Οδηγος yaDIS V2.xx

Οκ το βρήκα απλά ήμουν στραβος..... :P

Τώρα έχω άλλο θέμα....Παταω play ή Enter πάνω στην ταινια αλλά η ταινία ΔΕΝ ξεκινάει....Απλά μου παίζει slideshow!!

Μετα από αυτό κάνουμε ad τον σκληρο δίσκο ή τους φακέλους με τις ταινιες μας.
Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.

* smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
* smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου

Κάνω ακριβώς ότι λέει και παίρνω το μύνημα "Failed to open url"

smb://192.***.1.**(η ip του PC) /500GB(onoma HDD)/TORRENTS/TAINIES HD

Δοκίμασα άπειρους συνδυασμούς.....

Πόσους δικτυωμένους δισκους εχεις;
Το φακελο Yadis ( δηλαδή το Path Dune interface location) τον εχεις τοποθετημένο σε καποιους απο τους δικτυωμένους σου δίσκους που περιέχουν τις ταινιες σου;

Ανδρέα όλα οκ τα κατάφερα....

Όλα είναι οκ..Το άφησα για κάνα δίωρο και όταν επανήλθα το βρήκα με την μια...
Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανα λάθος αλλά τώρα δουλεύει μια χαρά...
Μάλλον είχε σκαλώσει το μυαλό μου κάπου που αργότερα το είδε...

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Δε παιζει...
Ξανακατεβασε το...
( και υπαρχει κανονικα και icon_sel)
Εδω ειναι τα δυο Link

Ναι υπάρχουν τα δυο εικονιδια αλλά τα βάζω στο Dune interface location στο φακελο yadis αλλά κλακέτα δεν εμφανιζεται....
Επίσης πώς αλλάζουμε το menu του yadis ωστε να εμφανιζεται όπως εσενα εδώ ?? http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056135469&postcount=176

.Εχω βάλει κανονικα το skin cinema c2 στο Dune...

Αφου τα εβαλες μεσα στο φακελο yadis κανενα ανανεωση η επανεκκίνησε το player ωστε να δει την αλλαγη των εικονιδιων.

Για την αλλαγη της εμφάνισης των μενου του yadis θα πρεπει να επέμβεις στο αρχειο dune_folder.txt καθε κατηγορίας οπως και να αλλαξεις τα Background .
Συντομα θα ανεβασω ενα νεο template συνεχεια του skin cinema c2 μαζι με τα Background και τις οδηγίες.

Το έκανα αλλά τίποτα..

Όταν πάω απο samba και βρίσκω το φάκελο απο το Dune βεβαια και το σκιάζω τότε, δεξιά εμφανίζει την κλακετα, αλλά, όταν το βάζω στα Favorites εμφανιζει το αστερι και οχι την κλακετα..

Τελικά ανακάλυψα την "κλακέτα" του yadis

Ηταν χωμένη μέσα στο miscallaneous :flipout:

Και κάποιο άλλο εικονίδιο είναι εκεί.

Πως το διορθώνουμε; ξαναπέρασα το skin, τίποτα.

Attachments

• IMG_0985.JPG
    IMG_0985.JPG
    227.3 KB · Views: 73
Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Το έκανα αλλά τίποτα..

Όταν πάω απο samba και βρίσκω το φάκελο απο το Dune βεβαια και το σκιάζω τότε, δεξιά εμφανίζει την κλακετα, αλλά, όταν το βάζω στα Favorites εμφανιζει το αστερι και οχι την κλακετα..
Πρεπει να σβήσεις τα προηγούμενα δυο εικονιδια του Yadis και με την ιδια ονομασια να βαλεις τα καινουργια.Μετα μπες μεσα στο μενου του Yadis και κανε ανανεωση

Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Πρεπει να σβήσεις τα προηγούμενα δυο εικονιδια του Yadis και με την ιδια ονομασια να βαλεις τα καινουργια.Μετα μπες μεσα στο μενου του Yadis και κανε ανανεωση

Μέσα στο Dune interface location: φακελος yadis έχει ΜΟΝΟ ενα icon.aai.

Παρολ'αυτα εγω έβαλα και τα δυο.
¨οταν λές να μπώ στο menu του yadis εννοεις την εφαρμογή απο το PC ?
H apo to dune?

Μήπως δεν εχω καταλάβει κάτι και χρειάζεται να τα βάλω και κάπου στο C:\Program Files\yaDIS ??

redselection2.jpg

dune_skin_cinema_c3
http://www.megaupload.com/?d=O3HKEIG0
Fix optical drive icon

Κανουμε unrar το zip αρχειο και μετα το τρεχουμε στο dune.
Στο rar υπαρχει φακελος με τα δυο νεα εικονίδια του Yadis.

