Οικιακό εργαστήριο

Μπραβο Νεκταριε, πολυ πρακτικη ιδεα οι σωληνες για βαση αποθηκευσης τρυπανιων!

Τις παραλληλες κοπες στους σωληνες με κοφτη τις εκανες? :)))

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Μπραβο Νεκταριε, πολυ πρακτικη ιδεα οι σωληνες για βαση αποθηκευσης τρυπανιων!

Τις παραλληλες κοπες στους σωληνες με κοφτη τις εκανες? :)))

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

χμ... σου λειπει βλεπω μια σεγα μπαταριας με λαμα με πολλα δοντακια :)

Εχω ρευματος και βγαινει μια φορα ετησιως, τη ξεχναω. Οποτε μπαταριας δεν προβλεπεται αμεσα ουτε μακρυπροσθεσμα θα ελεγα...

Νεκτάριε ωραια η πατεντα με τους σωληνες...παιζει πολυ στο printerest...
Eαν σε βολεύει το κόψιμο με το σβουρακι,εδώ που τα λέμε υπάρχουν όλοι οι δίσκοι στην αγορα που θα κόψουν τα πάντα,δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλο..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Εφτιαξα μια βαση τοποθετησης μπαταριων για τα makita

ιδεα παλι εμπνευσμενη απο το διαδικτυο.
στο τελος το εβαψα και μαυρο χρωμα και το βιδωσα στη βαση των φορτιστων.

Ηρθε η ωρα της οργανωσης και των φύλλων λειανσης.
Απο ρεταλια κοντρα πλακε και laminate...
Ημουν σε σκεψεις πως θα στερεωσω τα χωρισματα.Δεν με ενδιαφερει η πολυ λεπτομερια, η δουλεια να γινει.
Τελικα κατεληξα να μπουν σφηνωτα και απλα να στερεωθουν με καρφωτικο τα περιμετρικα ξυλα.

Πολυ καλη διαμορφωση Νεκτάριε...
Έχεις καλή οπτική επαφή του τι πέρνεις....Μια χαρά...

Μπραβο Νεκταριε, ωραιο πραμα η οργανωση και ακομα πιο ωραιο (και πιο δυσκολο), η σωστη οργανωση! Ωραιες ιδεες δινεις!

Και εγω εχω κανει κατι για τα μικρα στρογγυλα φυλλα λειανσης των 50μμ καθως και για τις λωριδες γυαλοχαρτου (4χ8εκ) καθως ειχα καμμια 15αρια grits απο καθε ειδος και γινοταν χαμος.
Λογω μικρου μεγεθους τα εβαλα σε organizer με πολλες θηκες που αναγραφουν με αυτοκολλητο τι περιεχει η καθε θηκη. Ενα τετοιο.

Και για όποιον αγόρασε τις επιφάνειες για στερέωση εργαλείων του λιντλ, μια εύκολη πατέντα για καστομιές είναι, αφού μετρηθούν οι αποστάσεις από τρύπα σε τρύπα, να μπουν νοβοπανόβιδες 5mm πάχους με κωνικό κεφάλι στο αντικείμενο που είναι να κρεμαστεί.

20200307-074940-1.jpg

20200307-074839-1.jpg

Μπραβο Δημητρη καλη λυση για στερεωση βασης για κατσαβιδια.

Να θυμισω επισης οτι τα γαντζακια για κουρτινες ειναι ιδανικα για ολων των ειδων τις πλατες. Το μπροστινο μερος μπορει να λυγισει η/και να κοπει αναλογα με τις αναγκες.
Το καρφι (στα δεξια του γαντζου) μπαινει και βυθιζεται στην τρυπα της πλατης και ο γαντζος μενει σταθερος.

DSC_2112_1024x1024.jpg

https://kalyviotis.gr/products/product-15

• Like
Reactions: KOSSTV
Μπραβο Δημητρη καλη λυση για στερεωση βασης για κατσαβιδια.

Να θυμισω επισης οτι τα γαντζακια για κουρτινες ειναι ιδανικα για ολων των ειδων τις πλατες.

Το κόλπο με τα γατζάκια το έχω συγκρατήσει από την προηγούμενη φορά που το είπες και είναι σούπερ για αρμαθιές με κλειδιά, εργαλεία που έχουν τρύπα για κρέμασμα κλπ.

Τελείωσε η νέα μου κατασκευή για το ερασιτεχνικό μου εργαστήριο. Πιστεύω καλύτερη από προηγούμενες πιο στιβαρή και λειτουργική.

https://youtu.be/WNGFhzOh00g

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: skysound
Μπράβο !!! Πολύ προσεγμένη δουλειά και φαίνεται να μην του λείπει τίποτα από τους υπόλοιπους της αγοράς!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk