Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Τωρα το πακέτο το φάγαμε , με το refound των εισιτηρίων τι γινετε ?
Εχει κανεις καμμιά πληροφορία !!
Και να γίνει ξανα η συναυλία δεν θα ξαναπάω !
Θα τους ζητησω λεφτα εισιτηριου ,βενζινας διοδίων & ψυχικής οδύνης!!!

Αντιγραφω το email ακριβως οπως μου ηρθε απο το Hysterika πριν 5 λεπτα

05.14.2009

Depeche Mode have been forced to cancel a further four shows on their Sounds of the Universe tour due to further complications from singer Dave Gahan's severe bout of gastroenteritis. Dave is currently undergoing further tests.

Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery. Further information will be released in due course.

The following shows have been cancelled:

May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena

Ticket holders for the above shows are advised to hold on to their tickets as an announcement will be made shortly in regard to rescheduled dates or final cancellation.

Εγω παντως TERRAVIBE δεν ξαναπαταω με τιποτα .Για να καταλαβετε εκανα 200χλμ σε 2,5 ωρες μεχρι ΑΘΗΝΑ και απο ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ μεχρι εκει αλλες 2 ωρες .Αν αυτο το πραγμα ειναι οργανωμενος χωρος συναυλιων εγω ειμαι προφητης .
Τοσο χωμα εχω να φαω απο στρατιωτης σε σκηνακια .
Το καλυτερο ηταν οταν ανακοινωθηκε η ακυρωση της συναυλιας ομως ,μιλαμε αφου το γλυτωσα το εγκεφαλικο εκει δεν θα το παθω ποτε .
Αντε μετα να γυρισεις στο αυτοκινητο για να φυγεις πισω που γινοταν κολαση
και ολοι ηταν τρελλαμενοι .Εφαγα αλλες 2 ωρες μεχρι την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και ησυχασα .

Το συμπερασμα απο ολη αυτη την τρελλα που εζησα ειναι το εξης :
Αν ειναι να περασω 9 ωρες στο δρομο να σπασουν τα νευρα μου , να φαω την βρωμα της αρκουδας και να εχω αυτη την αντιμετωπιση απο τους υποτιθεμενους υπευθυνους που περιμεναν να παει 9:30 για να το ανακοινωσουν λες και δεν το ξεραν πιο πριν να πανε να κοψουν το λαιμο τους για να μην πω τιποτε αλλο .

Παντως απο εμενα δεν ξαναβλεπουν ουτε σεντ .

Το οτι το συγκροτημα δεν εμφανιστηκε δεν με πειραξε τοσο οσο η συμπεριφορα των διοργανωτων του υποτιθεμενα καλυτερου χωρου συναυλιων της χωρας .Ηθελα να ηξερα εχουν δει ποτε συναυλιακο χωρο στο εξωτερικο οι ξεφτιλες .

Απάντηση: Re: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Φυσικά και έχουν δει. Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν...

Oπως ολοις μας εδω χαμω. Βρισκουμε και τα κανουμε ο ενας στον αλλον.

Στο Μπάντμιγκτον την επόμενη φορά...:flipout:

Πραγματικά πάντως,τόσους χόρους έχουμε στην πόλη,προίκα του 2004 με πρόσβαση κάθε είδους αστικής συγκοινωνίας,δε μπορούν να τις οργανώνουν όλες εκεί?

Μάλλον όμως το ενοίκιο στις αλάνες είναι πολύ φτηνότερο...

Απάντηση: Re: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Εγω παντως TERRAVIBE δεν ξαναπαταω με τιποτα .Για να καταλαβετε εκανα 200χλμ σε 2,5 ωρες μεχρι ΑΘΗΝΑ και απο ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ μεχρι εκει αλλες 2 ωρες .Αν αυτο το πραγμα ειναι οργανωμενος χωρος συναυλιων εγω ειμαι προφητης .
Τοσο χωμα εχω να φαω απο στρατιωτης σε σκηνακια .
Το καλυτερο ηταν οταν ανακοινωθηκε η ακυρωση της συναυλιας ομως ,μιλαμε αφου το γλυτωσα το εγκεφαλικο εκει δεν θα το παθω ποτε .
Αντε μετα να γυρισεις στο αυτοκινητο για να φυγεις πισω που γινοταν κολαση
και ολοι ηταν τρελλαμενοι .Εφαγα αλλες 2 ωρες μεχρι την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και ησυχασα .