Τα βλεπεις τωρα Τασο ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Μέσα στο Dune interface location: φακελος yadis έχει ΜΟΝΟ ενα icon.aai.

Παρολ'αυτα εγω έβαλα και τα δυο.
¨οταν λές να μπώ στο menu του yadis εννοεις την εφαρμογή απο το PC ?
H apo to dune?

Μήπως δεν εχω καταλάβει κάτι και χρειάζεται να τα βάλω και κάπου στο C:\Program Files\yaDIS ??
Κανονικα θα επρεπε να εχεις και ενα Icon με την ονομασια icon_sel.aai.

Εννοω να μπεις μεσα απο το dune στο Yadis και να κανεις ανανέωση πατωντας το pop menu στο τηλεκοντρολ του dune ( σου βγαζει επιλογη ανανέωση).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Κανονικα θα επρεπε να εχεις και ενα Icon με την ονομασια icon_sel.aai.

Εννοω να μπεις μεσα απο το dune στο Yadis και να κανεις ανανέωση πατωντας το pop menu στο τηλεκοντρολ του dune ( σου βγαζει επιλογη ανανέωση).

Όπως το λές το κάνω αλλά δεν...

Αν κρίνω απο τα screen του δικού σου μάλλον δεν χρησιμοποιείς την 2.1.1 όπως εγώ και σκέφτομαι μήπως αυτο φταίει αφού εξ αρχης δεν υπηρχαν δυο αρχεια .aai μέσα στο yadis.

Δεν εχει σημασία που στην 2.1.1 εχει μονο ενα εικονίδιο ( εχεις δικιο σε αυτο).
Τα ιδιο πραγμα κανει απλως αντι να αντικαταστήσεις δυο εικονίδια αντικαθιστάς ενα ( icon.aai.)
Το τσεκαρα πριν απο λιγο και δουλευει.
Ειναι τοσο απλο που απορω...
Με τρεις κινήσεις...
α)Καταργείς την αρχικη συντόμευση του Yadis ( που πλεον στην 2.1.1 ειναι χωρις χρωμα)
β) Πας στο φακελο yadis ( Dune interface location) και αντικαθιστάς το icon.aai με το καινουργιο που εχω στο zip)
γ)Πας μεσα απο το dune στο δισκο με το φακελο yadis , κανεις ανανέωση για να εμφανιστεί το νεο εικονιδιο ,και αφου σου βγει η κλακετα κανεις εκ νεου συντόμευση για να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη του dune.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Με τρεις κινήσεις...
α)Καταργείς την αρχικη συντόμευση του Yadis ( που πλεον στην 2.1.1 ειναι χωρις χρωμα)
β) Πας στο φακελο yadis ( Dune interface location) και αντικαθιστάς το icon.aai με το καινουργιο που εχω στο zip)
γ)Πας μεσα απο το dune στο δισκο με το φακελο yadis , κανεις ανανέωση για να εμφανιστεί το νεο εικονιδιο ,και αφου σου βγει η κλακετα κανεις εκ νεου συντόμευση για να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη του dune.

α) Δεν υπάρχει καμία συντόμευση στο Dune εξαρχής.Απλά βρίσκω το φάκελο yadis (Dune interface location)) που τον έχω στο δισκο του PC και με το pop menu επιλεγω add to favorites...

Μήπως φταίει το ότι στην ονομασία του φακέλου ΔΕΝ εχω την κάτω πάυλα πριν το όνομα ?? (_yadis)

Φυσικα και δεν υπαρχει συντόμευση εξαρχής.
Το add to favorites σημαινει πως κανεις συντομευση το αχρωμο εικονιδιο του yadis (icon.aai)...
Αρα εφοσον βλεπεις το άχρωμο εικονιδιο του yadis κανεις πρωτα καταργηση της συντόμευσης ( remove favorites ) και μετα ακολουθεις τα δυο επομενα βηματα
β) Πας απο το pc στο φακελο yadis ( Dune interface location) και αντικαθιστάς το icon.aai με το καινουργιο που εχω στο zip)
γ)Πας μεσα απο το dune στο δισκο με το φακελο yadis , κανεις ανανέωση για να εμφανιστεί το νεο εικονιδιο ,και αφου σου βγει η κλακετα κανεις εκ νεου συντόμευση (add to favorites) για να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη του dune.