Μπά δεν νομιζω.
Αν ας πούμε μιά οικογένεια υποστεί ενα τετοιο τραύμα,εχεις την εντυπωση οτι ο βιασμος του δράστη στην φυλακή θά τής απαλυνει τον πονο??????????
[...]
Ξαναλεω παντως οτι ο μεσος ορος νεων γονιων που μιλαμε σε παιδικες χαρες κλπ (οχι μονο οι φιλοι μου) αυτο που εκφραζουν ειναι ταση για χειροδικια στα ορια της ανθρωποκτονιας. Αν το εννοουν μονον οι ιδιοι το ξερουν.
[...]
Δλδ. όποιος κάνει παιδιά, πουλάει τις ιδέες που είχε πριν?
Τελικά ο ΑΣΤΑΛΟΣ ήταν και βλάκας
Ε δεν νομίζω να υπάρχει κατι που να μπορει να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας. Σε επίπεδο κοινωνίας όμως, επειδή έχουμε όλοι την τάση να βάζουμε τον εαυτό μας στη θέση του θύματος χωρίς όμως φυσικά να είμαστε στην πράξη τα θύματα οι ίδιοι, η δίκαιη ποινή μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει.
Σπύρο, δεν διεκδικώ τίποτα, απλά βλέπω τον εαυτό μου πρίν και μετά γίνω πατέρας, το ίδιο βλέπω και σε φίλο μου που παντρεύτηκε γυναίκα που είχε μωρά παιδιά και τα μεγάλωσε αυτός. Μιλώντας για τον εαυτό μου, μετά τα παιδιά άλλαξε όλος μου ο κόσμος και περιστρέφεται γύρω από αυτά.
Όποιος λέει ότι σε ανάλογη περίπτωση θα αντιδρούσε με τη μεγαλοσύνη του Αυστραλού, λέει πολύ μεγάλο λόγο.
Εάν μάλιστα το λέει, δίχως να έχει καν παιδί, θα έλεγα πως πρόκειται για κοινά λόγια έξω απ' τον χορό.
Θα ξαναμιλήσουμε γι αυτό στο μέλλον, τώρα δεν μπορώ να σε πείσω :ernaehrung004:
Νά μελετηθούν τά προφίλ αυτών που φαντασιώνονται αποκρουστικές τιμωρίες ενόχων(χωρις στην οικογένειά τους νάχει προκύψει εγκληματικο συμβάν) με αυτούς που δεν φαντασιώνονται...............Θάχε οντως μεγάλο ενδιαφέρον μιά τετοια μελέτη.,
Eγώ πάντως δεν φαντασιώνομαι αποκρουστική τιμωρία στους παιδεραστές... Ενας λιτός λιθοβολισμός στο Σύνταγμα είναι αρκετός...
Μπορεί να κάνει κακό στον τουρισμό και άντε να ακούς πάλι τον καμίνη.
Χαχα !!! Θα σε προλάβω, γιατι βλέπω τι εννοείς με το "φαντασιώνονται" και το "θα είχε όντως μεγάλο ενδιαφέρον"
Φίλος μου ψυχολόγος απο αγγλικο πανεπιστήμιο, μου είπε οτι μια έρευνα που έγινε απο το πανεπιστήμιό τους με αντικείμενο την "συμπεριφορά απέναντι στους gay", τους έδειξε ενδιαφέροντα πράγματα. Μετά απο ένα σύνολο ερωτήσεων φαινομενικά άσχετων μεταξύ τους, έγινε σαφές οτι ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός αυτών που αντιδρούσε αρνητικά (θα τον πατήσω, θα τον τσακίσω, θα τον λιανίσω), σύμφωνα με τις προσεκτικά επιλεγμένες και διατυπωμένες ερωτήσεις, είχε "κρυφο-gay" χαρακτηριστικά, κι όσο πιο επιθετική ήταν η στάση κάποιων απο αυτούς, τόσο ποιο έντονα αποδεικύονταν απο τις υπόλοιπες ερωτήσεις τα χαρακτηριστικά αυτά.
"American Beauty" lol
Έχω την εντύπωση ότι το κέντρο βάρους είναι αλλού και από εκεί προκύπτει και η διαφωνία.
Δεν συζητάμε για το πόσο νευρικός ή βίαιος είναι κάποιος. Κι εγώ έχω παιδί και φυσικά θα καθάριζα με συνοπτικές διαδικασίες όποιον το πείραζε.
Όμως αυτή την αντίδραση δεν την προβάλω σαν πρότυπο που πρέπει να υιοθετήσει ολόκληρη η κοινωνία. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Eγώ πάντως δεν φαντασιώνομαι αποκρουστική τιμωρία στους παιδεραστές... Ενας λιτός λιθοβολισμός στο Σύνταγμα είναι αρκετός...
Ούτε μπορείς να το αποκλείσεις στον συνομιλητή σου....να το υπερασπίζεται, ιδίως όταν δεν τον γνωρίζεις καν....έτσι???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.