ΩΡΑ, μπορουμε να βρουμε...
ΜΕΡΟΣ , έξω από την εισοδο της εκθεσης...
Και καλό ειναι να ρθουν και αλλα μελη του φορουμ.
ΟΧΙ μονο οι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ...:antlers:
:FSGSFGS4:Σαν πρόεδρος που τιμά το αξίωμα του το μόνο που έχω να σας πω είναι το εξής:
Τηλεόραση μπορεί να μην έχω αλλά σήμερα έδωσα προκαταβολή για το dvdr LX60D της Pioneer!:slapface:
Βαράτε βιολιτζήδες τώρα................:BDGBGDB55:
απο οτι ξερω δεν ειναι απαραιτητη παιζει και σε προβολι
Πλάκα πλάκα, μπορούμε να κανονίσουμε ΟΛΟΙ οι αναποφάσιστοι να πάμε μαζί μια μέρα στην έκθεση, και να τραβηξουμε και φωτογραφια την οποια θα βαλουμε μετά εδώ στο φόρουμ (ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ συνεχισουμε να ειμαστε και τοτε αναποφασιστοι που ΔΕΝ το νομίζω)....
Θα γελάνε και τα παρδαλά κατσίκια μαζί μας...
ήδη γελάνε αλλά εμείς κάνουμε οτι δεν καταλαβαίνουμε.....![]()
Ενταξει ολα αυτα Αλεξη αλλα ο προβολεας δεν μπορει να αντικαταστησει μια τηλεοραση. Αλλη χρηση το ενα αλλη το αλλο. Χωρια που μερικοι δεν εχουν χωρο για να ανοιγουν "πανια" σπιτι τους.
Προσωπικα και η αγορα ενος ακριβου προβολεα μου φαινεται υπερβολικη οταν για μια μικρη διαφορα στην εικονα πρεπει να σκασεις πολλα χιλιαρικα πανω.
Παντως κανενα φθηνο προβολεα γυρω στα 1,500 ευρω τον σκεφτομαι για αργοτερα.
Άνοιξε από σήμερα αντίπαλο thread "Οι αποφασισμένοι" !!!
Προτείνω αμέσως ΑΜΕΣΗ συνεδρίαση προκειμένου να κρατήσουμε τους οπαδούς μας και να ΜΗΝ μας τους πάρει το αντίπαλο κόμμα...... (τουλάχιστον μέχρι την 1η Νοέμβρη που είναι η Έκθεση)
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ! :grandpa:
Αχ αυτές οι καινούργιες τηλεοράσεις....θα σας ξεπαστρέψουν το κόμμα!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.