Το συμπερασμα απο ολη αυτη την τρελλα που εζησα ειναι το εξης :
Αν ειναι να περασω 9 ωρες στο δρομο να σπασουν τα νευρα μου , να φαω την βρωμα της αρκουδας και να εχω αυτη την αντιμετωπιση απο τους υποτιθεμενους υπευθυνους που περιμεναν να παει 9:30 για να το ανακοινωσουν λες και δεν το ξεραν πιο πριν να πανε να κοψουν το λαιμο τους για να μην πω τιποτε αλλο .

Παντως απο εμενα δεν ξαναβλεπουν ουτε σεντ .

Το οτι το συγκροτημα δεν εμφανιστηκε δεν με πειραξε τοσο οσο η συμπεριφορα των διοργανωτων του υποτιθεμενα καλυτερου χωρου συναυλιων της χωρας .Ηθελα να ηξερα εχουν δει ποτε συναυλιακο χωρο στο εξωτερικο οι ξεφτιλες .

Μάλλον πρώτη φορά πήγες εκεί...
Τι να πούμε κι εμείς που κάθε καλοκαίρι η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Ειχα ξαναπαει πριν δυο χρονια αλλα δεν ηταν τοσο χαλια τα πραγματα τοτε ή τουλαχιστον ετσι μου φανηκε τοτε .
Παντως προτιμω να παρω ενα αεροπλανο και να παω στο εξωτερικο να δω συναυλια παρα σε αυτο το χαλι που αυτοι το λενε συναυλιακο χωρο .

Θυμαμαι το 1988 που ειχα δει IRON MAIDEN στο ολυμπιακο σταδιου του Μοναχου και κλαιω για το χαλι εδω .

Σημειοτεον τα εισητηρια δεν εχουν εξω τις εξωφρενικες τιμες που εχουν εδω
μιλωντας σε σχεση με το βασικο μεροκαματο της καθε χωρας .

Χθες πήγαμε στο ticketpro στην Πανεπιστημίου και πήραμε τα λεφτά μας πίσω.
Οσοι ενδιαφέρεστε:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009

Η επιστροφή των χρημάτων για την ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων (από την www.ticketpro.gr) της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεότερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

* Τα αποκόμματα των εισιτηρίων θα πρέπει να αποσταλλούν μέσω ταχυδρομείου ή κούριερ στο TICKET HOUSE ή να τα φέρετε οι ίδιοι στα ταμεία.
Διεύθυνση : TICKET HOUSE, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς), 106 79 τηλ. 0030 210 36 08 366
* Μαζί με τα εισιτήρια θα πρέπει να μας ενημερώνετε απαραίτητα και με τον πενταψήφιο κωδικό της παραγγελίας σας, τον οποίο έχετε λάβει στο confirmation mail. Σε περίπτωση που δεν έχετε τον κωδικό θα πρέπει να μας ενημερώσετε με τα ακριβή στοιχεία που δηλώσατε όταν κάνατε την παραγγελία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, mail κλπ).
* Εφόσον λάβουμε τα εισιτήρια, θα γίνεται επιστροφή του ποσού της καθαρής αξίας του εισιτηρίου στην κάρτα σας μέσω του διατραπεζικού συστήματος της delta pay.
Η προμήθεια και τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:30 - 18:30
Σάββατο: 10:30 - 16:00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

* To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
* Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους έχει ακυρωθεί.
* Το transaction number (κωδικός παραγγελίας) για τις αγορές που έγιναν μέσω του www.ticketpro.gr

Παρακαλούμε διαβάστε και τους όρους αγοράς εισιτηρίων στο www.ticketpro.gr

Ρε μήπως τελικά άδικα φωνάζετε?

