μερικούς δέκτες με 1.2 αν δεν υποστηρίζεται.
Κάθε δέκτης έχει τις ιδιοτροπίες του για συνεργασία ειδικά με τέτοια πρωτόκολλα επικοινωνίας και τέτοιους διακόπτες (πολλοί από μας έχουμε παιδευτεί κατά καιρούς ), και οι λύσεις πολλές φορές είναι δυστυχώς ακριβές.
Και βέβαιως υπάρχουν και οι γνωστοί συνδυασμοί διακοπτών 1.1 που μπορούν να υποστηρίξουν μέχρι και 64 θέσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.