Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

ΙΔΟΥ κύριοι ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε η συναυλία

4486_104132280796_565130796_3093931.jpg

Απάντηση: Re: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

είναι λίγο κατάθλιψη να τραγουδάνε οι παλιοκαραβανάδες που τους έχουμε γνωρίσει στις δόξες τους.

Καλά πρέπει να έχουν μεγάλη ανάγκη χρημάτων οι ξεφτίλες.
Δείτε το πρόγραμμά τους. Μέρα παρά μέρα συναυλία σε άλλη πόλη. Μέχρι το Φεβρουάριο του 2010!!! Αν είναι δυνατόν! Είναι δυνατόν να τηρηθεί τέτοιο πρόγραμμα; Τι είναι; Υπεράνθρωποι; Ζούπερμαν;

http://www.depechemode.com/tour.html

Καλά πρέπει να έχουν μεγάλη ανάγκη χρημάτων οι ξεφτίλες.
Δείτε το πρόγραμμά τους. Μέρα παρά μέρα συναυλία σε άλλη πόλη. Μέχρι το Φεβρουάριο του 2010!!! Αν είναι δυνατόν! Είναι δυνατόν να τηρηθεί τέτοιο πρόγραμμα; Τι είναι; Υπεράνθρωποι; Ζούπερμαν;

http://www.depechemode.com/tour.html

σιγα το δυσκολο προγραμμα απο 1ωρα και 15 λεπτα
η καθε συναυλια ειναι .
παντου εχουν support να τους καλυπτουν

.

Εγω θα παρατηρησω μονο οτι μας θυμηθηκαν ξανα στην περιοδεια του "χλιαρου" Exciter και μετα απο ~15 χρονια απουσιας(που ηταν την εποχη του Violator???)

Αν και το live στο ΟΑΚΑ ηταν εξαιρετικο,η εμφανιση στο Terravibe ηταν απαραδεκτη για μενα αλλα και πολλους φιλους που παρακολουθουμε την πορεια τους εδω και πολλα χρονια.

Μετα κι απο το χτεσινο φιασκο(κι ενω ειχα πει οτι δεν θα παω αυτη τη φορα :slapface: ) ειναι ωρα νομιζω να μαζεψω ολη τη δισκογραφια τους(καποια albums τα εχω διπλα και τριδιπλα) και να την βαλω στο ραφι με τους ...τελειωμενους.Δεν ειναι ντροπη να αποχωρησεις οταν δεν εχεις κατι αλλο να πεις και ειναι καλυτερα να φυγεις οσο εισαι ψηλα παρα να γινεις περιγελος/δεινοσαυρος

ΥΓ το Terravibe παραμενει ο χειροτερος συναυλιακος χωρος που εχω παει ποτε

δεν συμφωνω το terravibe ειναι ο καλυτερος συναυλιακος χωρος
για τα δεδομενα της Χωρας μας το δυσκολο ειναι η προσβαση

οι DM δεν τελειωσαν ο τελευταιος δισκος τους ειναι πολυ καλος
αν και δεν ειμαι φαν του συγκροτηματος

.

Re: Απάντηση: Re: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Το ανέκδοτο του Μήνα !
:fahne90:

η γνωστή μέθοδος των τριών του γνωστού-άγνωστου σε τέτοιες περιπτώσεις-bye-

το εντυπωσιακό είναι ότι μου ήρθε με mail το μεσημέρι..

πότε πρόλαβαν?

δεν συμφωνω το terravibe ειναι ο καλυτερος συναυλιακος χωρος
για τα δεδομενα της Χωρας μας το δυσκολο ειναι η προσβαση

οι DM δεν τελειωσαν ο τελευταιος δισκος τους ειναι πολυ καλος
αν και δεν ειμαι φαν του συγκροτηματος

.

Λυπαμε αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι το Terravibe ειναι ο καλυτερος χωρος απο την στιγμη που η προσβαση ειναι θριλερ !!! Ακομα θυμαμε την ακινητη Αττικη οδο με τα την εξοδο της Αγιας Παρασκευης οπου ολοι ηταν σταματημενοι μεχρι την εξοδο της Εθνικης... οπου ξανα κολημα μετα στα διοδια... και μετα ο εφιαλτης της επιστροφης .
Λυπαμαι αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος μετα απο αυτο που τραβηξα να τους ξαναδω ,εχω σπαστει πληρως και αν γινει καποια στιγμη συναυλια τους εδω ειμαι σιγουρος πως θα εχει το 1/3 απο τον κοσμο που ειχε ερθει χθες βραδυ.
:argue:

σέβομαι κάποιους από εδώ μέσα που τους αγαπήσανε κάποτε και δεν γράφω τίποτα χοντρό...

Δεν ξέρετε πόσο θα τόθελα...

