...
Παίρνει πολλές βελτιώσεις. Καλά να είμαστε και όλα θα γίνουν. Επιφυλάσομαι για να εκτενέστερη παρουσίαση οταν περπατήσει λίγο η διαμόρφωση του χώρου.
Αυτό που έγινε τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι παγιώθηκε πια ότι θα έχω πάγκο στο γκαραζ και ένα χώρο για τα έργαλία μου και ήμουν πραγματικά χαρούμενος και ηθελα να του μοιραστώ μαζί σας.
Ο μοναδικος επισκεπτης του εργαστηριου τον τελευταιο καιρο...![]()
Κατι ειναι και αυτος/η, Μιχαλη
Λοιπον, ετοιμες οι γωνιες οι ενισχυμενες (το βαζω αρα εδω, αντι στο "...τα φωτα σας") και φαινονται ok.
Στη μικρη δεν εβαλα τιποτε, απλως βαψιμο.
Στη μεγαλη, κυριως για αισθητικους (φαινοταν ασχημα οι τρυπες της σωληνας) και... πειραματικους λογους εβαλα στη μια ενωση σιδηροστοκο και στην αλλη jb weld (ηταν και η πιο αδυναμη αυτη στο ματι).
Επομενο βημα, να βγαλω 2 μικρες, απλες, απο σημεια που λυγιζει και κοντευει να σπασει η μελαμινη και να βαλω αυτες. Και να δω αν θα αντεξουν, βεβαια
Βεβαια, συνολικα τζιφος η δουλεια, γιατι συνειδητοποιησα οτι χρειαζομαι 5-6 ακομα(!) και δεν εχω ουτε καν απλες αλλες, να τις ενισχυσω.
Αρα βλεπω παραγγελια απο leroy
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.