Φυσικά και έχουν δει. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν...
ο συγκεκριμενος χωρος νομιζω οτι ειναι ιδιοκτητος δικος τους...
Εγω παντως TERRAVIBE δεν ξαναπαταω με τιποτα .Για να καταλαβετε εκανα 200χλμ σε 2,5 ωρες μεχρι ΑΘΗΝΑ και απο ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ μεχρι εκει αλλες 2 ωρες .Αν αυτο το πραγμα ειναι οργανωμενος χωρος συναυλιων εγω ειμαι προφητης .
Τοσο χωμα εχω να φαω απο στρατιωτης σε σκηνακια .
Το καλυτερο ηταν οταν ανακοινωθηκε η ακυρωση της συναυλιας ομως ,μιλαμε αφου το γλυτωσα το εγκεφαλικο εκει δεν θα το παθω ποτε .
Αντε μετα να γυρισεις στο αυτοκινητο για να φυγεις πισω που γινοταν κολαση
και ολοι ηταν τρελλαμενοι .Εφαγα αλλες 2 ωρες μεχρι την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και ησυχασα .
Το συμπερασμα απο ολη αυτη την τρελλα που εζησα ειναι το εξης :
Αν ειναι να περασω 9 ωρες στο δρομο να σπασουν τα νευρα μου , να φαω την βρωμα της αρκουδας και να εχω αυτη την αντιμετωπιση απο τους υποτιθεμενους υπευθυνους που περιμεναν να παει 9:30 για να το ανακοινωσουν λες και δεν το ξεραν πιο πριν να πανε να κοψουν το λαιμο τους για να μην πω τιποτε αλλο .
Παντως απο εμενα δεν ξαναβλεπουν ουτε σεντ .
Το οτι το συγκροτημα δεν εμφανιστηκε δεν με πειραξε τοσο οσο η συμπεριφορα των διοργανωτων του υποτιθεμενα καλυτερου χωρου συναυλιων της χωρας .Ηθελα να ηξερα εχουν δει ποτε συναυλιακο χωρο στο εξωτερικο οι ξεφτιλες .
ετσι ετσι...Ναι εντάξει αυτό το ανεκάλυψαν τυχαία αφού είχε μπει στο νοσοκομείο για να τον καθαρίσουν από την πρέζα. Δεν πέφτει κάτω ξερός ξαφνικά από κακοήθη όγκο κανείς....
Ας ελπίσουμε να αναρρώσει σύντομα.
Ναι εντάξει αυτό το ανεκάλυψαν τυχαία αφού είχε μπει στο νοσοκομείο για να τον καθαρίσουν από την πρέζα. Δεν πέφτει κάτω ξερός ξαφνικά από κακοήθη όγκο κανείς....
Σόρρυ αλλά πιό άσχετο και ανεύθυνο ποστ δεν έχω ξαναδεί.
εκτός αν είσαι ογκολόγος και δεν το ξέρουμε..
Λίγη προσοχή στις διατυπώσεις μας.
Ενας καρκίνος δίνει πολλά συμπτώματα, όπως αυτό της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε ΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη που ακυρώθηκε επίσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.