OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Αγόρασέ την και μετά χτύπα την στη μαύρη αγορά όσο όσο.. Θα γίνει ανάρπαστη:aktion033:

Δεν γινεται αυτό μιας και παραπανω απο 1600 Ευρω ΔΕΝ νομίζω να πιάσω...
Έπιπλέον είναι και το θέμα της μεταφοράς της από το ΠΛΑΙΣΙΟ στην Κέρκυρα που μένω (με δικά τους έξοδα) και μετά από την Κέρκυρα στο χώρο όποιου άλλου θέλει να την αγοράσει.....

Αν την πάρω θα την κρατήσω....
Απλά δεν ξέρω αν μετά από 1-2 μήνες που θα βγουν τα νεά μοντέλα μετανιώσω.....

Βασικά ξέρω ότι στα χαρακτηριστικά της και την τιμή που έχει ΔΕΝ προκειται να βρω άλλη σύντομα.... ΑΛΛΑ από την άλλη θα ήθελα κάτι σε περισσότερες ίντζες και FullHD, μιας και θα μου μπουν ψύλοι στα αυτιά από γνωστούς μου που θα ρωτάνε ''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ FULL-HD???"

Από την άλλη η αποσταση θέασης είναι ΜΟΝΟ 3 μέτρα (η TV προοριζεται για το υπνοδωμάτιό μου μιας και στο σαλόνι έχω τον προβολέα) και σκέφτομαι μήπως η αγορά περισσότερων ιντζών από 40 αποδειχτεί τελικά μεγάλη κουταμάρα....

ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ, είμαι σε δίλημμα..... :behead::behead:

Last edited:
Εγώ ξέρω οτι άμα κατεβαίναμε στις εκλογές θα κερδίζαμε πανηγυρικά!!!

αλλά αργήσατε κύριοι να εμφανιστείτε....:flipout::flipout::flipout:

Πέρα απο την πλάκα όμως, ο λόγος που, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση είναι οτι μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για "ημιτελείς" τεχνολογίες, είτε LCD είτε PLASMA!

Τώρα δείχνει η Pioneer να βελτιώνει κάπως τα πράγματα και να αλλάζει το σκηνικό - προς το καλύτερο φυσικά- και γιαυτό κινδυνεύω να χάσω την προεδρία μου...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ενταξει ολα αυτα Αλεξη αλλα ο προβολεας δεν μπορει να αντικαταστησει μια τηλεοραση. Αλλη χρηση το ενα αλλη το αλλο. Χωρια που μερικοι δεν εχουν χωρο για να ανοιγουν "πανια" σπιτι τους.

Για αυτό το λόγο Γιάννη είπα maximum 1000-1300 EUR.:grandpa:

Αυτό είναι το κακό ρε γαμώτο όμως....
Ότι με 1000-1300 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις αξιόλογη 40άρα (ούτε καν HD-ready)....:smash:

Αξιόλογη παίρνεις (όπως την LE40R86 :earmuffs:), τέλεια δεν παίρνεις..
Πάντως για να βγείς από το δίλημμα σκέψου μόνο τι πραγματικά σκοπεύεις να κάνεις στα επόμενα 2 χρόνια. Θα ασχοληθείς πολύ με HD (έχεις ή σκοπεύεις να αγοράσεις HD-DVD, BLUE-RAY, ή PS3) ή σε ενδιαφέρει περισσότερο το SD; Γιατί πολλές φορές αποκτούμε προσδοκίες για κάτι και τελικά η ζωή τις διαψεύδει πανηγυρικά. (π.χ σκοπεύω να λιώσω στο HD αλλά τελικά δεν έχω χρόνο ούτε να δω απλή τηλεόραση, οι καλοί players είναι ακριβοί οπότε ας το αφήσω για αργότερα, τι format θα επικρατήσει, κλπ κλπ).

Εγω λέω κράτησέ την και μετά από 2 χρόνια όταν τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα παίρνεις κάτι πολύ καλύτερο από ότι υπάρχει τώρα σε full HD με τα ίδια ή λιγότερα λεφτά.

Πέρα απο την πλάκα όμως, ο λόγος που, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση είναι οτι μου φαίνονται πολλά τα λεφτά για "ημιτελείς" τεχνολογίες, είτε LCD είτε PLASMA!

