Οδηγος yaDIS V2.xx

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Σ´ευχαριστω παρα πολυ. Οσο αναφορα το φολτερ , δεν ξερω γτ αλλα ειχα την εντυπωση οτι βαζωντας το στο κατευθειαν στο νας δεν θα παιξει !!

το Dune skin CinemaC5 βαζωντας το στα templates κρασαρει το προγρομμα (2.2 εκδοση). Το Red cinema skin (Big cover) δεν δημιουργει καποιο προβλημα....

υ.γ ωραια δουλεια , thumbs up :)

Το Dune skin Cinema C5 δεν ειναι template για το yadis αλλα skin για το dune...
Θα πρπει να το τρεξεις στο dune σου ( φόρτωσε το σε ενα φλασακι και τρεξ το)
Εγω το χρησιμοποιώ στο prime χωρις κανενα προβλημα αλλα και στο mpc που το εχω ανεβάσει δεν μου εχει αναφερθεί καποιο θεμα.

Γιατι δεν χρησιμοποιείς την τελευταια εκδοση του Yadis;
Υποστηρίζει δημιουργία movie collection ( sagas)
Την τελευταία χρησιμοποιώ φίλε μου (2.1.9), αλλά κάτι δεν κάνω καλά.
Έxω ας πούμε 3 ταινίες x-men. Δίνω sagas ,που μου είπες, x-men series, αλλά δεν βλέπω κάποια αλλαγή.
Τι αλλαγή έχω στο μυαλό μου; Ότι θα βάλω τις 3 ταινίες σε ένα φάκελο(x-men series) βγάζοντας του φωτο, και ανοίγοντας την tv θα βλέπω αυτό τον φάκελο.
Αν επιλέξω να τον ανοίξω ΤΟΤΕ θα βλέπω τις 3 ταινίες.
Έτσι είναι;

Οχι δεν θα βαλεις τρεις ταινιες σε ενα φακελο...
Η καθε ταινια θα εχει τον δικο της φακελο και με το sagas επιλέγεις ποιες και με ποια σειρα θα φαίνονται στο υπομενου που δημιουργεί το yadis
δηλαδη πρωτα δεξι κλικ πανω στην ταινια μετα - sagas - και ονομασια τριλογιας στο κενο κουτι ( πχ Back to the Future trilogy)
, μετα για να προσθέσεις ταινια στην συλλογή δεξι κλικ πανω στην ταινια (πχ back to the future No2) και αριστερό κλικ πανω στην ονομασία της τριλογίας που εχεις δώσει.
Με το edit στην ονομασία της τριλογιας βαζεις τις ταινίες στην σειρα που θελεις
.

Τα κάνω όλα αυτά αλλά δεν βλέπω κάτι! Το yadis δεν μου δημιουργεί κάποιο υπομενού.
Υποθέτω ότι θα έβλεπα στο dune κάτι, έτσι δεν είναι; Θέλει κάποια ρύθμιση ίσως;

Να τι κάνω. Ας υποθέσουμε ότι έχω 3 ταινίες Α1, Α2, και Α3.
Κάνω δεξί κλικ στο Α1 / sagas / στο κενό γράφω Α TRILOGY, και πατάω enter.
Μετά πάω Α2 δεξί κλικ και τικάρω στο Α TRILOGY.
Το ίδιο κάνω και με το Α3.
Αν πάω στο edit βλέπω τις ταινίες και διάφορα πεδία (name of the saga, name for sorting κλπ.)
αλλά εκεί δεν κάνω κάτι.

