Αν δεν εχει αλλαξει κατι στη τελευταια version τοτε ισχύει αυτο που γράφειςΠαιδια λόγω του ότι εχω σε 3 διαφορετικούς δίσκους τις ταινιες στο PC θα πρέπει να πάω αναγκαστικά στην λύση του Usb flash ή σκληρού στο dune έτσι?
Δεν παίζει καμία άλλη λύση?
2.1.2
- Fixed the scan issue when some temp files are present in source folders
- Fixed the refresh of edition panel after processing one movie
- Fixed the update of index categories. It did not work when the movie file
or folder contains some specific characters
- Replaced the word "Processed" with "Checked" in the status filter
- Removed the video wall option for Mede8er. You can now select the
resolution of posters and synopsis in the interface tab
- Hid the Dune Path when the basic mode is selected or the profile is
Mede8er or TViX
- Added the use of relative paths when basic mode is selected.
- Added the reset of item.xml files if they are not valid
- Removed the ability to select a series folder for Mede8er and TViX
- Updated the language files
ναι και μετά πως το yadis διαβαζει απο τον φακελο καθε ταινιας και οχι από τον φακελο yadis ?αυτο δεν εχω βρει πως γινεται......
by the way το skin σου ειναι απαιχτο![]()
Να ρωτήσω. Όταν στην οθόνη του Dune μας δείχνει ωραία τα εξώφυλλα των ταινιών για να επιλέξουμε την ταινία και κάπου ενδιάμεσα εμφανίζεται κάποιο κενό σαν να υπήρχε εξώφυλλο ταινίας σ' αυτή τη θέση τι μπορεί να φταίει ?
Επίσης το όνομα πρέπει οπωσδήποτε να είναι _yaDIS ή μπορεί να είναι και καθαρό yaDIS χωρις την παύλα; Όταν έχουμε τριλογίες κλπ πως τις αναγνωρίζει ;
Ευχαριστώ πολύ.
Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. α) Κάτι τέτοιο είχα υποπτευθεί κι εγώ, όμως όταν πατάω πάνω στο κενό απλά δεν γίνεται τίποτε !
γ) Πως μπορεί να γίνει χειροκίνητα ;
Ευχαριστώ.
Οχι πλεον δε χρειαζεταιγια να εγκαταστήσουμε την 2.1.2 πρέπει να έχουμε κάνει εγκατάσταση και κάποια απο τις προηγούμενες εκδόσεις 2.χ.χ ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.