Οι καλύτερες μας για το 2009

Και απο μενα τρεις φωτο απο το 2009

fullmoon1n.jpg

glaros1.jpg

aggeliki.jpg

mstr: και εμένα η δεύτερη μου αρέσει, μετά η photo με το μοναχικό φύλλο στο νερό και μετά η πρώτη.....αν όντως ήταν πιο χαμηλά τραβηγμένη με το κύμα πρωταγωνιστή θα ήταν super...Μπράβο.

Ερρορ πολυ ωραια η δευτερη!
giokspy πολυ ωραια με το πουλι, πολυ ωραια χρωματα

giokspy: οι 2 πρώτες είναι υπέροχες και η τρίτη σαν σύνθεση, αλλά οι 2 πρώτες........:grinning-smiley-043..μπράβο.....-bye-

error: η δεύτερη και η τελευταία πολύ όμορφες....ειδικά στην τελευταία μου αρέσει ο νεαρός(άντρας δεν είναι ρε??), ο οποίος στέκεται σε ημικλινές έδαφος και οι υπόλοιποι περιμένουν κανονικά στην στάση.....έτσι κάτι μου έκανε....

supacoopa: όλες πολύ ωραίες.....

Last edited:
thanks. ειναι ολες τραβηγμενες με τη D60, η πρωτη με τον sigma 10-20mm σε πανσεληνο στο χερι, η δευτερη με πολυ κοπο στο focus(ειναι λιγο αργη σε τετοια θεματα) με τον 18-200VR, και η τριτη με τον 24-85ff

Re: Απάντηση: Οι καλύτερες μας για το 2009

thanks. ειναι ολες τραβηγμενες με τη D60, η πρωτη με τον sigma 10-20mm σε πανσεληνο στο χερι, η δευτερη με πολυ κοπο στο focus(ειναι λιγο αργη σε τετοια θεματα) με τον 18-200VR, και η τριτη με τον 24-85ff
Πολύ ωραίες... τον γλάρο πως τον τράβηξες? Που ήσασταν?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι καλύτερες μας για το 2009

Πολύ ωραίες... τον γλάρο πως τον τράβηξες? Που ήσασταν?

στο καραβι για κρητη. τους κυνηγουσα αρκετη ωρα μεχρι που καποιοι βρεθηκαν χαμηλα. δυσκολευτηκα πολυ, αν και ειχα βαλει συνεχη εστιαση αργουσε να εστιασει. Εδω θα χρειαζοταν μια D300

ειδικά στην τελευταία μου αρέσει ο νεαρός(άντρας δεν είναι ρε??), ο οποίος στέκεται σε ημικλινές έδαφος και οι υπόλοιποι περιμένουν κανονικά στην στάση.....έτσι κάτι μου έκανε....

ναι, αντρας ειναι...

απλα δεν ειναι σταση...-bye-

ειναι η εισοδος (ετσι καταλαβα... ή τελος παντων... μια απο τις εισοδους...) στο Πανεπιστημιο του Amsterdam...

thanx!!!

Emilot ευχαριστω για τα σχολια στις φωτο.
Error ωραιες οι φωτογραφιες σου,οι δυο πρωτες μου αρεσαν καλητερα.Η πρωτη ειναι γλυκια φωτογραφια,και εχει συναισθημα.

Giokspy,η φωτογραφια με τον γλαρο ειναι μαλλον η αγαπημενη μου στο thread αυτο μεχρι τωρα.Εχεις κανει κροπ καθολου?Βασικα θα ηθελα να μου δειξεις και την αρχικη ληψη αν αυτη ειναι ψιλοπειραγμενη,να δω πως ηταν η αρχικη.
Το αποτελεσμα παντως που ανεβασες οτι και να εκανες μ'αρεσει πολυ.:grinning-smiley-043

Απο την Κρητη εισαι ε?-bye-

Supacoopa η δευτερη εχει ωραια χρωματα.Γερνει λιγο αλλα δεν τη χαλαει και τοσο αυτο νομιζω.Τουλαχιστον ετσι που τη βλεπω εγω.

Η τριτη ειναι μια ωραια κλασσικη νησιωτικη ληψη,εχει ωραιο καδραρισμα και χρωματα/φωτισμο,και το καραβακι που περναει δινει το κατι παραπανω στη ληψη.

Η πρωτη μου αρεσει,αλλα ηθελε λιγακι πιο πολυ χωρο κατω απο τη βαρκα.Δεν ειναι ασχημη παρολα αυτα πιστευω,εχει ωραιο θεμα.

Απάντηση: Re: Οι καλύτερες μας για το 2009

Emilot ευχαριστω για τα σχολια στις φωτο.
Error ωραιες οι φωτογραφιες σου,οι δυο πρωτες μου αρεσαν καλητερα.Η πρωτη ειναι γλυκια φωτογραφια,και εχει συναισθημα.

Giokspy,η φωτογραφια με τον γλαρο ειναι μαλλον η αγαπημενη μου στο thread αυτο μεχρι τωρα.Εχεις κανει κροπ καθολου?Βασικα θα ηθελα να μου δειξεις και την αρχικη ληψη αν αυτη ειναι ψιλοπειραγμενη,να δω πως ηταν η αρχικη.
Το αποτελεσμα παντως που ανεβασες οτι και να εκανες μ'αρεσει πολυ.:grinning-smiley-043

Απο την Κρητη εισαι ε?-bye-

Nαι απο τη Κρητη.Δεν εχει καθολου crop αυτη η φωτο. μες το πανικο που κυνηγουσα το γλαρο πετυχε ακριβως το καδρο.Δε εχει επεξεργασια, ισως λιγο sharpen μονο. Δυστυχως ειχα ξεχασει το iso στο 800 και εχασε ευκρινεια

Πολυ καλη παντως μπραβο.Αυτο το φοντο οπως βγηκε ετσι το χρωμα και λιγο σκοτεινο,και σε συνδιασμο με το γλαρο δενουν ολα πολυ ωραια.

τελικα ειναι να σου κατσει!!! σε αυτες τις περιπτωσεις μες το πανικο πρεπει να εχεις και λιγο τυχη!

giokspy η πρώτη και η δεύτερη είναι εξαιρετικές!

Η δεύτερη ειδικά είναι πολύ δυνατή! Δεν είναι μόνο ο γλάρος είναι και το εφέ που δίνουν τα απόνερα στο πλάνο.
Συγχαρητήρια!

Thanks παιδες. Σ αυτο το site ακουμε και κανα καλο λογο για φωτο, οχι σαν μερικα μερικα που ολο και καποια λεπτομερεια θα σχολιασουν αρνητικα, στα εκτος κλικας μελη! (την ειπα παλι την κακια μου :ernaehrung004:).
Μπραβο παντως παιδια, ειδα πολυ καλες ερασιτεχνικες ληψεις σε αυτο το theard

φίλοι όλες ωραίες είναι και σε ανώτερα....

η πρώτη, η εκκλησία 7 μάρτυρες στην Σίφνος
η δεύτερη, η λίμνη Βερβερόντα πίσω απο το πόρτο χέλι
η τρίτη, στην σαντορίνη

ευχαριστώ

Attachments

• 7 martires.jpg
    7 martires.jpg
    28.9 KB · Views: 85
  • Ververoda Lake.jpg
    Ververoda Lake.jpg
    115.7 KB · Views: 93
  • caldera view.jpg