Siller
New member
Υπάρχουν και οι αντί γεροντικές λύσεις...άρα μεγαλύτερη θερμοκρασία εσωτερικά στο μηχάνημα, άρα γρηγορότερη γήρανση των components.

Υπάρχουν και οι αντί γεροντικές λύσεις...άρα μεγαλύτερη θερμοκρασία εσωτερικά στο μηχάνημα, άρα γρηγορότερη γήρανση των components.
Επισήμως πάντως σε webinar έχουν πει ότι κάνει καλό στα προϊόντα τους ο έξτρα εξαερισμός, οπότε καλώς μπαίνουν αυτά από πάνω.
Αυξάνουν τα κανάλια και η ισχύς ενώ τα κουτιά παραμένουν στο ίδιο μέγεθος. Λογικό να ανεβαίνει περισσότερο η θερμοκρασία.
Αυτά είναι σίγουρα must ειδικά αν τους έχεις σε ρακ μαζί με άλλα πάνω κάτω. Εγώ τον δικό μου τον έχω ελεύθερο από πάνω οπότε για την ώρα δεν έχω σκεφτεί να κάνω κάτι παραπάνω. Βασικά, επειδή γουστάρω και να τον βλέπω έτσι να δεσπόζει, νομίζω ότι απλά κάποια στιγμή θα υποκύψω σε έναν τελικό και θα τον "δροσίσω" απαλλάσσοντας τον από τα έξτρα τασκς.Υπάρχουν και οι αντί γεροντικές λύσεις...![]()
Αυτό που λες δε γίνεται. Δε βγαζει νοημα. Μήπως εννοείς να προσθέσεις τελικό σε δικαναλο?Η δικη μου απαντηση ειναι Ναι!Φισικα απαρετητη προυποθεση ειναι να ειναι συνδεδεμενα ολα τα ηχεια του πολυκαναλου τελικου και οχι μονο δυο.
Λογικα ο πολυκαναλος ηχος ειναι ανωτερος.Συνδεστε ενα δικαναλο pre dac σε εναν πολυκαναλο τελικο και το πρωτο που θα αντιλιφθειτε ειναι οτι θα αρχισετε να διαχωριζετε τα διαφορα οργανα στη σκηνη που στο δικαναλο συστημα ειναι μπερδεμενα.Κανονικα το πολυκαναλο hi fi πρεπει να ειναι το μελλον!
Η δικη μου απαντηση ειναι Ναι!Φισικα απαρετητη προυποθεση ειναι να ειναι συνδεδεμενα ολα τα ηχεια του πολυκαναλου τελικου και οχι μονο δυο.
Λογικα ο πολυκαναλος ηχος ειναι ανωτερος.Συνδεστε ενα δικαναλο pre dac σε εναν πολυκαναλο τελικο και το πρωτο που θα αντιλιφθειτε ειναι οτι θα αρχισετε να διαχωριζετε τα διαφορα οργανα στη σκηνη που στο δικαναλο συστημα ειναι μπερδεμενα.Κανονικα το πολυκαναλο hi fi πρεπει να ειναι το μελλον!
Με το πολυκναλο εχεις επιλογες... γεφυρωνεις ,διπλοενισχυεις χρησιμοποιεις εξωτερικο crossover ορεξη να εχεις
δεν μπορεις με εναν, η απαντηση παει στον αν μπορεις να χρησιμοποιησεις πολυκαναλο σε hifi και οχι η συγκριση με δικαναλοΓιατί .. με το 2κάναλο δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά;;
Εκεί και αν γίνονται....
Τα ίδια δεν έλεγαν το '80 για τα τετρακαναλικά?αυτό το ακούω εδώ και 20 χρόνια......
όπως και το ότι το cd θα έσβηνε το βινύλιο...![]()
Το στέρεο, βάζει τον ακροατή απέναντι από την ορχήστρα, το πολυκάναλο τον βάζει μέσα στην ορχήστρα.
Σωστά?
πας στο μενου της oled,της κλεινεις το σημα στην οθονη και το tidal τρεχει κανονικα απο κατω.Εγώ την oled πάντως δε θα την κάψω να παίζει εξώφυλλα στο tidal για να ακούω πολυκαναλο atmos από το shield. Ας βγάλουν μια πηγή που δε χρειάζεται εικόνα και πολυ ευχαριστως. Εκτός αν υπάρχει και δεν το ξέρω.
σωστά, μόνο δικάναλο ακούω.Λάθος.
Από ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ακούσει ποτέ πολυκάναλο SACD.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.