Από http://www.cosmo.gr/Music/England/240444.html

Σε επιτυχή εγχείρηση αφαίρεσης κακοήθους όγκου υποβλήθηκε ο τραγουδιστής των Depeche Mode, όπως ανακοίνωσε το βρετανικό συγκρότημα την Πέμπτη (28/5). Παράλληλα, η ανακοίνωση αναφέρει πως θα επαναληφθεί η παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος στις αρχές Ιουνίου.
Ο Ντέιβιντ Γκάχαν διαπιστώθηκε πως είχε κακοήθεια στην ουροδόχο κύστη, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα λίγο πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στη Μαλακάσα στις 12 Μαϊου.

"Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του", προσθέτει το συγκρότημα, το οποίο εκφράζει επίσης τη βαθειά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους.

Ναι εντάξει αυτό το ανεκάλυψαν τυχαία αφού είχε μπει στο νοσοκομείο για να τον καθαρίσουν από την πρέζα. Δεν πέφτει κάτω ξερός ξαφνικά από κακοήθη όγκο κανείς....

Ας ελπίσουμε να αναρρώσει σύντομα.

Re: Απάντηση: Οι Depeche Mode στην Μαλακάσα!!!

Ναι εντάξει αυτό το ανεκάλυψαν τυχαία αφού είχε μπει στο νοσοκομείο για να τον καθαρίσουν από την πρέζα. Δεν πέφτει κάτω ξερός ξαφνικά από κακοήθη όγκο κανείς....

Ας ελπίσουμε να αναρρώσει σύντομα.
ετσι ετσι...

Καλό θα ήταν να μη γινόμαστε όλοι γιατροί και να κρίνουμε εκ του ασφαλούς.

Μόνο πόρισμα δεν βγάλανε μερικοί...

Ας αναρρώσει ο άνθρωπος και με το καλό να επανέλθει.

Σόρρυ αλλά πιό άσχετο και ανεύθυνο ποστ δεν έχω ξαναδεί.

εκτός αν είσαι ογκολόγος και δεν το ξέρουμε..

Λίγη προσοχή στις διατυπώσεις μας.

Ενας καρκίνος δίνει πολλά συμπτώματα, όπως αυτό της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε ΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη που ακυρώθηκε επίσης.

Δευτερη συναυλια στην καριερα τους ακυρωσαν οι DM και οι μισοι Ελληνες μιλησαν για αντιεπαγγελματισμο, επειδη ετυχε να συμβει στη χωρα μας αυτο και να χαλασε το προγραμμα μας... Ειμαστε για τα μπαζα λοιπον ή οχι? Μας αξιζει το Φρατζελικο και το Ποσειδωνιο ή οχι? Και να πει κανεις πως μιλησε καποιος συνεπης λαος...-bye-

Σόρρυ αλλά πιό άσχετο και ανεύθυνο ποστ δεν έχω ξαναδεί.

εκτός αν είσαι ογκολόγος και δεν το ξέρουμε..

Λίγη προσοχή στις διατυπώσεις μας.

Ενας καρκίνος δίνει πολλά συμπτώματα, όπως αυτό της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε ΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη που ακυρώθηκε επίσης.

Οχι μονο αυτο Δημητρη. Οι τυποι μαλλον θα ξεκινησουν μεσα στον Ιουνιο. Αν ειμασταν εμεις στη θεση του Gahan, δηλαδη, εκατομμυριουχοι και σουπερσταρ, ειναι βεβαιο πως θα πραταμε ετσι ή θα αραζαμε στην Καραϊβικη για καμια πενταετια?

Ελπιζουμε όλοι σε ταχεια αναρωση του ανθρωπου, και εαν με το καλό ερθει Ελλαδα θα δουμε ποια θα ειναι η ανταποκριση του κόσμου. Εαν και πολυ φοβαμαι πως εχουν σπαστει παρα πολλοι απο εμας (και εγω μαζί) και δεν ξέρω εαν θα παω σε περιπτωση που γινει η συναυλία τους εδω.
Αυτο το terravibe το εχω σιχαθεί. Δεν λες που εγινε των ACDC στο ΟΑΚΑ !!