Αγόρασέ την και μετά χτύπα την στη μαύρη αγορά όσο όσο.. Θα γίνει ανάρπαστη:aktion033:
Ενταξει ολα αυτα Αλεξη αλλα ο προβολεας δεν μπορει να αντικαταστησει μια τηλεοραση. Αλλη χρηση το ενα αλλη το αλλο. Χωρια που μερικοι δεν εχουν χωρο για να ανοιγουν "πανια" σπιτι τους.
Για αυτό το λόγο Γιάννη είπα maximum 1000-1300 EUR.:grandpa:
Αυτό είναι το κακό ρε γαμώτο όμως....
Ότι με 1000-1300 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις αξιόλογη 40άρα (ούτε καν HD-ready)....:smash:
Πέρα απο την πλάκα όμως, ο λόγος που, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση είναι οτι μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για "ημιτελείς" τεχνολογίες, είτε LCD είτε PLASMA!
Τώρα δείχνει η Pioneer να βελτιώνει κάπως τα πράγματα και να αλλάζει το σκηνικό - προς το καλύτερο φυσικά- και γιαυτό κινδυνεύω να χάσω την προεδρία μου...![]()
Βλέπει μακριά ο πρόεδρος ... μέχρι να τελειοποιηθούν οι LCD/PLASMA θα έχουν βγει οι πρώτες "ανώριμες" προτάσεις σε OLED, και θα συνεχίσουμε να ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και να γράφουμε στο ίδιο thread. :worshippy:
(σε Pioneer φυσικά)![]()
Εγώ ξέρω οτι άμα κατεβαίναμε στις εκλογές θα κερδίζαμε πανηγυρικά!!!
αλλά αργήσατε κύριοι να εμφανιστείτε....
Πέρα απο την πλάκα όμως, ο λόγος που, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση είναι οτι μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για "ημιτελείς" τεχνολογίες, είτε LCD είτε PLASMA!
Τώρα δείχνει η Pioneer να βελτιώνει κάπως τα πράγματα και να αλλάζει το σκηνικό - προς το καλύτερο φυσικά- και γιαυτό κινδυνεύω να χάσω την προεδρία μου...:
Δημητρη και στα αυτοκινητα ειναι "ημιτελης" η τεχνολογια , τι να κανουμε να γυρισουμε στο Γαιδαρο?![]()
Ασε τις διακαιολογιες και προχωρα για Kuro.
βλεπω ενα μεγαλο κενο στο κειμενο σου![]()
Ηταν το χειροκροτημα του λαου απο κατω!!!! :BDGBGDB55:
Ηταν το χειροκροτημα του λαου απο κατω!!!! :BDGBGDB55:
Επειδη το Σ/Κ θα λείπω ελπίζω στην συμπαράσταση των υπόλοιπων μελών του κομματος για να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των αναποφάσιστων :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Καμμια τηλεόραση χαμένη :damnyou::damnyou:
See you on Monday (πάω για περιοδεία στην επαρχία γιατί βλέπω διαρροές από εκει)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.