Γεια σας,να βαλω καποιες που επελεξα,αν και αφησα απεξω βεβαια καποιες που μου αρεσανε αρκετα.
Αυτη εδω την ειχα βγαλει σε μια παραλια στα Μαλια της Κρητης,μια μερα που ειχε κρυο και καπως κακο καιρο.Ηθελα να πετυχω στη φωτογραφια αυτη να περναει αυτη η αισθηση της χειμωνιατικης ατμοσφαιρας,και της ερημιας και μοναξιας.
Μου αρεσε το τελικο αποτελεσμα,ο συνδιασμος των χρωματων,τα κυματα,ο ουρανος κτλ.
Τη φωτο αυτη την εβγαλα στο Βοτανικο κηπο που ειναι απεναντι απο το Δαφνι,πριν λιγο καιρο.Μου αρεσε σα συνθεση και σαν αποτελεσμα αισθητικο,οπως επισης και τα χρωματα πιστευω οτι βγηκαν ομορφα.Μ'αρεσει και η λιγο μελαγχολικη αισθηση που αφηνει με τα φυλλα στο εδαφος και το φθινοπωρινο στυλ.Για να την πετυχω σταθερη καθομουν πολυ ωρα και προσπαθουσα,με βαρεθηκε ακομη και η κοπελια που ηταν μαζι μου και σηκωθηκε και εφυγε και με παρατησε εκει!
Η επομενη ειναι απο την Κρητη,και ειναι πραγματικα μια απο τις αγαπημενες μου για φετος.Δυο πουλια πανω στα κλαδια στο γυμνο δεντρο την ωρα που εχει αρχισει σιγα σιγα να βραδιαζει.Μου αφηνει μια γλυκια και ηρεμη αισθηση,καπως καλλιτεχνικη και ελαφρως ρομαντικη,λες και ειναι ερωτευμενα και ειναι μαζι εκει και καθονται.
Την τραβηξα στην Αγια Ειρηνη στα Σπηλια,λιγο μετα την Κνωσσο,και ειναι απο τις ελαχιστες φωτογραφιες μου που μου αρεσουν και ειναι αποτελεσμα μιας μονο προσπαθειας(ληψης).
Η τελευταια ειναι η πιο προσφατη απο ολες,και την εχω τραβηξει στο Φοδελε στην Κρητη.Παροτι εδω ειχα παρει το τριποδο,δε καταφερα να το στησω οπως ηθελα εκει,και τελικα την καταφερα στο χερι,μετα απο επαναλαμβανομενες προσπαθειες.Μου αρεσε σα συνθεση,οπου το φυλλο στην πετρα ειναι ας πουμε το σημειο αναφορας στην εικονα,και το νερο που στροβιλιζεται εχει βγει φλου μαζι με τις πετρες και τα φυλλα μεσα,και φαινεται σαν ζωγραφια λιγο.Εχω βγαλει και καποιες παρομοιες,αλλα μ'αρεσει λιγο καλητερα αυτη συνολικα.
Οποιος θελει να κανει καποιο σχολιο θετικο-αρνητικο οτιδηποτε,ειναι ευπροσδεκτο