sharkovios
AVClub Addicted Member
Μια χαρα είναι αν δεις το δικό μου θα φρίξεις.....
Ξέρεις περίπου διαστάσεις (πόσο επι πόσο);
Μια χαρα είναι αν δεις το δικό μου θα φρίξεις.....
Συγχαρητήρια Γεράσιμε,πολύ τακτοποιημένος και καθαρός χώρος. :a0210:
Η μόνη άς τό πούμε ένσταση είναι τά κουτιά από τίς μπογιές,προσωπικά δέν θά τά είχα στόν ίδιο χώρο αλλά κάπου αλλού περιορισμένα γιά τόν λόγο μήν χυθεί κάποια μπογιά καί λερώσει αφενός,και αφετέρου μήν υπάρχουν οσμές στόν κυρίως χώρο εργασίας.
Μερικές ερωτήσεις
1) τό παγκοπρίονο τί μάρκα είναι ?
2) Κάτω από τά πόδια τής βάσης τού παγκοπρίονου παρατηρώ έχεις βάλει 2 κομμάτια κόντρα πλακέ παράλληλα στά πόδια,και από κάτω οι ρόδες,γιατί δέν έβαζες τίς ρόδες κατευθείαν κάτω στά πόδια,στά δοκαράκια δηλαδή ?, νά υποθέσω ότι λόγο καθετότητας τών ινών τού ξύλου δέν πιάνουν καλά οι βίδες ?
3 Εκεί πού κάθεται τό ρολλό μέ τό χαρτί (καί πίσω τό μπουκάλι μέ τό νερό) έχεις κάνει ξύλινη πατούρα αρκετά μακρυά,και δέν βλέπω να υπάρχουν γωνίες στήριξης από κάτω,μέ καβίλιες μόνο τό έχεις πιάσει στήν πλάτη τού ξύλου ? Κάι άν ναί είναι στέρεο ?
Με τόσο καθαρό και τακτοποιημένο εργαστήριο Γεράσιμε, απορώ πού και πότε φτιάχνεις όλες αυτές τις κατασκευές!!
Πολύ ωραίος φίλε!
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχαρητήρια Γεράσιμε,πολύ τακτοποιημένος και καθαρός χώρος. :a0210:
Η μόνη άς τό πούμε ένσταση είναι τά κουτιά από τίς μπογιές,προσωπικά δέν θά τά είχα στόν ίδιο χώρο αλλά κάπου αλλού περιορισμένα γιά τόν λόγο μήν χυθεί κάποια μπογιά καί λερώσει αφενός,και αφετέρου μήν υπάρχουν οσμές στόν κυρίως χώρο εργασίας.
Μερικές ερωτήσεις
1) τό παγκοπρίονο τί μάρκα είναι ?
2) Κάτω από τά πόδια τής βάσης τού παγκοπρίονου παρατηρώ έχεις βάλει 2 κομμάτια κόντρα πλακέ παράλληλα στά πόδια,και από κάτω οι ρόδες,γιατί δέν έβαζες τίς ρόδες κατευθείαν κάτω στά πόδια,στά δοκαράκια δηλαδή ?, νά υποθέσω ότι λόγο καθετότητας τών ινών τού ξύλου δέν πιάνουν καλά οι βίδες ?
3 Εκεί πού κάθεται τό ρολλό μέ τό χαρτί (καί πίσω τό μπουκάλι μέ τό νερό) έχεις κάνει ξύλινη πατούρα αρκετά μακρυά,και δέν βλέπω να υπάρχουν γωνίες στήριξης από κάτω,μέ καβίλιες μόνο τό έχεις πιάσει στήν πλάτη τού ξύλου ? Κάι άν ναί είναι στέρεο ?
Και εμενα για pts μου φαινεται. Οταν το παγκοπριονο ερθει διπλα στον κεντρικο παγκο, οι επιφανειες τους ειναι στο ιδιο επιπεδο;
Γερασιμε, πολυ καλη και εργονομικη εκμεταλλευση του χωρου σου εχεις κανει.
Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νικο, σεβασμιε γεροντα μου, σε ευχαριστω!
Ελειπα λιγες μερες για να προσπαθησω βγαλω εξτρα γροσσια για να παραγγειλω εργαλειακια)
Γερασιμε το ημιυπογειο το εχεις κανει mancave! Το εχεις περιποιηθει πολυ. Μου αρεσει το φυσικο φως που υπαρχει αλλα και του φθοριου απο πανω.
Moυ αρεσει ο μακρυς παγκος γιατι δουλευεις παρα πολυ ανετα και ταυτοχρονα διαφορετικα projects αν χρειαζεται.
Επισης, keep keeping) Αν εχεις χωρο μην πετας τιποτα!
Πολυ ωραίος χώρος Γεράσιμε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ο φωτισμός είναι νέος ...για τα κουνούπια ?? ... ή ξέχασες κανα φίλτρο στον φακό ??![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.