χμ..βλεπω και πανω καπακι...χα,χα:Banane0:

...
Κρίσεις για το παρουσιαστικό πάλι τι να πεις? γκρι ασημί χρυσαφί κτλ είναι ως γνωστόν λάθος. (βέβαια ποτέ δεν είναι αργά και βλέπω λίγο αποχρωματισμό σε ένα κολωνάκι :grandpa:
με δυσκολεύεις...![]()
Το μαύρο ότι και να κάνεις δεν αερίζεται, το κατράμι-κατράμι θα μεινει!...
Θα μπορούσα παρακαλώ κρυψίνους γέροντα να έχω μερικά στοιχεία για το amr καπάκι-έκπληξη?
(βρήκα πως θα αερίζεται το κατάμαυρο βουβάλι μου, αν με πιάνιεις )
Γέροντα αποχρωματισμούς και τα συναφή...δεν... αυτά οφείλονται σε ελλιπή όραση με προβλήματα καταράκτη, αποκόλληση αμφιβλιστροειδούς και τα σχετικά. Καταλαβαίνεις τώρα εσύ ως παθών, τι να περιγράψω!
Το μαύρο ότι και να κάνεις δεν αερίζεται, το κατράμι-κατράμι θα μεινει!
Τι στοιχεία ζητάς ωρέ;
Σχέδιο σε κατάλληλο πρόγραμμα, είναι πολύ απλό επιλέγοντας rectangular και παίζεις ολίγο με τις μοίρες στις γωνίες για να γίνουν πιο στρογγυλομένες. Έπειτα κοπή σε CNC και τέλος αγορά κατάλληλης σίτας που την κόβεις στις διαστάσεις που θέλεις και τη σταθεροποιείς είτε με βιδάκια είτε με θερμοκολλα. Για βιδάκια θέλει ελάχιστο πάχος τα 3mm για να μπορέσει να υπάρξει ελάχιστο βάθος σπειρώματος.
Οι σίτες εδώ έχουν μπει ενιαία σε σχήμα παραλληλόγραμμου έτσι ώστε να καλύπτονται οι τρύπες τις μία σειράς, το αυτό και στην απέναντι σειρά.
Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή μπορείς στην από μέσα πλευρά του καπακιού, να σχεδιάσεις ένα ενιαίο παραλληλόγραμμο που να περιλαμβάνει αυτές τις οπές με βάθος 1mm για να μπει μέσα εκεί η σίτα. Δεν είναι αναγκαίο όμως και απαιτείται μόνο εάν υπάρχει στρίμωγμα στο ύψος και αυτό το 1-2mm της σίτας εμποδίζει.
Για ακόμη πιο ωραία εμφάνιση, θέλει φάγωμα από πάνω και γύρω-γύρω 45° το κάθε κόψιμο που βλέπεις στο καπάκι, αλλά αυτό επειδή θα γυαλίσει το αλουμίνιο, θέλει μετά αμμοβολή και βάψιμο κατράμι στη δική σου περίπτωση.
Στην περίπτωσή μας, βάλαμε και ένα λογότυπο ενδιάμεσα, το οποίο έγινε σκαλιστό και το γέμισε με χρώμα μαύρο και λεμονί ο Κώστας.
Είσαι καλοδεχούμενος more peers (δεν γνωρίζω το όνομα σου) και ότι χρειάζεστε για να φτιαχτεί στο CNC μου είμαι έτοιμος να βοηθήσω.Κατάλαβα.
Το δικό μου καπάκι είναι εξάρι και ανεξάρτητο πράγμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή (βίδωμα σίτας, κοπή, βάψιμο, ξεβάξιμο, ξαναβάψιμο... και για πέταμα να πάει, αντικαθίσταται εύκολα και οικονομικά).
Για το περιθώριο στο ύψος η "εμφύτευση" ταιριάζει καλύτερα όπως τα είπαμε, αλλα άμα είναι να γίνει κάτι τέτοιο σκάβω το καπάκι εσωτερικά ώστε να χωρούν και οι ψύκτρες, σωστά? όμως τελικά δεν είναι απαραίτητο, χθες σκέφτηκα κι άλλες λύσεις.
Την επόμενη που θα πας στον Κώστα count me in, γιατί απ'ότι βλέπω καλοπερνάτε τεμπελιάζοντας και κάποιος πρέπει να σας βάλει σε σειρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.