Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

αλλα έχει τύχει να δω κι ενα ταπεινό piano-trio να προκαλεί σεισμό.
και...μια ροκ μπάντα, τι τα χρειάζεται όλα αυτά τα φρου-φρού;

συγνώμη αλλά ...το Μέγαρο είναι πολύ πιο σεμνό.

Η σεμνότητα είναι για τους μέτριους... :antlers:

Φυσικά... τι δουλειά έχουμε εμείς με τους γέρους? :hippy:

Χτές είχε λουκάνικο, cola, μπύρα... χάλασε ο κόσμος...

Re: Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

και το λουνα-παρκ, είναι για τα παδιά :D
τουλαχιστον, εξω απ τους Φλόϋντ, το '88, πούλαγαν και μαλλί της γρηάς :aetsch:

γιαυτο δεν φταινε οι floyd αλλα η νεοελληνικη μπαρουφα !!!

μπύρα; :blink:
επιτρεπεται η μπύρα στις συναυλίες των U2; :speechless-smiley-0
το ήξερε αυτό ο Bono;

Αφού σου είπα χάλασε ο κόσμος... τςπ.

Σαν πιο έμπειρος βρες μου μια λύση σ' αυτό:

Το ΣΚ είναι φυσικά αφιερωμένο στα άπαντα των U2 στο σπίτι...

Έπαιξαν οι πρώτοι δίσκοι μέχρι το Rattle and Hum... Eκεί κολλήσαμε...
Πως θα το ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο?:chinscratch:

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Δε λέω για σένα βρε... Έχω καταλάβει ότι τα αυτιά σου είναι ανοιχτά...

Για κάτι ξυνούς και χορταριασμένους λέω που παίρνουν έγκριση πριν τους αρέσει κάτι...

Τέλος πάντων... Μου απάντησες!

Στο είπα εύκολη ερώτηση...
:grinning-smiley-043-bye-

δεν παιρνω εγκριση για να ακουσω κατι φιλε μου !απλα η επι 50 συναπτα ετη εντονη και σε βαθος ενασχοληση με το ροκ και με την μουσικη γενικοτερα σαν αναζητηση με εχει προικησει (τουλαχιστον για τον εαυτο μου μιλαω) με το κριτηριο και την ικανοτητα να εχω οπως ειπες <ανοιχτα > αυτια και ματια με αποτελεσμα να μπορω να ξεχωρισω τι θα ακουσω και τι μου ειναι περιτο και οσον αφορα τα συγκεκριμενα εχω παρατηρησει οτι γενικως η γνωμη μου για το maistream και την <φανφαρα> συμβαδιζει με αυτο που αρεσει στα αυτια και την ψυχη μου !!!!

Re: Απάντηση: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

μα πως;
μου αρεσαν οι ΑΒΒΑ. οι Chic και η Gloria Gaynor.
δεν εχω πρόβλημα με το mainstream

εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε κανεις τους !!!χωρις αυτο να σημαινει τιποτα και με ολον τον σεβασμο απεναντι στις μουσικες προτιμησεις των αλλων!!!

Δεν πήγαινε σε εσένα φίλε μου, ούτε σε κανένα άλλο συγκεκριμένα... Γενικό ήταν, έλαβα αφορμή από το σχόλιό σου και τίποτε παραπέρα...

Να τα χιλιάσεις με την μουσική σου και πάντα με ανοιχτά αυτιά, όπως είπες...
Απλά κράτα τα ήδη και πέτα τις ταμπέλες.. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στη τέχνη..

Αυτοί που τις βάζουν έχουν άλλους λόγους... Όταν δεν μπορείς βλέπεις να ξεχωρίσεις αλλιώς... κρύβεσαι πίσω από τις προτιμήσεις άλλων...;)

Τόσο ξυνός δεν θέλω να γίνω... Xίλιες φορές U2, Fix, Depeche και New Order... αραιά και που καλή είναι και η madona... Nα γουστάρεις έχει σημασία...

:grinning-smiley-043-bye-

Αν ξέφυγα (πάλι) και είναι εύκολο, ας μεταφερθούν τα άσχετα μηνύματα εδώ έτσι θα αυτό το νήμα θα είναι μόνο για την συναυλία...:2thumb22sup:
-bye-

Απάντηση: Re: Οι U2 στην Αθήνα στις 03-09-2010

Mε μιά λέξη
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σόου

Δυστυχώς δώσανε όλη τη δύναμη στο σοου.

Από εκεί και μετά όλη η μουσική αξία άρχιζε και τελείωνε σε μιά λέξη

E D G E

Οι u2 είναι αυτός. Τελεία, παύλα, και όλα τα σημεία στίξης.
σιγα βρε Δημητρη οι U2 ειναι ο EDGE !!!

Φυσικά όλα τα λεφτά ήταν η βαρυσήμαντη ρήση του Μπόνο
we, the Irish and the Greeks have one thing in common: We may be broke but we are great......

Εκανα 1000 χιλιόμετρα σε 18 ώρες με παρεμβολή αρκετών db και χωρίς ύπνο.
:a0210:....:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Χαλάλι του (edge)

. .

Ax ...να ξερατε τι σκεφτωμουνα κατα την διαρκεια
αυτου του υπεροχου show ..καθισμενος αναπαυτικα στην καρεκλιτσα
του σταδιου ....

.

Δυο λογια και λιγα σχολια σχετικα με αυτα που γραψατε εσεις.