Βλέπει μακριά ο πρόεδρος ... μέχρι να τελειοποιηθούν οι LCD/PLASMA θα έχουν βγει οι πρώτες "ανώριμες" προτάσεις σε OLED, και θα συνεχίσουμε να ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και να γράφουμε στο ίδιο thread. :worshippy:

Τώρα δείχνει η Pioneer να βελτιώνει κάπως τα πράγματα και να αλλάζει το σκηνικό - προς το καλύτερο φυσικά- και γιαυτό κινδυνεύω να χάσω την προεδρία μου...:flipout::flipout::flipout::flipout:

Χρειαζόμαστε επειγόντως επιχειρήματα κατά των KURO πρόεδρε, αλλιώς μας βλέπω εκτός κόμματος και αραχτούς στους καναπέδες μας να παρακολουθούμε τις πολιτικές εξελίξεις.....

... (σε Pioneer φυσικά) :D

Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Βλέπει μακριά ο πρόεδρος ... μέχρι να τελειοποιηθούν οι LCD/PLASMA θα έχουν βγει οι πρώτες "ανώριμες" προτάσεις σε OLED, και θα συνεχίσουμε να ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και να γράφουμε στο ίδιο thread. :worshippy:

(σε Pioneer φυσικά) :D

:flipout::flipout::flipout:

Εγώ ξέρω οτι άμα κατεβαίναμε στις εκλογές θα κερδίζαμε πανηγυρικά!!!

αλλά αργήσατε κύριοι να εμφανιστείτε....:flipout::flipout::flipout:

Τώρα δείχνει η Pioneer να βελτιώνει κάπως τα πράγματα και να αλλάζει το σκηνικό - προς το καλύτερο φυσικά- και γιαυτό κινδυνεύω να χάσω την προεδρία μου...:flipout::flipout::

Δημήτρη κράτα γερά :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Μια ιδέα είναι και η Pioneer :grandpa:

Εμείς θα περιμένουμε ολογραφικές OLED 150 ιντσών στα 1500 Ευρώ :antlers::antlers:

Δημητρη και στα αυτοκινητα ειναι "ημιτελης" η τεχνολογια , τι να κανουμε να γυρισουμε στο Γαιδαρο?:flipout:

Ασε τις διακαιολογιες και προχωρα για Kuro.

Απάντηση: Re: Απάντηση: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Δημητρη και στα αυτοκινητα ειναι "ημιτελης" η τεχνολογια , τι να κανουμε να γυρισουμε στο Γαιδαρο?:flipout:

Ασε τις διακαιολογιες και προχωρα για Kuro.

Να η βρώμικη αντιπολίτευση κυρίες και κύριοι...

οι εγκάθετοι απο το κόμμα των αποφασισμένων και κατόχων LCD -PLASMA(τυχεράκηδες:bigcry:)
έρχονται και προσπαθούν με δόλιες μεθόδους να προκαλέσουν διάσπαση!!!

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ!!!!

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!:flipout::flipout::flipout:

ο πρόεδρος μίλησε!

(μα τι λ@μ@κίες λέω πρωί πρωί ο π..στης...:BDGBGDB55:)

Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ηταν το χειροκροτημα του λαου απο κατω!!!! :BDGBGDB55:

ο Πάνος αν και δεν είναι στο κόμμα μας, τα παίρνει στην ζούλα!!:flipout::flipout::flipout:

ευχαριστούμε την συντακτική ομάδα για τα καλά της λόγια.:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: OI ...ANAΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ηταν το χειροκροτημα του λαου απο κατω!!!! :BDGBGDB55:

ναι...ναι ...βουβο χειροκροτημα:flipout:

για αυτο δεν ακουγεται

μηπως δεν κανεις απο κατω?

προεδρε παλι μεσον εβαλες!!!

Last edited:
Επειδη το Σ/Κ θα λείπω ελπίζω στην συμπαράσταση των υπόλοιπων μελών του κομματος για να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των αναποφάσιστων :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καμμια τηλεόραση χαμένη :damnyou::damnyou:

See you on Monday (πάω για περιοδεία στην επαρχία γιατί βλέπω διαρροές από εκει -bye--bye--bye-)

Επειδη το Σ/Κ θα λείπω ελπίζω στην συμπαράσταση των υπόλοιπων μελών του κομματος για να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό των αναποφάσιστων :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Καμμια τηλεόραση χαμένη :damnyou::damnyou:

See you on Monday (πάω για περιοδεία στην επαρχία γιατί βλέπω διαρροές από εκει -bye--bye--bye-)

υποπτο