σέβομαι κάποιους από εδώ μέσα που τους αγαπήσανε κάποτε και δεν γράφω τίποτα χοντρό...

Δεν ξέρετε πόσο θα τόθελα...

Για πες... Κοιτα να εισαι στο θεμα ομως, ετσι?

Ολα αυτοι οι καλλιτεχνες ξερεις καλα υπο ποιες συνθηκες δουλευουν. Πχ, οι συγκεκριμενοι μπορει να εχουν δωσει 1500 συναυλιες στην καριερα τους. Αντε να εχουν ακυρωθει 2-3-5 εξ'αιτιας τους (ειναι και 3 ατομα). Ολοι εμεις εχουμε καλυτερη επιδοση στη δουλεια μας? Ανα 300 εργασιμες ημερες, λειπουμε τη μια και μαλιστα για σοβαρο λογο? 'Η μηπως πιστευεις πως η συναυλια ακυρωθηκε για πλακα? 'Η μηπως πιστευεις πως δεν τους νοιαζει ή δε θα υποστουν τις επιπτωσεις αυτης της ακυρωσης? Τετοιοι σταρ οτι κανουν μαθευεται αυτοματα σε ολοκληρο τον κοσμο.

Παρόλο που ποτέ δεν ήμουν φαν του συγκεκριμένου συκροτήματος, γνωρίζω όμως ότι είναι ένα συγκρότημα με πολύ "λαό" από πίσω του. Δυστυχώς μετά τα γεγονότα που διαβάζω έχω να πω το εξής: Επαγγελματισμός: ΜΗΔΕΝ

Το ίδιο θα πω αν συμβεί (χτυπάω ξύλο) και με τα αγαπημένα μου συγκροτήματα.

Και εντάξει, πες οι ίδιοι οι μουσικοί είναι στην κοσμάρα τους...όλοι οι παρατρεχάμενοι που φροντίζουν τα πάντα δεν είχαν το νου τους για να μην πάει κάτι στραβά;

Αν γνωρίζετε, σε τέτοιες μεγάλες συναυλίες, τους μουσικούς τους έχουν πάντα υπό επιτήρηση, τι θα φάνε, που θα πάνε, διότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να γρατζουνίσουν έστω και το μικρό δακτυλάκι τους. Και καλά η ελλάδα με τις 30000 κόσμο...για φανταστείτε κάτι άλλα μέρη που είναι SOLD OUT με 50 και 60 χιλιάδες πουλημένα εισητήρια....είναι μεγάλη η μπίζνα Αρη....

Ξέρετε, όταν έχεις φτάσει πλέον σε μια ηλικία και κακά τα ψέματα κανένα από όλα αυτά τα μεγάλα συγκροτήματα δεν είναι αυτή την στιγμή στο Peak της δόξας τους, το μόνο σίγουρο είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που συνεχίζουν και συναυλίες και και είναι το ....χρήμα (και γι αυτούς και για όλους όσους εργάζονται γι αυτούς). Είναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ προϋπόθεση, οι μουσικοί που σέβονται την ιστορία τους και τον κόσμο τους, να δείχνουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ. Αν λοιπόν, δεν δείχνεις επαγγελματισμό, καλύτερα να το κλείσεις το "μαγαζί".

Και πολύ καλά γνωρίζουμε ότι οι ξαφνικές αδιαθεσίες δεν πείθουν και πολύ.... όλα αυτά τα συγκροτήματα δεν μεγάλωσαν πίνοντας φυσικούς χυμούς και κόκα κόλα...

Και πολύ καλά γνωρίζουμε ότι οι ξαφνικές αδιαθεσίες δεν πείθουν και πολύ.... όλα αυτά τα συγκροτήματα δεν μεγάλωσαν πίνοντας φυσικούς χυμούς και κόκα κόλα...

Αυτο που λεω ειναι πως η συναυλια ΔΕΝ ακυρωθηκε για πλακα και πως ΔΕΝ το εκανε επιτηδες ή απο αδιαφορια ο Gahan αυτο. Δεν ειναι η Winehouse που αποδεδειγμενα αδιαφορει για τους παντες.

Ακυρωθηκε και η Κων/πολη σημερα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Ακυρωθηκε και η Κων/πολη σημερα.

Ακομα να στεγνωσει το ...τεποζιτο απο την υπερχειλιση.

Τς τς τς τς.....:flipout:

Μονο ο Μικ εκανε σοφα "γεμισματα" :flipout:

Για πες... Κοιτα να εισαι στο θεμα ομως, ετσι?

στο θέμα δεν ξέρω, επίκαιρος θα ήμουν όμως...
Αστο καλύτερα όμως.
Μόλις χτες αποχαιρετήσαμε τον Σπαθάρη.
Δεν πρέπει.