Οδηγος yaDIS V2.xx

Η απάντηση σου βρισκεται στο πρωτο μυνημα του συγκεκριμένου thread.
Η 2.0.5 δεν αποθηκεύει τα "στολίδια" μεσα στους φακελους των ταινιων αλλα σε ξεχωριστο φακελο που δηλωνεις εσυ στο setup του προγραμματος.
Δεν τον οδηγο στη πρωτη σελιδα και αν εχεις καποια απορία εδω ειμαστε.

Παιδια λόγω του ότι εχω σε 3 διαφορετικούς δίσκους τις ταινιες στο PC θα πρέπει να πάω αναγκαστικά στην λύση του Usb flash ή σκληρού στο dune έτσι?

Δεν παίζει καμία άλλη λύση?

Παιδιά γεια σας.
Νομίζω ότι για την απορία μου εδώ πρέπει να είναι το σωστό νήμα.
Περιμένω τις επόμενες μέρες το Η1 οπότε το yaDIS είναι ένα απο τα προγράμματα που μου κάνει.
Το θέμα μου είναι ότι θέλω να ετοιμάσω τους φακέλους των ταινιών και τις πληροφορίες τους με τρόπο χειροκίνητο (80% περίπου είναι παλιές ελληνικές),
το yaDIS το κάνει αλλά εχω και ένα Popcorn A-100 πού εκεί έχει YAMJ και δοκίμασα και μου άρεσε το Ember.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνετε να κάνω την δουλεία 2 φορές μια για nfo και μια για yaDIS.
Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να μου εξάγει τις πληροφορίες και για τα 2 μηχανήματα ώστε να τα παίρνει απο εκί ?
Θα προτιμούσα κάτι σε Mac αλλά βολεύομαι και με Windows. Κατέβασα και για δοκιμή το "My Movies Collection Management"
αλλά δεν εντυπωσιάστηκα και πολύ (μου φάνηκε και πολύ βαρύ αφού έτρεχε και SQL). Το Ember και το Υanfoe που δοκίμασα έχει μόνο για YAMJ και XMBC.

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Παιδια λόγω του ότι εχω σε 3 διαφορετικούς δίσκους τις ταινιες στο PC θα πρέπει να πάω αναγκαστικά στην λύση του Usb flash ή σκληρού στο dune έτσι?

Δεν παίζει καμία άλλη λύση?
Αν δεν εχει αλλαξει κατι στη τελευταια version τοτε ισχύει αυτο που γράφεις

The version 2.1.2 is out !
http://www.mediafire.com/?ziqqqpf018i1eql

2.1.2
- Fixed the scan issue when some temp files are present in source folders
- Fixed the refresh of edition panel after processing one movie
- Fixed the update of index categories. It did not work when the movie file
or folder contains some specific characters
- Replaced the word "Processed" with "Checked" in the status filter
- Removed the video wall option for Mede8er. You can now select the
resolution of posters and synopsis in the interface tab
- Hid the Dune Path when the basic mode is selected or the profile is
Mede8er or TViX
- Added the use of relative paths when basic mode is selected.
- Added the reset of item.xml files if they are not valid
- Removed the ability to select a series folder for Mede8er and TViX
- Updated the language files

επιτελους το πολυποθητο ''basic export''!!!! (στην ουσια δεν κανει export αλλα ενημερωνει τους φακελους των ταινιων)
σε 5 λεπτα ειχαν περαστει τα εξωφυλλα και ολα δουλευουν ρολοι χωρις μπερδεματα και ψαξιματα
να εισαι καλα ανδρεα για ολη τη τοσο καιρο βοηθεια αλλα και για το λινκ της εφαρμογης

το basic export δεν κάνει export απλα βάζει τις φωτο και τις πληροφοριες στο φακελο καθε ταινιας.....το yadis ομως διαβάζει από το yadis (dune) οποτε ποια η χρησιμοτητα...... ???? :hmmmm:

Last edited:
Αν κοιταξεις το προηγούμενο θεμα που αφορούσε τις πρωτες version του yadis η ακομα και το πρωτο μήνυμα του συγκεκριμένου τοπικ νομιζω πως θα καταλάβεις την διαφορα.
Φυσικα το basic export δεν χρειαζεται τον φακελο Yadis αφου κανει export στο φακελο καθε ταινιας.

