Οικιακό εργαστήριο

Κτηνίατρε εσύ πήγες και πήρες τα βερνίκια σήμερα και είχαν μείνει μόνο 5-6 όταν πήγα εγώ?

Δεν μου αρέσουν οι τακτοποιημένοι πάγκοι γιατί μου φέρνουν στο μαυλό ότι το εργαστήριο δεν χρησιμοποιείται... :p

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Κτηνίατρε εσύ πήγες και πήρες τα βερνίκια σήμερα και είχαν μείνει μόνο 5-6 όταν πήγα εγώ?

Δεν μου αρέσουν οι τακτοποιημένοι πάγκοι γιατί μου φέρνουν στο μαυλό ότι το εργαστήριο δεν χρησιμοποιείται... :p

Από το να κάνεις βουτιά να ψάχνεις να βρεις αυτό που θέλεις, και να μην το βρίσκεις κιόλας, χίλιες φορές ο τακτοποιημένος πάγκος!!!

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Από το να κάνεις βουτιά να ψάχνεις να βρεις αυτό που θέλεις, και να μην το βρίσκεις κιόλας, χίλιες φορές ο τακτοποιημένος πάγκος!!!

Χαχαχα. Σίγουρα... πρέπει να βγάλω φωτό τους δικούς μου να δεις τι γίνεται. Πολλά εργαλεία το ένα πάνω στο άλλο, φορτιστές, σκόνη, πριονίδι, βαλίτσες πεταμένες παντού!!!
Το έλα να δεις κυριολεκτικά!!! :)

Καρεκλακια πρεπει να αφιερωνουμε και χρονο στη τακτοποιηση για να μην χανουμε στην ευρεση. Εχω βαρεθει να αποθηκευω πραγματα και να μην ξερω τι εχω. Ηδη απο την αλλη μερια αδειαζω ραφια με αχρειαστα αντικειμενα.
Και απο βερνικια, αργα πηγα και γω λιγα ειχε. Δυο ασπρα πηρα ενα μαυρο (το τελευταιο) και ενα διαλυτικο.

Πρέπει πρέπει δυστυχώς. Και εγώ αυτές τις μέρες θα ρίξω γερή τακτοποίηση γιατί έχω ψιλογεμίσει...

Ήδη χθες μάζεψα 2 μεγάλους κουβάδες ρετάλια από ξύλα για προσανάμματα...
Μιας και που σχεδόν έμεινα από ξύλα, θα κοιτάξω να πατήσω μία γερή τακτοποίηση... :)

προσεχε να ειναι απο μασιφ ξυλα τα προσαναματα γιατι μελαμινες και mdf εχουν χημικες κολλες

προσεχε να ειναι απο μασιφ ξυλα τα προσαναματα γιατι μελαμινες και mdf εχουν χημικες κολλες

Εννοείται αδερφέ. Τι το έχουμε το πτυχίο άλλωστε.
Τα βαμμένα τα έχω στην άκρη :)

Σημερα ξεκινησα την μικρη γωνια για εργαλεια μου.σειρα εχει κατασκευη παγκου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερα ξεκινησα την μικρη γωνια για εργαλεια μου.σειρα εχει κατασκευη παγκου.

Φωτο απο το λαπτοπ γιατι απο κιν δεν βρισκω πως!

o παγκος απο βδομαδα φτιαξιμο εκτος απροοπτου..

Attachments

• 11939115_10207757380074680_879484702_n.jpg
    11939115_10207757380074680_879484702_n.jpg
    57.1 KB · Views: 384
Λόγω φόρτου εργασίας και μέχρι να βρω ξανά τους ρυθμούς μου στη δουλειά, οι εργασίες προχωρούν βασανιστικά αργά..

Τέλειωσα τα υπόλοιπα συρταροντούλαπα κάτω από τον ένα πάγκο. Πρέπει τώρα να φτιάξω και χωρισματάκια στα συρτάρια για να αρχίσω να βάζω ψιλολοίδια.. Ίσως τελικά να βόλευε περισσότερο να έχω αρκετά συρτάρια παρά ντουλάπια αλλά η πράξη θα το δείξει..

WP_20150917_14_27_23_Pro.jpg

WP_20150917_14_27_17_Pro.jpg

Στην άλλη μεριά του τοίχου, έφτιαξα ένα μεγάλο ντουλάπι με τζάμι. Το πλαίσιο της πόρτας και το κουτί του ντουλαπιού τα έφτιαξα σύμφωνα με τις διαστάσεις από ένα τζάμι που είχα..

WP_20150912_15_05_52_Pro.jpg

WP_20150915_13_37_11_Pro.jpg

WP_20150915_13_37_54_Pro.jpg

Επειδή έχω κι άλλα τζάμια, μικρότερης διάστασης, σκέφτομαι να φτιάξω κι άλλα ντουλάπια για να μη σκονίζονται τα εργαλεία χειρός μου..

Ερώτηση/πρόταση: Να βάψω το πάτωμα με κανένα ανοιχτόχρωμο τσιμεντόχρωμα ή θα κουράζει τα μάτια..

Εκθεση εργαλειων!
Πεοσωπικα εγω τα ακριβα εργαλεια ή αυτα πουβπροκαλουν δεν τα εκθετω. Ασχετα ατομα δεν μπαινουν στο χωρο μου αλλα καλο ειναι να κρυβονται απο τα αδιακριτα βλεματα.

Εκθεση εργαλειων!
Πεοσωπικα εγω τα ακριβα εργαλεια ή αυτα πουβπροκαλουν δεν τα εκθετω. Ασχετα ατομα δεν μπαινουν στο χωρο μου αλλα καλο ειναι να κρυβονται απο τα αδιακριτα βλεματα.

Έχεις φτιάξει καμιά κρύπτη για τα εργαλεία?

στη βιτρίνα του συμφορίτη Babis το εργαλείο πάνω αριστερά μοιάζει με τριβείο της Festool ή με γελούν τα μάτια μου ωρέ?
Πάντως νοικορεμένα πράματα , σε σχέση με το χάλι το δικό μου , που χρειάζομαι μισή ώρα να βρω εργαλείο για δουλειά 10 λεπτών !!!!!!

Κωδικούς για να ανοίξει η πόρτα, κλειδαριές τρίαινα, ναρκες, γερμανικους ποιμενικους κλπ κλπ.
Χεχεχεχε.
Η αλήθεια είναι πως είναι καλό να έχεις και μια προστασία στον εξοπλισμό σου.
Σήμερα παραλαμβανω ένα σύστημα συναγερμού για προστασία του χώρου μου.

Ε ναι, καπως πρεπει να προστατευσουμε τα parkside και τα makitaκια...:music-smiley-005:
Συναγερμο εχω και γω, γενικοτερα στο χωρο και πολυ καλα κανεις Κυριακο που θα τοποθετησεις και συ.

Αγορασα απο το crazy syndays του e-shop εναν συναγιερμο που με αφησε ενθουσιασμενο απο τις δυνατοτητες του με το GSM Module που ενσωματωνει.
Εκτος του οτι πραγματοποιει κλησεις καθε φορα που χτυπαει ο συγιαρμος και μπορει να οπλιστει αφοπλιστει με SMS, εχει ενσωματωμενο μικροφωνο και μεγαφωνο και μπορεις να τον καλεσεις και να ακουσεις τι συμβαινει μεσα στο σπιτι!

Θα γραψω αναλυτικο review με την τοποθετηση-πρωτη χρηση!