DimAsi
Supreme Member
Ανδρέα μπορείς σε παρακαλώ στο skin να το βάλεις και σε μπλε ?
Θερμοκρασίες bleeding καμιά φορά γι αυτό....
Θερμοκρασίες bleeding καμιά φορά γι αυτό....
Update: Red Carpet Panasonic VT30 v2
Change background2
Fix size submenubarAB.png
![]()
![]()
http://www.mediafire.com/download.php?vshepwp9xev9cwj
Καινουργια λινκ για Vt30 v2 και Dune skin επειδη το mediafire μου τα εσβησε
Παιδια εχω προβλημα με το σεταρισμα του yadis.Εκανα process ολες τισ ταινιες μετα export και τζιφος......!Ας τα παρουμε απο την αρχη.Ανοιγω το smart d1 για πρωτη φορα μου ζηταει firmware update, το κανω.Μετα βαζω ενα usb φλασακι 4gb και το οριζω ως system storage σωστα η αναποδα τα εκανα?Επειδη η τηλεοραση sony που εχω ειναι μακρια απο το pc και το dune το βαζω στην οθονη του pc αλλα το hdmi της δεν δουλευε καλα και δεν μου εμφανιζε εικονα [μαλλον εχει προβλημα η οθονη] με τα πολλα ειδα εικονα.Μετα θα το δοκιμασω και στην tv για να δω.Λοιπον συνδεω ενα σκληρο 2tb με εξωτερικο enclosure της raidsonic στο pc και δηλωνω στο yadis τα δυο folder που εχει μεσα με μερικα bluray [bdmv folders] και mkv τα κανω add folder δηλαδη και δηλωνω ως dune interface location ενα φακελο που τον ονομασα _yaDIS σε ενα usb flasaki 8 GB και αυτα τα εκανα γιατι το dune kai to pc δεν συνδεονται μεταξυ τους εκανα scrapping τις ταινιες και τις βρηκε ολες το yaDIS μετα παταω export στο φλασακι και γινεται το export κανονικα. Το dune path εχει ως εξης για καθεναν απο τους δυο φακελους του εξωτερικου σκληρου storage_label://HD movies /blu-ray και
storage_label://HD movies /blu-ray rips.Μετα βγαζω τον σηληρο και το φλασακι απο το pc και τα βαζω το καθενα σε μια θυρα usb του dune.Ανοιγω το player κανω συντομευση το yadis και του κανω κλικ του εικονιδιου για να μπω στο menu του βλεπω τα εξωφυλλα περιγραφη κτλ αλλα μολις παταω εντερ να δω την ταινια μου βγαζει url not found κατι τετοιο υποψη ξανα οτι ο εξωτερικος σκληρος δεν ειναι δικτυακος αλλα usb και τον ενημερωνω στο pc μαζι με το φλασακι και μετα τον βαζω στο dune.Στον file browser οι ταινιες παιζουν κανονικα.Εχω κι αλλες ερωτησεις help παιδια ειμαι πολυ στενοχωρημενος:frown::nounder:.
Εφόσον οι ταινιες σου ειναι σε εξωτερικό σκληρο που μετα το συνδέεις στο dune δεν χρειάζεται να κανεις yadis folder στο usb φλασακι...
Ξεχνα το φλασακι και κανε την διαδικασία ξανα ορίζοντας φακελο dune interface location ( _yadis) μεσα στον σκληρο που εχεις τις ταινίες...
Που να με εβλεπες εμενα που ειχα τρελλαθει γιατι νομιζα πως εβαζα σωστη Ip και αυτο επεμενε να μην βρισκει σωστο url...
Εκατο φορες ειπες ;;; :bird:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.