deepbluesky
AVClub Addicted Member
Την 1μ θα μπορουσες με μικρο κοστος σχετικα ευκολα παντως να εξοπλισεις με ενα μοτερακι ετσι ωστε βλεποντας αν σου φτανουν οσα λαμβανεις και αν για σενα προσωπικα αξιζει να επενδυσεις πιο πολλα.
εχω 1,20 και εχω τωρα 39 kai 13.2..αθηνα ειμαι..μπορω με καποιο τροπο να κατεβασω τα hd καναλια απο τις 28.2?sky uk..
Λαμβάνοντας υπόψιν την χτεσινή καλή μέρα και θέλοντας να ξεπιαστώ λίγο από το καθισιό των ημερών, είπα να πεταχτώ μέχρι την ταράτσα και να κάνω κάποιες αλλαγές στο σύστημα μου.
Συγκεκριμένα έκανα κάποιες μικρορυθμίσεις στα οριακά μου Lnb θέλοντας να βγάλω κάποιες επιπλέον συχνότητες από τις 42,0 & 9,0 Ε.
Δυστυχώς η βελτίωση ήταν περίπου της τάξης του 5%, ποσοστό μικρό που σημαίνει πως με τα συγκεκριμένα Lnb(alps 0.4) δεν μπορώ και πολλά πράγματα βελτίωσης του σήματος.
Επίσης πρόσθεσα ένα επιπλέον Lnb στις 4,8 Ε Sirius,αποκλείοντας για την ώρα το κεντρικό μου στις 23,5 (αφού εκεί παίζεται μπάλα μόνο τις βραδυνές ώρες)
Αποτέλεσμα να βγούν οι εύκολες δέσμες εκτός Nordic , ικανοποιητικά με επαρκές σήμα .
Παράλληλα με το ίδιο Lnb βγαίνουν οι περισσότερες συχνότητες από τις 7,0Ε με αρκετά ασθενές όμως σήμα .
Περιμένοντας να έρθουν καλύτερες μέρες και κάνοντας κάποια σχέδια αναβάθμισης για το μέλλον , σας παραθέτω φώτο.
![]()
me toso baros moli fisiksei ligo parapano paei to holder peripato.aytes oi kataskeyes den einai all wheather.
Τα <30% βλεπονται ?
Πως παράχτηκαν τα συγκεκριμένα διαγράμματα; Ένα ένα δορυφόρο και μία μία συχνότητα χειροκίνητα ή υπάρχει κανένα ωραίο utility;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.