Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Εβαλα τον νεο madvr 0.79 και παρατηρησα οτι η κινηση εγινε πιο smooth στο script που χρησιμοποιω.
Αφου κοιτουσα και ξανακοιτουσα στο script αν εχω βαλει num=30 ή num=60.
Για καντε οσοι εχετε διαθεση με κλασικο script στα 30 καρε δοκιμη.
Λετε οτι στα 30 καρε το κλασικο script δεν σας ικανοποιουσε, αλλα απο την αλλη το svp ετρωγε πιο πολλη ισχυ.

Ρε παλικάρια, για βοηθάτε λίγο... Γιατί ότι έχει ήχο DTS μου το παίζει τζάμι κι ότι έχει AC3 μου κολλάει το σύμπαν;
Και με τον ΜΠΨ-ΗΨ και με τον PotPlayer τα ίδια.
Στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα η εικ'ονα παγώνει, ο ήχος εξακολουθεί και ακούγεται στο backgrounnd και μου πετάει αυτό το σιχαμένο μήνυμα:

Attachments

• GamotoAC3.jpg
    GamotoAC3.jpg
    24.6 KB · Views: 227
Λοιπόν Μπάμπιε, επειδή ο mpc-hc είναι κουκουρούκος κάνοντας και παίζοντας ό,τι θέλει και επειδή είμαι 99.99% βέβαιος ότι είναι θέμα splitter, βάλε στον ΚΜ είτε lav source splitter είτε haali media splitter, απενεργοποίησε τα εσωτερικά του και άνοιξε με το svp τα ''''''''''τιμημένα'''''''''''' τα AC3!!!!:Banane0::Banane0:

Και πες μου ότι έπαιξε, ειδ' άλλως θα 'ρθω στην Αθήνα με τα πόδια!!!:slapface:

GamotoAC3.jpg

Όταν ο ήχος είναι DTS δουλεύει μια χαρα, κι απ´ότι φαίνεται, το σύστημα, μ´αυτές τις ρυθμίζεις μιά χαρά και ξακούραστα δουλεύει.

Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Να ρωτησω κατι,αυτη την στιγμη χρησιμοποιω τον Lavcuvid 0.13 με nvidia, θα μου προσφερε τιποτα παραπανω ο Lav video 0.41?
Εχει διαφορα απο τον cuvid, γιατι βλεπω πως ο δημιουργος του εχει πολυ καιρο να τον ανανεωσει.

ευχαριστω.

svp 3.0.6

http://www.svp-team.com/wiki/Download

Version 3.0.6 (12/30/2011)

+ Added compatibility with updated AMD Catalyst 11.12 drivers;
+ Corrected detection of variable framerate (reported by danil4eg, Reflex, nixties, Advokatvlad);
- Fixed small bugs (reported by eruption, Noweol, Rimsky, rix23);
= New versions of components: ffdShow rev.4194, madVR 0.80.

δεν το έχω τεστάρει και δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος να μπεί εκτός αν κάποιος έχει ati.

хороший год

Οντως δεν εχει να προσφερει τιποτα παραπανω εκτος αν εισαι κατοχος Ati οπως ειπες.

Εγω παντως για ψυχολογικους και μονο λογους το περασα!!!

5. Κατεβάζουμε από ‛δω:

http://www.megaupload.com/?d=SP5FE2KG

τους drivers που εμποδίζουν το κρασάρισμα του FFDshow και τους τοποθετούμε κατά τον ίδιο τρόπο στο c:\windows\system32

Υπάρχει μήπως κάποιο εναλλακτικό link για download ? Το συγκεκριμένο δεν ..........

κατεβασε αυτό πιο φρέσκο all-in-one

SmoothVideo Project (SVP)

κατέβασε τη φουλ τσέκαρε όλα τα κουτάκια και μην κάνεις τίποτα
άλλο , τα έχουν κάνει όλα πολύ αυτόματα
Αλεξανδρε χαθηκες.
Αυτο δουλευει μονο με MPC η και στο XBMC?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Αλεξανδρε χαθηκες.
Αυτο δουλευει μονο με MPC η και στο XBMC?

