Οδηγος yaDIS V2.xx

Update: Red Carpet Panasonic VT30 v2
Change background2
Fix size submenubarAB.png

RedCarpetVT30Template1.jpg

Backround2.jpg

http://www.mediafire.com/download.php?3eoli9ozy2vn2fo

And New version of Red Carpet Template

Red Carpet Sony HX920

SonyHX920tv.jpg

SonyHX920.jpg

http://www.mediafire.com/?n3q3put4ioipk14

Red Carpet Samsung ES8000
SamsungES8000tv.jpg

SamsungES8000.jpg

http://www.mediafire.com/download.php?qaulr7eljdevlmo

Ποσο θες να μας τρελλανεις βρε Αντρεα τωρα που τα στησαμε ολα μια χαρα με μπριζωνεις ........τι το θελα και ανοιξα το thread καλοκαιριατικα?????:bigcry:

Aντρεα καλες διακοπες και με την επανοδο περιμενουμε κι αλλα μαγικα απο τα χερακια σου.
Πρεπει να σε αναδειξουμε ολοι εδω μεσα ως τον :γκουρου : του yaDIS!!!!!!

Βοηθεια με το yadis.

Παιδια εχω προβλημα με το σεταρισμα του yadis.Εκανα process ολες τισ ταινιες μετα export και τζιφος......!Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ανοιγω το smart d1 για πρωτη φορα μου ζηταει firmware update, το κανω.Μετα βαζω ενα usb φλασακι 4gb και το οριζω ως system storage σωστα η αναποδα τα εκανα?Επειδη η τηλεοραση sony που εχω ειναι μακρια απο το pc και το dune το βαζω στην οθονη του pc αλλα το hdmi της δεν δουλευε καλα και δεν μου εμφανιζε εικονα [μαλλον εχει προβλημα η οθονη] με τα πολλα ειδα εικονα.Μετα θα το δοκιμασω και στην tv για να δω.Λοιπον συνδεω ενα σκληρο 2tb με εξωτερικο enclosure της raidsonic στο pc και δηλωνω στο yadis τα δυο folder που εχει μεσα με μερικα bluray [bdmv folders] και mkv τα κανω add folder δηλαδη και δηλωνω ως dune interface location ενα φακελο που τον ονομασα _yaDIS σε ενα usb flasaki 8 GB και αυτα τα εκανα γιατι το dune kai to pc δεν συνδεονται μεταξυ τους εκανα scrapping τις ταινιες και τις βρηκε ολες το yaDIS μετα παταω export στο φλασακι και γινεται το export κανονικα. Το dune path εχει ως εξης για καθεναν απο τους δυο φακελους του εξωτερικου σκληρου storage_label://HD movies /blu-ray και
storage_label://HD movies /blu-ray rips.Μετα βγαζω τον σηληρο και το φλασακι απο το pc και τα βαζω το καθενα σε μια θυρα usb του dune.Ανοιγω το player κανω συντομευση το yadis και του κανω κλικ του εικονιδιου για να μπω στο menu του βλεπω τα εξωφυλλα περιγραφη κτλ αλλα μολις παταω εντερ να δω την ταινια μου βγαζει url not found κατι τετοιο υποψη ξανα οτι ο εξωτερικος σκληρος δεν ειναι δικτυακος αλλα usb και τον ενημερωνω στο pc μαζι με το φλασακι και μετα τον βαζω στο dune.Στον file browser οι ταινιες παιζουν κανονικα.Εχω κι αλλες ερωτησεις help παιδια ειμαι πολυ στενοχωρημενος:frown::nounder:.

Last edited:
Re: Βοηθεια με το yadis.

Παιδια εχω προβλημα με το σεταρισμα του yadis.Εκανα process ολες τισ ταινιες μετα export και τζιφος......!Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ανοιγω το smart d1 για πρωτη φορα μου ζηταει firmware update, το κανω.Μετα βαζω ενα usb φλασακι 4gb και το οριζω ως system storage σωστα η αναποδα τα εκανα?Επειδη η τηλεοραση sony που εχω ειναι μακρια απο το pc και το dune το βαζω στην οθονη του pc αλλα το hdmi της δεν δουλευε καλα και δεν μου εμφανιζε εικονα [μαλλον εχει προβλημα η οθονη] με τα πολλα ειδα εικονα.Μετα θα το δοκιμασω και στην tv για να δω.Λοιπον συνδεω ενα σκληρο 2tb με εξωτερικο enclosure της raidsonic στο pc και δηλωνω στο yadis τα δυο folder που εχει μεσα με μερικα bluray [bdmv folders] και mkv τα κανω add folder δηλαδη και δηλωνω ως dune interface location ενα φακελο που τον ονομασα _yaDIS σε ενα usb flasaki 8 GB και αυτα τα εκανα γιατι το dune kai to pc δεν συνδεονται μεταξυ τους εκανα scrapping τις ταινιες και τις βρηκε ολες το yaDIS μετα παταω export στο φλασακι και γινεται το export κανονικα. Το dune path εχει ως εξης για καθεναν απο τους δυο φακελους του εξωτερικου σκληρου storage_label://HD movies /blu-ray και
storage_label://HD movies /blu-ray rips.Μετα βγαζω τον σηληρο και το φλασακι απο το pc και τα βαζω το καθενα σε μια θυρα usb του dune.Ανοιγω το player κανω συντομευση το yadis και του κανω κλικ του εικονιδιου για να μπω στο menu του βλεπω τα εξωφυλλα περιγραφη κτλ αλλα μολις παταω εντερ να δω την ταινια μου βγαζει url not found κατι τετοιο υποψη ξανα οτι ο εξωτερικος σκληρος δεν ειναι δικτυακος αλλα usb και τον ενημερωνω στο pc μαζι με το φλασακι και μετα τον βαζω στο dune.Στον file browser οι ταινιες παιζουν κανονικα.Εχω κι αλλες ερωτησεις help παιδια ειμαι πολυ στενοχωρημενος:frown::nounder:.

