Οδηγος yaDIS V2.xx

Καλησπέρα.
Σκέφτομαι να πάρω ενα ΝΑS (D-Link 320) και να έχω εκεί τις ταινίες και να τις βλέπω απο το Dune ωστε να μην είναι το PC συνέχεια ανοιχτό.
Θα πρέπει να εγκαταστήσω το Yadis στο NAS? Einai εφικτό αυτό η έχει βαβούρα?

Red Cinema C3

TemplatesCinemaC3.jpg

http://www.mediafire.com/?oqio70a875075zo

Απάντηση: Re: Οδηγος yaDIS V2.xx

Αν και θελουνε ανανέωση αφου εχουν προστεθεί επιπλεον πραγματα στις νεες εκδοσεις του Yadis ...μεχρι να τα καταφέρω να βρω χρονο να το αναβαθμίσω πάρτε μια επανάληψη λογω megaupload ...

Red cinema skin (Big cover)

TemplatesCinemaC3.jpg

Red Cinema C3
http://oron.com/knadbm73oevr

Dune skin CinemaC5
DuneskinCinemaC5.jpg

http://oron.com/zztv58tc5w5i

Εδω και καιρο ετοιμάζω νεο που θα υποστηρίζει και τις σειρές αλλα το ιδιο θα γινει και στο παρόν template

Συγνώμη Ανδρέα, επειδή και το oron μας άφησε χρόνους μπορείς να ανεβάσεις το skin κάπου αλλού;

σ. ευχαριστώ Ανδρέα άλλα δεν είναι ακριβως αυτό που ψάχνω.
αυτό που θέλω είναι όταν είσαι στο yadis και επιλεγείς κάποια ταινία η τηλεοπτική σειρά, το εξώφυλλο μεγενθυνεται στα όρια του πορτοκαλί πλαισίου.

Λοιπόν, όταν είσαι στο menu του Dune με εικονίδια , όχι με λίστα, και πας το πορτοκαλί περίγραμμα να επιλέξεις κάποιο εικονίδιο, αυτό δεν μεγαλώνει λίγο για να ξεχωρίζει ότι είναι επελεγμένο;

Ακριβώς το ίδιο ίσχυε και με τα εξώφυλλα των ταινιών ή με τα avatar στις τηλεοπτικές σειρές.

Στο menu στο Dune εξακολουθεί να ισχύει το μεγάλωμα των εικονιδίων.

Δεν δουλεύει όμως στα εξώφυλλα. Με κάποια από τις πρώτες εκδόσεις των red carpet που είχες βγάλει δούλευε και ξαφνικά έβαλα κάποια άλλη και σταμάτησε. Δεν ξέρω αν αυτό που σου λέω είναι θέμα skin ή θέμα template.

Τασο μολις το τσέκαρα και δεν εχω κανενα θεμα ουτε με το περίγραμμα αλλα ουτε και με το ζουμ...
Γίνεται κανονικα και στα εικονίδια του dune αλλα και στα εξώφυλλα του yadis...
Μηπως τωρα τελευταία εχεις περασει καποια αναβάθμιση στο Dune;
Αν και εχει καιρο που εχει βγει η συγκεκριμένη αναβάθμιση για το Dune , οπως πιθανον να εχεις διαβάσει και στο mpcc , δημιουργούσε θεμα στο yadis και για αυτο το λογο βγηκε νεότερη Version που συμβάδιζε με το τελευταίο update του dune.

Re: Απάντηση: Οδηγος yaDIS V2.xx

Αν και εχει καιρο που εχει βγει η συγκεκριμένη αναβάθμιση για το Dune , οπως πιθανον να εχεις διαβάσει και στο mpcc , δημιουργούσε θεμα στο yadis και για αυτο το λογο βγηκε νεότερη Version που συμβάδιζε με το τελευταίο update του dune.

Μάλλον αυτό φταίει. Εχω ακόμα το yadis 2.1.1 και όντως έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware του dune .

Φαντάζομαι πρέπει να βάλω το τελευταίο yadis ε;

Κανα hint πως να κάνω αναίμακτα αναβάθμιση στο yadis μην γίνει κόλαση; :2thumb22sup:

Τελικά αυτό έφταιγε. Εβαλα την 2.2 και όλα ΟΚ.

Πάντως εκτός του ότι παίζει με τα buttons και τους αλλάζει θέση, δεν βλέπω τίποτα συνταρακτικές διαφορές.

Όταν αναβάθμισα εγώ μου άνοιξε δυκτιακες ευκολίες τύπου smart tv και μου έσβησε το εικονίδιο του καιρού πάνω δεξιά που μου αρέσε πολυ οφείλω να πω!

Ανδρέα γιατί σε χάλασε ίσα ίσα που δίνει επιπλέον επιλογές το μηχάνημα not bad.
Τάσο σορυ βιάστηκα να απαντήσω.