καλησπέρα τι κάνετε?
ισα ισα που αυτές τις μέρες μπαίνω πιο πολύ από ποτε...
νομίζω πήρα και τριτο αστέρι σήμερα , έγινα λοχαγός :)

ον τόπικ :

αυτό δουλεύει οπου βρει ffdshow.

mpc-hc, potplayer, xbmc (αυτο με τον ds του tiben που παίζατε εσείς..)
ακόμα και wmp

το 'χουνε κάνει πολύ ελαφρύ πάντως

Ναι,τωρα θυμηθηκα.
Δουλευει με το TIBEN/XBMC αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν κραταει στη μνημη του τους ελληνικους υποτιτλους.
Σε ειχα ξαναρωτησει γι'αυτο το θεμα..

Αντε να σε δουμε απο Λοχαγο Συνταγματαρχη.................

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

Ναι,τωρα θυμηθηκα.
Δουλευει με το TIBEN/XBMC αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν κραταει στη μνημη του τους ελληνικους υποτιτλους.
Σε ειχα ξαναρωτησει γι'αυτο το θεμα..

Αντε να σε δουμε απο Λοχαγο Συνταγματαρχη.................

Περίεργη παρενέργεια!

Είσαι σίγουρος, Βαγγέλη, ότι φταίει το svp? Δεν έχει λογική...

κατεβασε αυτό πιο φρέσκο all-in-one

SmoothVideo Project (SVP)

κατέβασε τη φουλ τσέκαρε όλα τα κουτάκια και μην κάνεις τίποτα
άλλο , τα έχουν κάνει όλα πολύ αυτόματα

Thanks man !!!!! :)

Απάντηση: Re: Οδηγός αναπαραγωγής αρχείων με χρήση Frame Interpolation.

5. Κατεβάζουμε από ‛δω:

http://www.megaupload.com/?d=SP5FE2KG

τους drivers που εμποδίζουν το κρασάρισμα του FFDshow και τους τοποθετούμε κατά τον ίδιο τρόπο στο c:\windows\system32

Υπάρχει μήπως κάποιο εναλλακτικό link για download ? Το συγκεκριμένο δεν ..........

Φίλε μου, ο οδηγός είναι αρκετά παλιός και άβολος τώρα πια, μιας και στηριζόταν σε σκριπτάκια που άλλαζες χειροκίνητα. Το svp που πρότεινε ο Portioli (Αλέξανδρος) είναι πολύ αυτοματοποιημένο με άριστη υποστήριξη και κάνει θαυμάσια δουλειά.-bye-

παίζει με xbmc αρκεί να του ορίσεις στο xml να χρησιμοποιήσει player τον mpc. έχεις φορτωμένο τον svp από κάτω.

Λοιπον Κυριοι εδω συμβαινουν φοβερα και τρομερα πραγματα
Ενω με το προηγουμενο HTPC με Ι3 540 και γραφικα απο τον επεξεργαστη , οταν εβαζα τον SVP με το που ξεκινουσε η ταινια σε δεκα δευτερολεπτα το πολυ,η ταινια κολλουσε τωρα βλεπω αλλα πραγματα.
Λαθος μου βεβαια ,επρεπε να σας ενημερωσω για το στησιμο του καινουργιου HTPC

Eστησα το Silverstone CW-02 με:
Τον ιδιο επεξεργαστη Ι3-540 αλλα με Cooler υψους 16cm
Mνημες τις ιδιες 4GB
Αλλα εδω φαινεται ειναι το ρεζουμε
Καρτα γραφικων Gigabyte 5750 256 - DDR5 και fanless παρακαλω η οποια ποτε δεν περνα τους 50 βαθμους Κελσιου.

Tωρα Κυριοι με το SVP full size του Portioli πηγαινει σφαιρα και με CPU Usage 23-25% και χωρις DXVA.
Φοβερο ετσι? Μαλλον η καρτα γραφικων κανει τη διαφορα.

Αλλα σε μερικα εργα μολις ξεκινησει το εργο μου βγαζει στη μεση της οθονης ενα ταμπελακι με το μηνυμα,εαν το θυμαμαι καλα.

Target Video frame rate exceeds the monitor's refresh rate to 35.944 fps. Continue playing videos with the effect of smooth?

Εαν πατησω Ναι κολαει

Τι κανω εδω?

Last edited: