Να και ενα σφαιρικο πουλι. Γειτονοπουλο ειναι και αυτο.
Νομιζω οτι καμαρωνει τη λεια του που μολις επιασε. Η φωλια του ειναι διπλα σε ενα φοινικα (see 2nd attachment). Το χαλαρο σκουληκακι πρεπει το εχω φωτογραφισει την Τριτη η Τεταρτη που εβρεχε, ακριβως κατω απο την αυτη την καρυδια. Το θυμαμαι λιγο μακρυτερο βεβαια)
Είναι δεκαοχτούρες, γι αυτό έχουν "άχαρα χρώματα", don't worry σιγά-σιγά θα μάθεις και τα ζωάκια...
ωραια φωτογραφια με ωραια χρωματα και καδραρισμα :a0210:
Ναι... καλά, τώρα μου θύμισες Αμερικάνα γυναίκα φίλου μου, γεννημένη-μεγαλωμένη Ν.Υόρκη, σε κάποιο ουρανοξύστη. Επαφή με φύση μέσω τηλεόρασης. Πάνε στο χωριό, να γνωρίσει τα πεθερικά, την αφήνει κάποια στιγμή μόνη της στην αυλή, και ακούγοντας κραυγές φόβου πετάγεται έξω έντρομος... και σκάει στα γέλια: η φίλη είχε φοβηθεί τις κότες!
thanks drek, θα το δοκιμασω.
Οσο για την Δ7000, εχω μια υποψια, την οποια προσπαθω να διευκρινησω, οτι με τον 55-200μμ δεν θα εχει διαφορα στο ΙQ. Με αλλα λογια νομιζω οτι θα επαληθευθει αυτο που λενε τα παιδια στο φορουμ οτι ο σενσορας της 7000 ειναι απαιτητικος για φακουδακια οπως ο 55-200.
I will let you all know about it![]()
http://dxomark.com/index.php/Lens-w...235/(onglet)/0/(brand)/Nikkor/(brand2)/Nikkor
Μπορεί να μην δικαιολογεί στο 100% την διαφορά Mp αλλά την δικαιολογεί σε αρκετά μεγάλο ποσοστό.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα περισσότερα Μπ είναι "αναβάθμιση για καθε φακό". Απλά μπορεί να φανεί ίδιος ή και χειρότερος αν βλέπεις σε 100% pixel view δηλ. σε διαφορετρικό φυσικό μέγεθος, κάτι που είναι άδικο.
Ε οχι και φτωχή η απόδοση στις DX, τα καθαρά lp/mm είναι ανώτερα στις DX με τα πυκνότερα πίξελ.
Ο τρόπος που παρουσιάζονται τα αποτελέσματα είναι που "δείχνει" καπως παραπανίσια υπεροχή των FX. Βασικά το αποτέλεσμα των DX προκύπτει με αναγωγή σε μέγεθος FX διαιρώντας τα καθαρά lp/mm με τον συντελεστή κροπ (1,5Χ). Οχι οτι δεν είναι σωστή η αντιμετώπιση αφου δίκαιη σύγκριση γίνεται σε ίδιο φυσικό μέγεθος αρα το είδωλο των Dx θα πρέπει να μεγενθυθεί 1,5Χ φορές περισσότερο αρα απώλεια οξύτητας. Ομως δεν παίρνουν υπόψη την πραγματική αποδοση των αλγορίθμων ρεσαμπλινγκ.
Και υπαρχουν σενάρια χρήσης που ευνοούν την μια ή την άλλη πλευρά.
Για γράψε πως συγκρίνεις ... με ίδιο διάφραγμα ή με ισοδύναμο ωστε να έχεις (περίπου) ίδιο βάθος πεδίου ??. Με ίδιο εστιακό μήκος ή με ισοδύναμο ώστε να παίρνεις ίδιο FOV.
Y.Γ. Αρκετά off topic ... μάλλον καλύτερα να ανοίξουμε ειδικό νήμα "Φακοί - αισθητήρες - απόδοση ... τι παιζει ?".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.