Επειδή θεωρώ ότι το yaDIS πρέπει να εξυπηρετεί εμάς και όχι εμείς το yaDIS με χειροκίνητες τροποποιήσεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ ως έχει.
Προσθέτω την νέα ταινιούλα μου ή το νέο επεισόδιο, το κάνω process και export και τελειώνει το θέμα. Τι τα θέλετε τα υπόλοιπα;
Προσωπικά προτιμώ να τρώω τον χρόνο μου μπροστά στην TV παρά στο pc να φτιάχνω και να φτιάχνω και να φτιάχνω.
Αν καταλαβα σωστα νομίζω λεμε το ιδιο πραγμα με αυτο που γραφω στο προηγούμενό μου μήνυμα.οταν ανοιγω το yadis για να ενημερωσω οποιες καινουργιες ταινιες εχω μετα το aply pou κανω στην καθεμια ξεχωριστα
πηγαινω εδω programs file -yadis -workspase -interfase - 00-00 βρησκω της καινουργιες ταινιες που ενημεροσα
της κανω αντιγραφη και της τοποθετω μετα εδω _yaDIS-00-00 και με μια ανανεωση στο dune εμφανιζει την καινουργια ταινια
ελπιζω να βοηθησα παιδια
το συγκεκριμενω το εχω δοκιμασει επανελημενα και δεν μου εχει αλλαξει τιποτα
Υ.Γ ζητω συγνωμη για τα ορθογραφηκα μου
Τώρα όσο αφορά το basic export Ανδρέα, πιστεύεις ότι θα γίνει γρήγορα ή ...
ζήσε Μάι μου, να φάς τριφύλλι;
Εντάξει βρε Τασο εσυ ακομη και το export θα προτιμούσες να γίνεται αυτοματα δε περιμενω να καταλάβεις τα υπολοιπα.
Προφανώς το πρόγραμμα εξυπηρετεί όπως είναι αλλα υπάρχουν λεπτομέρειες που μπορουν να το κάνουν ακομα πιο εξυπηρετικό όπως επισης υπάρχουν και κάποιοι με περίσσια ορεξη και μεράκι για να κανουν το κατι παραπάνω .
Είναι θεμα διάθεσης και γούστου το πώς θελει να εμφανίζεται του καθενός η data base..
Τον Μάιο πάντως σίγουρα θα τον φαμε..
Δεν βλεπω τον δημιουργό του yadis να προλαβαίνει...
Για μένα το εξυπηρετικό ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟ θα ήταν να μην χρειαζόταν καθόλου PC. Ολα να γινόταν από το Dune. Και scrapping και όλα. Μόνο σε καμιά στραβή να μπαίναμε με το pc να το διορθώναμε.
Και μην μου πείτε ότι δεν γίνεται. Εδώ το xtreamεράκι το κάνει.
Αυτό σημαίνει εξυπηρέτηση για μένα. Τα υπόλοιπα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Μολις βρω λιγο χρονο...Μάλιστα...Αν είναι εύκολο να πεις αναλυτικά τι γίνεται (ή ο φίλος johnkyp111)
έχει καλώς. Αν πάλι είναι πρόβλημα, δεν θα πάθουμε και τίποτα να περιμένουμε κανα μήνα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.