@supersonin. Ναι, ο Edge "σκοτωνει" αλλα και οι αλλοι καλουτσικοι ηταν ομως, απλα εκει που καθοσουν ισως να μην τους ακουγες καλα. O ηχος στην αρενα ηταν αρκετα καλος και σε μεγαλη ενταση.

Ο Bono ειναι πολυ καλος τραγουδιστης και performer, αλλα και μεγαλος poser-ας και φιγουρατζης. Αλιμονο και να μην ηταν. Στο Miss Sarajevo με αφησε αφωνο.

Στο show δεν εδωσα μεγαλη σημασια, προσεχα το συγκροτημα.

υ.γ. θα γραψω ενα βιβλιο (πλακα κανω) σχετικα με τη "θεωρια των συναυλιων". Ποιοι πρεπει να πηγαινουν, τι να περιμενουν να δουν (ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟ), τι ωρα, που να καθονται κτλ.

Π.χ.1. Στις μεγαλες συναυλιες στεκομαστε ΠΑΝΤΑ μπροστα (ή κοντα) απο τον ηχολήπτη. ΕΚΕΙ, ο ηχος ειναι ο καλυτερος ολοκληρου του χωρου.

2. Απο την εξεδρα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ μια συναυλια, ενω απο την αρενα τη ΖΟΥΜΕ. Κριτικη καλο ειναι να κανουν μονο οι ορθιοι που ακουγαν και εβλεπαν καλα Ή οι ΠΟΛΥ εμπειροι απο συναυλιες.

Αυτα:grandpa:

8μιση/10 απο μενα.

Last edited:
Πριν κανα δυο ωρες αρχισα να αισθανομαι τα ποδια μου μετα το χτεσινο γλυκο μαρτυριο . Ειχα την τυχη να τους ξαναδω πριν 20 μερες στην Φρανκφουρτη με την γυναικα μου και τον 10χρονο γιο μου . Τα εισητηρια μας ηταν κερκιδα , πολυ κοντα ευτυχως , σε σχεση με το Βερολινο περσυ και μολις 2η σειρα και 5 μετρα απο το μπαρ της αρενας.... Μετα την 3η βοτκα { συνολικα 6 } βρεθηκα σε ενα παραλληλο συμπαν . Δεν εβλεπα σχεδον καθολου η ελαχιστα αλλα την ενιωσα μεχρι τα εγκατα της ψυχουλας μου !!!! Στο Βερολινο η συναυλια μου ειχε φανει οτι ειχε διαρκεια 15 λεπτα. Στην Φρανκφουρτη δεν κρατησε πανω απο 10... Οσο για χτες , μετα απο 7 ωρες ορθοστασια , τα γερικα κοκκαλα μου ηρθαν στα ορια τους . Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο η περισσοτερο απο την αγαπημενη μου μπαντα . Ευτυχως επαιξαν το new years day στην Γερμανια κι ετσι τσιμπησα και ενα i will follow εδω που ειναι και ξεσηκωτικο !! Ημουν red zone 1 και ηταν ολα τα λεφτα !! Χαλαλι η 300αρα. Πλακα πλακα κι ενω δεν το περιμενα το ελληνικο κοινο σταθηκε στο υψος του . Αν προσεξετε , στο βιντεο του ISHFWILF γυρναει εκπληκτος προς τους υπολοιπους της μπαντας ακουγοντας το κοινο να τραγουδαει οχι μονο το ρεφρεν αλλα και το υπολοιπο του κομματιου !! Υπεροχη βραδια χτες , ανεκτιμητη στην Φρανκφουρτη που ειχα τον γιο μου αγκαλια να μου λεει πως ηξερε τουλαχιστον την μιση σετλιστ !! Παντα τετοια .

Τουλαχιστον ειναι ωραιο να βλεπεις κοσμο να πηγαινει ενθερμα συναυλιες και να μην καθεται στον καναπε. Επαυξανω.

Πολιτικοποιημενος ο Μπονο. Δηλωσεις ενθαρρυνσης τυπου οι Ελληνες ειναι πανω απ'ολα Ελληνες και μετα μπατηρηδες. Δεν ξερω αν τα ειπε ενω τον εδειχναν οι πανακριβες οθονες. Κουραγιο Ελληνες (και Ιρλανδοι).

Χωρις διαθεση παρεξηγησης ή οτιδηποτε, παραθετω και το παρακατω για λιγο food for thought. Υπερπαραγωγη κι αυτο. Ειναι ενας σημαντικος μαυρος που δε ζει πια. Πολιτικοποιημενος κι αυτος (οπως ο Μπονο). Βαμμενος με τα χρωματα της ειρηνης.

Στο πρωτο μερος εχει ενδιαφερον το σκηνικο με την προσελευση, το πολυπληθες ακροατηριο, το γηπεδο, η 360μοιρων σκηνη με τις γιγαντοοθονες και τα ατελειωτα catwalks που ο τραγουδιστης ανεβοκατεβαινει, κλπ. κλπ. Η λεξη της βραδιας ειναι "πάπαλα".

Οποιοι δεν τον γνωριζουν εχει τουλαχιστον ενα δισκο must, λεγεται Zombie. Καλυτερος απο λάιβ. Συνισταται ανεπιφυλακτα.

Τα δυο πρωτα μερη, οσοι ειναι φαν ας πανε ως τα 8.
http://www.youtube.com/watch?v=NkMFG_85slw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xl_DXmgCEhY&feature=related