ναι και μετά πως το yadis διαβαζει απο τον φακελο καθε ταινιας και οχι από τον φακελο yadis ?αυτο δεν εχω βρει πως γινεται......

by the way το skin σου ειναι απαιχτο:)

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

ναι και μετά πως το yadis διαβαζει απο τον φακελο καθε ταινιας και οχι από τον φακελο yadis ?αυτο δεν εχω βρει πως γινεται......

by the way το skin σου ειναι απαιχτο:)

Σε ευχαριστώ.

Εφοσον τα αρχεια πλεον δεν πηγαίνουν σε ξεχωριστο φακελο Yadis αλλα μεσα στους φακελους των ταινιων η πλοήγηση γίνετε μεσα απο αυτους.

Να ρωτήσω. Όταν στην οθόνη του Dune μας δείχνει ωραία τα εξώφυλλα των ταινιών για να επιλέξουμε την ταινία και κάπου ενδιάμεσα εμφανίζεται κάποιο κενό σαν να υπήρχε εξώφυλλο ταινίας σ' αυτή τη θέση τι μπορεί να φταίει ?
Επίσης το όνομα πρέπει οπωσδήποτε να είναι _yaDIS ή μπορεί να είναι και καθαρό yaDIS χωρις την παύλα; Όταν έχουμε τριλογίες κλπ πως τις αναγνωρίζει ;

Ευχαριστώ πολύ.

Να ρωτήσω. Όταν στην οθόνη του Dune μας δείχνει ωραία τα εξώφυλλα των ταινιών για να επιλέξουμε την ταινία και κάπου ενδιάμεσα εμφανίζεται κάποιο κενό σαν να υπήρχε εξώφυλλο ταινίας σ' αυτή τη θέση τι μπορεί να φταίει ?
Επίσης το όνομα πρέπει οπωσδήποτε να είναι _yaDIS ή μπορεί να είναι και καθαρό yaDIS χωρις την παύλα; Όταν έχουμε τριλογίες κλπ πως τις αναγνωρίζει ;

Ευχαριστώ πολύ.

α) Εχεις καποια ταινια που δεν ενημερώθηκε.
Πάτα πανω στο κενο για να σου ανοίξει ωστε να δεις ποια ειναι η ταινια και κανε εκ νεου ενημέρωση του τιτλου της ταινιας.
β) Οχι, μπορεις να δώσεις οτι ονομα θελεις
γ)Προς το παρον δεν μπορει να αναγνωρίσει τριλογιες δημιουργώντας ενα κοινο μενου( ισως στο μελλον).
Μπορει να ομως να γινει χειροκίνητα.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. α) Κάτι τέτοιο είχα υποπτευθεί κι εγώ, όμως όταν πατάω πάνω στο κενό απλά δεν γίνεται τίποτε !
γ) Πως μπορεί να γίνει χειροκίνητα ;

Ευχαριστώ.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. α) Κάτι τέτοιο είχα υποπτευθεί κι εγώ, όμως όταν πατάω πάνω στο κενό απλά δεν γίνεται τίποτε !
γ) Πως μπορεί να γίνει χειροκίνητα ;

Ευχαριστώ.

Εαν πας πανω στο κενο και πατήσεις πληροφορίες αρχειου ( pop menu αν θυμαμαι καλα) ισως ετσι δεις ποια ταινια δεν σου εμφανίζει.
Για το χειροκινητο τροπο οταν εχω χρονο θα ανεβασω σχετικο οδηγό.

Red cinema skin (Big cover)

TemplatesCinemaC3.jpg

http://www.megaupload.com/?d=6W4066VE
Red Cinema C3

Dune skin CinemaC5
DuneskinCinemaC5.jpg

http://www.megaupload.com/?d=HOJ0SGSK