Μηπως αν συνδεσω το dune με το pc με τη θυρα usb 3 slave και εχοντας το φλασακι και το σκληρο πανω στο dune να μπορει το yadis να τα <<βλεπει>>?

Re: Βοηθεια με το yadis.

Μηπως αν συνδεσω το dune με το pc με τη θυρα usb 3 slave και εχοντας το φλασακι και το σκληρο πανω στο dune να μπορει το yadis να τα <<βλεπει>>?

Σας βαζω και μερικα screenshots Setup_2012-09-19_12-21-56.jpg00_2012-09-19_12-23-51.jpgΙδιότητες _yaDIS_2012-09-19_12-24-14.jpgyaDIS 2.jpgSetup_2012-09-19_12-22-14.jpgΥπολογιστής_2012-09-19_12-23-13.jpgHD movies  (J)_2012-09-19_12-23-26.jpg
Ειναι φυσιολογικο το yadis folder na einai 100-150 mb με 102 ταινιες?

Εφόσον οι ταινιες σου ειναι σε εξωτερικό σκληρο που μετα το συνδέεις στο dune δεν χρειάζεται να κανεις yadis folder στο usb φλασακι...
Ξεχνα το φλασακι και κανε την διαδικασία ξανα ορίζοντας φακελο dune interface location ( _yadis) μεσα στον σκληρο που εχεις τις ταινίες...

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Εφόσον οι ταινιες σου ειναι σε εξωτερικό σκληρο που μετα το συνδέεις στο dune δεν χρειάζεται να κανεις yadis folder στο usb φλασακι...
Ξεχνα το φλασακι και κανε την διαδικασία ξανα ορίζοντας φακελο dune interface location ( _yadis) μεσα στον σκληρο που εχεις τις ταινίες...

Ναι αλλα ετσι δεν κινδυνευουν να σβηστουν τα αρχεια βιντεο που εχω μεσα η αυτο γινοταν στην παλια εκδοση του yadis που ενημερωνε καθε φακελο ξεχωριστα?Αnyway thanks ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ αποκριση σου το θεμα λυθηκε μετα απο αρκετο παιδεμα αλλα γιατην ιστορια και να το ξερουν και αλλοι για να μην παθουν τα ιδια το σφαλμα ηταν storage_label://HD movies /blu-ray ενω θα επρεπε να ειναι storage_label://HD movies/blu-ray βλεπεισ το κενο μετα το HD movies?Κι αλλη μια ερωτηση αν το βαλω στον δισκο το yadis folder αν συνδεσω αλλο μελλοντικα θα μπορω να παιζω και του αλλου δισκου τα αρχεια η το φλασακι ειναι μονοδρομος ? Πολυ καλη δουλεια εκ μερους σου παντωσ μπραβο :worshippy:.Σκεφτομαι να κανω και γω ενα αναλυτικο οδηγο για τη σειρα smart οχι μονο για το yadis αλλα για το γενικο σεταρισμα out of the box των player:grinning-smiley-043
Tελευταια πολλη προσοχη στα ονοματα των δισκων hdd οπωσ φαινονται στον windows explorer δηλαδη να μην εχουν κενα κτλ το ιδιο και μεσω δικτυου σε smb δηλαδη πχ smb://192.168.0.2/HD Movies 1/3 Films οπωσ ειχες παθει και συ

Last edited:
Ναι πρεπει να ειναι ακριβείς η ονομασια αλλιως θα ψάχνεσαι καλη ωρα...
Αν κανεις ενα φακελο μεσα στο δισκο με το ονομα Yadis δεν πρόκειται να σβηστουν η να επηρεαστούν οι διπλανοί φάκελοι ...
Παρολα αυτα εαν βαλεις σε αλλη Usb του dune και άλλον δισκο ίσως να μην δουλεύει ετσι ...
Σε αυτη την περίπτωση το στικακι ειναι μονόδρομος οπως γραφω και στον οδηγο..

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

Θα πρεπε να με βλεπατε παντως ειχα κανει export εκατο φορες εβγαζα μετα τον εξωτερικο και το φλασακι τα πηγαινα στο δωματιο της 40'' led tv τα εβαζα στο dune ανοιγα το yadis τζιφος αντε παλι πισω ειχα τρελαθει χαχαχ

Και τα skin σου παρα πολυ ωραια ειδικα το dune_skin_Red_Carpet φανταστικο:firstprize:

Που να με εβλεπες εμενα που ειχα τρελλαθει γιατι νομιζα πως εβαζα σωστη Ip και αυτο επεμενε να μην βρισκει σωστο url...
Εκατο φορες ειπες ;;; :bird:

100 -110 γυρω εκει μετα απο καποια φαση σταματησα να μετραω χαχαχ μου ηρθε να πεταξω το dune απο το παραθυρο.Ναι ρε εκανα συνεχωσ export

Tωρα το επομενο βημα ειναι να κανω sagas και να φτιαξω ομορφα τη συλλογη μου να βαλλω αλλα templates για το yadis kai skin για το dune εχει δουλεια ομως το θεμα οταν εισαι αρχαριος με media player το pc to παιζω στα δαχτυλα ειμαι και χομπιστας φτιαχνω pc φιλων tweakαρω το δικο μου αλλα με αυτα πρωτη φορα εχω επαφη τα media player δηλαδη