Ευχαρηστω παρά πολύ !!! Δεν έχω κάποιον να το μοιραστώ και ποσό μάλλον κάποιον που να καταλαβαίνει τον κόπο για την κατασκευή .Τα πάνελ είναι βαριά;
Στο τελείωμα τους,που φαίνεται η πολυουρεθάνη,θα βάλετε κάτι;
Έτοιμος και ο πάγκος εργασίας μου. Λεπτομέρειες μένουν όπως φωτισμός κλπ. Προτάσεις-συστάσεις-υποδείξεις πάντα ευπρόσδεκτες.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους. Ηλεκτρολογικών συνέχεια σήμερα. Φωτό προόδου.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όλα καλά!Έτσι είναι, και το "υποτιμάς" είναι λάθος γραμμένο, ήθελα να γράψω "υποτιμούμε", sorry.
Μόλις το έβαλα στο προγραμμα ευχαριστώ για την βοήθεια !!!Απλά πάρε ένα κουτάκι μπογιά, ότι χρώμα θες πχ άσπρο, και βάψε με πινέλο ή ρολό την πολυουρεθάνη.
Τους κιλοδοκους τους έβαψα από πάνω και πρώτα ο θεός θα βαφτούν και από κάτω αύριο !Ένα είναι πως αν κατάλαβα δεν έβαψες τις κοιλοδοκούς
αλλά η κλίση είναι μικρή,
. Τώρα αν δεν θα σε πειράξει και καμιά σταγόνα δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Τα πλαϊνά μάλλον θα τα χτίσω και μπροστά το κεντρικό άνοιγμα και πρώτα π θεός θα βάλω γκαραζόπορτες στα δυο άκρα ! Στο πίσω μέρος πάνω από τον τοίχο θα ρίξω μπετό για αυτό αφίσα και τα σίδερα .Στό κενό μεταξύ στρατζαριστού καί μπετόν πίσω,καί στό ανάλογο κενό μπροστά μέ τί θά τό καλύψεις ?
Από το στομα σου και στου θεού το αυτί . Θα το βάψω όπως είπε ο Μπαμπης !!Δεν θα περάσει σταγόνα απ' τις ενώσεις,είναι σίγουρο,το έχω κάνει.
Την πολυουρεθάνη φοβάμαι μόνο,στα σοκορα,με τον ήλιο...
Μπογιά δεν έβαλα Μπάμπη,καλό μου ακούγεται.
Επίσης ελπίζω να μην μπήκε μαστίχη μόνο στην κάτω πλευρά όπως φαίνεται στη φώτο.
Εδώ τα κανονικά πάνελ οροφής μπαίνουν με κλίση τουλάχιστον 10%(και λίγο είναι)
Για κάλυψη της πολυουρεθάνης και γενικά εκτεθειμένων μονώσεων κτλ υπάρχουν επαλειφόμενα, ψάξτε για "PU coating"
Kάτι τέτοιο ή ανάλογο. https://isomat-pu-systems.gr/wp-content/uploads/2017/04/TOPCOAT-PU-720.pdf
Αλλά για συγκεκριμένα την άκρη του πάνελ μην το πάρεις, δεν θα σταθεί εύκολα και θα τρέχει κτλ. Αυτά είναι πολύ καλά πχ να μονώσεις μια δεξαμενή ή σωλήνες και μετά να περάσεις γάζα και να το πασαλείψεις.
Μετά η μούμια που θα φτιάξεις αντέχει για χρόνια σε ντάλα ήλιο. Ή μπορείς να το βάλεις σε περάσματα σωλήνων πχ από τοίχους που γύρω έχεις γεμίσει με αφρό κτλ. Τέτοιες χρήσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.