- 19 June 2006
- 35,670
Γιαννη εννοείται αυτό.
Και σε άλλα ποστ και στο άλλο νημα
συνέχεια λέω οτι έχουμε μεγάλη ανάγκη σε επεξεργαστική ισχύ.
Ο,τι σηκώνει η τσέπη μας για καλό είναι.
Αυτό που έγραψα πριν ήταν ότι εκτός από τον επεξεργαστή ,
βάρος μεγάλο πέφτει και στην κάρτα γραφικών.
Εκεί παίζει μεγάλο ρόλο ακόμα και η μνήμη της.
Που θέλω να καταλήξω?
Aκόμα κι ενας i7 2600 ή ενας εξαπυρηνος amd phenom ii x6, δεν εξασφαλίζει ότι θα παίξει από μόνος του f.i@1080p60 + madvr + svp kit με την ενσωματωμένη ΗD3000 ή μια onboard ΑΤΙ 4250(880G) αντιστοιχα.
Στο γραφημα που δινει στο site του,
μιλάει για good settings χωρίς να το ορίζει.
Θα 'θελα παρα πολύ να δω τι ειναι αυτά τα good settings.
Θα το διαβασω πιο προσεκτικά αυριο.
Κάτι τελευταίο, μιας και vas_papavas έχει ρίξει πολύ δουλειά
και εγω εχω κάνει αρκετά πειράματα και όλο περισσότερος κόσμος μπαίνει
και ρωτάει για το SVP kit μηπως πρέπει το τριημερο να ανοίξουμε ένα νεο νημα
αποκλειστικά για το SVP kit?
Aνεξαρτήτως player μιας και ο PotPlayer είναι ο μόνος που παίζει με DXVA,
ενώ ο MAdVr μου φαίνεται πολυτέλεια σε ένα τετοιο setup
τη στιγμή που ακόμα και το 5-10% load ειτε στην κάρτα είτε στον CPu
παιζει μεγάλο ρόλο.
Ως, συνήθως, έχεις δίκιο στα περισσότερα που γράφεις!!! Όμως...
Έχω ξαναγράψει ότι έφαγα μια σχετική ''ήττα'' όταν ανακάλυψα ότι με τα σκριπτάκια του avisynth δεν μπορώ να ''φορτώσω'' την κάρτα γραφικών ώστε να ελαφρύνω τη δουλειά του παλιού μου και αδύναμου επεξεργαστή (Core2duo E6600). Η κάρτα λειτουργούσε στο ρελαντί ενώ ο επεξεργαστής είχε καεί. Δυστυχώς, δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού ώστε να πειράξω κάτι σχετικά με τα priorities. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε κιόλας....διότι η επιμονή του καλού φίλου Βασίλη, έπιασε τόπο και χθες δοκίμασα το svp kit. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ενώ μια εικόνα είναι 1000 λέξεις. Θυμίζω ότι με τον άλλο οδηγό δεν μπορούσα να παίξω ούτε σε 30 καρέ τα 1080 με τις ελαφρότερες ρυθμίσεις. Φυσικά, για mad....ούτε λόγος. ''Υποκλιθείτε'' στο Ρώσσικο θαύμα!!!!
Τι να πρωτοσχολιάσω από αυτή τη φώτο?
Το ότι έχω άριστη αναπαραγωγή?
Το ότι παίζω στα 60 καρέ με επεξεργαστή πενταετίας αρχείο 1080 με blocks στα 16??!!!!????!!!!
Ή
ότι παίζει μια χαρά με όλο το πακέτο???? (lav+mad):award::award:
Το Σαββατοκύριακο θα τον ξεψαχνίσω διότι μπορεί το λογισμικό να έχει πολλές δυνατότητες, αλλά λείπουν κάποιες επιλογές, βασικές κατ' εμέ (μάλλον όχι λείπουν....ίσως δεν τις έχω βρει ακόμα), όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να παίζεις σε 30 καρέ.
Επομένως, Αλέξανδρε, φυσικά και θα επακολουθήσει feedback και οδηγός για το svp!!!