Οδηγος yaDIS V2.xx

Mου βγαίνει το ιντερφέισ λίγο μεγαλύτερο, με αποτέλεσμα να κόβονται κάποιες πληροφορίες.
Πως αλλάζει αυτό;

υγ
ακολουθόντας το νήμα είδα να αναφέρεται ότι η μεγέθυνση των windows πρέπει να είναι100%.
Τα δικά μου έτσι ήταν εξαρχής

όχι το folder που είναι εγκατεστημένο το πρόγραμμα το _yaDIS
Το folder στο οποίο έχεις δηλώσει να μπάνουν τα αρχεία που βλέπεις στο Dune με άλλα λόγια το path που λέει στο Dune Interface location.

καθόλου άγαρμπο. με το process θα το ξαναφτιάξει τα αρχεία.

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Μόνο στην TV.

Αν το προβλημα εμφανίζεται μονο στη tv σου τοτε εχεις προβλημα overscan.
Ελπιζω να σε πρόλαβα και να μην εχεις σβησει τιποτα.
Ψαξε τις ρυθμίσεις της Tv σου για καποιο μενου overscan...
Ποια τηλεόραση εχεις;

Άσε που χειροκίνητα άλλαξα τους φακέλους σε Ελληνικά. Μιλάμε για 4+ τέρα, οπότε αν πάθουν κάτι θα πετάξω τα μυαλά μου :)

καλησπερα παιδες ,
το set up μου ειναι laptop > Synology ds212j > dune hd smart h1 (αυριο το περιμενω) οποτε ειπα να πειραματιστω λιγακια σημερα με το yadis.
Κατεβασα το προγραμμα , εκδοση 2.2 και το σεταρα οπως βλεπετε στις φωτο :
xpd0dt.jpg

2cpf0g4.jpg

αλλα δυστυχως απο τις 142 ζητημα να βρηκε καμμια 10αρια οπως βλεπετε στην φωτο. γιατι ομως?

w0l6yd.jpg

επισης απ´οτι καταλαβα τον φακελο Yadis που δημιουργησα στο C θα πρεπει να τον κανω copy paste σε ενα usb στικακι που θα ειναι μονιμα πανω στο dune. ετσι δεν ειναι ?
αν και καποιο παλικαρι καπου ειδα οτι τον εβαλε στο νας το φολντερ και παλι επαιξε , μηπως ειναι καλυτερα ετσι ? αλλαζει κατι στην προηγουμενη διαδικασια ?

Last edited:
Αν το προβλημα εμφανίζεται μονο στη tv σου τοτε εχεις προβλημα overscan.
Ελπιζω να σε πρόλαβα και να μην εχεις σβησει τιποτα.
Ψαξε τις ρυθμίσεις της Tv σου για καποιο μενου overscan...
Ποια τηλεόραση εχεις;

Βασικά ενδιαφέρομαι να μην το κάνει στον προτζέκτορα, που είναι ο epson tw700.

Τσεκαρε το μενού του προβολεα σου για overscan
Μάλλον το έλυσα. Πήγα στο σετ απ μέσα από το γιάντις και έκανα την οθόνη από auto, 16:9.

Να κάνω άλλη μια ερώτηση;
Έχω φτιάξει ταινίες μόνες τους και μετά τις έριξα μέσα σε φάκελο, κατουσίαν δημιουργόντας τριλογία.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφία στο πρώτο φάκελο (που έχει την ονομασία).
Κάποια λύση;

ΥΓ
ευχαριστώ για όλες τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Παιδες θελω μια επιβεβαιωση plz ,
εφτιαξα το φακελο _yaDIS στο c του σκληρου και επειδη εχω NAS θα πρεπει να το μεταφερω στον δικτυακο σκληρο (2 αλλα ειναι raid 0) και μετα μεσω dune να κανω συντομευση για να τις 'βλεπει" , σωστα?
οταν μετα θα βαζω και αλλες ταινιες , απλα θα κανω export και μετα copy paste στον προηγουμενο -yaDIS folder που θα βρισκεται δικτυακα , σωστα ?
Απλα να αναφερω , αν και δεν ξερω αν εχει σημασια - ολες οι ταινιες ειναι σε ενα folder στο ροοτ του δικτυακου σκληρου. Δεν θα εχει προβλημα ε ?

υ.γ Cinemusic - Ανδρέας, το λινκ απο το template που εχεις φτιαξει και αν δεν κανω λαθος χρησιμοποιουν τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα, δεν παιζει . Ειναι ευκολο να το ξαναανεβασεις ?

Σωστα μεν αλλα γιατι δεν βαζεις το yadis folder κατευθείαν μεσα στον nas;
Ετσι θα γλιτώσεις το copy paste απο τον c.

υ.γ Cinemusic - Ανδρέας, το λινκ απο το template που εχεις φτιαξει και αν δεν κανω λαθος χρησιμοποιουν τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα, δεν παιζει . Ειναι ευκολο να το ξαναανεβασεις ?
Μου τα εχουν κανει μουσκεμα τα rapidο-site…
Ελπιζω τωρα να παραμείνουν τα λινκ….

Red cinema skin (Big cover)
TemplatesCinemaC3.jpg

Red Cinema C3
https://rapidshare.com/#!download|811|564059278|Red_Cinema_C3.rar|2348

Dune skin CinemaC5
DuneskinCinemaC5.jpg

https://rapidshare.com/#!download|618|3387725047|dune_skin_cinema_c5.zip|2463

Παρακαλω τον ο συντονιστή της κατηγόριας να βαλει τα συγκεκρυμενα Link στο πρωτο post ώστε να είναι πιο ευκολη η εύρεση τους για όποιον ενδιαφέρεται.