Οι Αστείες Εικόνες του avclub.

Συμφωνω με Θαναση και Κωστα ................ ειναι Θεά !
Ειχε ενα βλεμμα .................. ΣΕ ΚΑΘΙΖΕ ΚΑΤΩ !
Aκομα και με τα μαυρα γυαλια φορεμενα !

Τότε, τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν είναι κοπέλα, δεν είναι κορίτσι, είναι Γυναίκα.
Α ναι.. ακριβολογώντας σύμφωνα με την ηλικία της (την οποία δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι), είναι γυναίκα..
Χαϊδευτικά όμως όλες τις γυναίκες τις λέμε "κορίτσια" ή "κοπέλες".. και να'σαι σίγουρος ότι τους αρέσει.

Να σου φέρω παράδειγμα.. με ρωτάει (αρκετά) ηλικιωμένη γυναίκα σε ποιά στάση να κατέβει (από το Λ/Φ) σε μια περιοχή που θέλει.. της λέω, μου απαντά ότι δεν ξέρει καλά...
Φτάνουμε στην περιοχή και στην στάση που την βολεύει, βάζω φωνή..
" η κοπέλα που ήθελε την (τάδε) στάση είναι εδώ ;; ακούει ;;; "
- Ναι εδώ είμαι !! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Από τον τόνο της φωνής της καταλαβαίνω ότι πετάει από την χαρά της !!
Όχι γιατί την θυμήθηκα και δεν έφτασε στην Άνω Γλυφάδα.. αλλά γιατί την αποκάλεσα κοπέλα μπροστά σε κόσμο!

Πρόσεξε τώρα την "πουστιά"...
Όταν με ρώτησε σε ποιά στάση να κατέβει κλπ, εγώ δεν έκανα άμεση επαφή με τα μάτια.. δεν την είδα στο πρόσωπο , είχα την προσοχή μου στον δρόμο και απλά έκανα την χαρακτηριστική κίνηση με το κεφάλι σαν να φέρνω το αφτί μου πιο κοντά της για να της δώσω την δέουσα προσοχή μόνο με την ακοή μου...

Έτσι δεν μπορεί να πει "με δουλεύει ο τύπος..." παρά παίρνει τα πάνω της αφού (τουλάχιστον) έχει φωνή παιδούλας..... ;)

Άλλο παράδειγμα πάλι από την δουλειά..

Φτάνω σε στάση και βλέπω αναπηρικό αμαξίδιο (καροτσάκι) και πρέπει να κατεβάσω την ράμπα.. (η ράμπα είναι χειροκίνητη για λόγους ασφαλείας και πρέπει να κατέβεις από την θέση του οδηγού και να την σηκώσεις με τα χέρια.. στην ουσία είναι "πρόσωπο" με το πάτωμα)

Πάνω στην ράμπα (και στο πάτωμα δλδ) στέκονται γυναίκες περασμένης ηλικίας.. παρέα ή όχι, δεν ξέρω...

-κορίτσια,, πάμε πιο πέρα να σηκώσω την ράμπα ;;; και προσοχή τα πόδια σας !!!

-ναι αμέ !!! φυσικά !!!!
( και ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά !! όλες τους!! γιατί νομίζεις ;; για το "συμβάν" ;; όχι φυσικά !! για το "κορίτσια" η χαρά !! )

Καλά, και η πεθερά μου γράφεται στα ΚΑΠΗ για να πηγαίνει για μπάνια το καλοκαίρι με τα κορίτσια...

• Like
Reactions: vlad66