Μετα από αυτό κάνουμε ad τον σκληρο δίσκο ή τους φακέλους με τις ταινιες μας.
Αν οι σκληροί μας δισκοι είναι δικτυωμένοι επιλέγουμε
π.χ.
* smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films
όπου
* smb://βαζουμε την ip του pc μας/ το ονομα του δισκου/ και αν υπαρχει ονομα φακελου
Πρεπει να σβήσεις τα προηγούμενα δυο εικονιδια του Yadis και με την ιδια ονομασια να βαλεις τα καινουργια.Μετα μπες μεσα στο μενου του Yadis και κανε ανανεωσηΤο έκανα αλλά τίποτα..
Όταν πάω απο samba και βρίσκω το φάκελο απο το Dune βεβαια και το σκιάζω τότε, δεξιά εμφανίζει την κλακετα, αλλά, όταν το βάζω στα Favorites εμφανιζει το αστερι και οχι την κλακετα..
Πρεπει να σβήσεις τα προηγούμενα δυο εικονιδια του Yadis και με την ιδια ονομασια να βαλεις τα καινουργια.Μετα μπες μεσα στο μενου του Yadis και κανε ανανεωση
Fix optical drive icon
Κανονικα θα επρεπε να εχεις και ενα Icon με την ονομασια icon_sel.aai.Μέσα στο Dune interface location: φακελος yadis έχει ΜΟΝΟ ενα icon.aai.
Παρολ'αυτα εγω έβαλα και τα δυο.
¨οταν λές να μπώ στο menu του yadis εννοεις την εφαρμογή απο το PC ?
H apo to dune?
Μήπως δεν εχω καταλάβει κάτι και χρειάζεται να τα βάλω και κάπου στο C:\Program Files\yaDIS ??
Κανονικα θα επρεπε να εχεις και ενα Icon με την ονομασια icon_sel.aai.
Εννοω να μπεις μεσα απο το dune στο Yadis και να κανεις ανανέωση πατωντας το pop menu στο τηλεκοντρολ του dune ( σου βγαζει επιλογη ανανέωση).
Με τρεις κινήσεις...
α)Καταργείς την αρχικη συντόμευση του Yadis ( που πλεον στην 2.1.1 ειναι χωρις χρωμα)
β) Πας στο φακελο yadis ( Dune interface location) και αντικαθιστάς το icon.aai με το καινουργιο που εχω στο zip)
γ)Πας μεσα απο το dune στο δισκο με το φακελο yadis , κανεις ανανέωση για να εμφανιστεί το νεο εικονιδιο ,και αφου σου βγει η κλακετα κανεις εκ νεου συντόμευση για να εμφανιζεται στην αρχικη οθονη του dune.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.