Τι πάει λάθος;

καλησπερα παιδες ,
το set up μου ειναι laptop > Synology ds212j > dune hd smart h1 (αυριο το περιμενω) οποτε ειπα να πειραματιστω λιγακια σημερα με το yadis.
Κατεβασα το προγραμμα , εκδοση 2.2 και το σεταρα οπως βλεπετε στις φωτο :
xpd0dt.jpg

2cpf0g4.jpg

αλλα δυστυχως απο τις 142 ζητημα να βρηκε καμμια 10αρια οπως βλεπετε στην φωτο. γιατι ομως?

w0l6yd.jpg

επισης απ´οτι καταλαβα τον φακελο Yadis που δημιουργησα στο C θα πρεπει να τον κανω copy paste σε ενα usb στικακι που θα ειναι μονιμα πανω στο dune. ετσι δεν ειναι ?
αν και καποιο παλικαρι καπου ειδα οτι τον εβαλε στο νας το φολντερ και παλι επαιξε , μηπως ειναι καλυτερα ετσι ? αλλαζει κατι στην προηγουμενη διαδικασια ?

Εχει γινει κανονικα το folder απο το export στο NAS και μεσω dune βλεπω κανονικα το προγραμματακι και τις ταινιες ΑΛΛΑ οταν παταω να παιξει καποια βγαζει ενα μηνυμα url cannot found or open ...τεσπα κατι τετοιο.....
Μηπως επειδη στο nas μπαινει σαν guest ? ή εχει δηλωθει λαθος το folder των ταινιων...? αν και το βλεπω χλωμο.

Σωστα το κανεις δεν ξερω γιατι δεν σου τις βγαζει....
Μηπως το template που χρησιμοποιείς δεν υποστηρίζει sagas;

Τελικά δεν ήταν θέμα template. Απλώς δεν γίνεται νε κάνεις τριλογία με basic mode.
Το έβαλα σε dune interface location και έτρεξε κανονικά.

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Εχει γινει κανονικα το folder απο το export στο NAS και μεσω dune βλεπω κανονικα το προγραμματακι και τις ταινιες ΑΛΛΑ οταν παταω να παιξει καποια βγαζει ενα μηνυμα url cannot found or open ...τεσπα κατι τετοιο.....
Μηπως επειδη στο nas μπαινει σαν guest ? ή εχει δηλωθει λαθος το folder των ταινιων...? αν και το βλεπω χλωμο.
Αυτο με το guest δεν το εχω γιατι δεν εχω Nas...
Παντως καλου κακου τσέκαρε εν εχεις δωσει σωστη ip ...
Συνήθως αυτο ειναι το λαθος και ο λογος που βγαίνει αυτο το μήνυμα.

ρε παιδια , ειχα στο yadis μονο τις ταινιες αλλα χτες εβαλα και καποιες σειρες με αποτελεσμα το export πλεον να κανει απιστευτα πολυ χρονο . Μιλαμε για 30 + λεπτα....ειναι φυσιολογικο ? για μονο τις ταινιες το export επερνε γυρω στα 5 λεπτα ~

Την πρώτη-πρώτη φορά το export αργεί κάνει περίπου 3-4 λεπτά.

Μετά, για κάθε προσθήκη νέας ταινίας ή τηλεοπτικού επεισοδίου κάνει δευτερόλεπτα.

Και μάλιστα μιλάω για export σε NAS όχι στο PC.

30 λεπτά ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Εκτός κι αν έχεις 100ΤΒ (στην κυριολεξία) τηλεοπτικές σειρές...... αλλά και πάλι πολύ είναι.

Την πρώτη-πρώτη φορά το export αργεί κάνει περίπου 3-4 λεπτά.

Μετά, για κάθε προσθήκη νέας ταινίας ή τηλεοπτικού επεισοδίου κάνει δευτερόλεπτα.

Και μάλιστα μιλάω για export σε NAS όχι στο PC.

30 λεπτά ΔΕΝ είναι φυσιολογικό. Εκτός κι αν έχεις 100ΤΒ (στην κυριολεξία) τηλεοπτικές σειρές...... αλλά και πάλι πολύ είναι.

Μα και εμενα μου εκανε εντυπωση ......300 γιγα μονο σε σειρες εβαλα αλλα και παλι δεν ειναι πολλα φανταζομαι ....

Τις σειρες τις εχω ως εξης στο ΝΑΣ: TV SERIES/Lost/Lost - Season 1
λες να ειναι στον τροπο που τις εχω ?