Οικιακό εργαστήριο

Eδω το νεο οικιακο εργαστηριο μου με νεα προιοντα και ετοιμο για δουλειες μαζι με τον -μολις πριν λιγα λεπτα- συναρμολογημενο πολυπαγκο μου :))

17788613448_24c16a788e_h.jpg

Καμια σχεση με το αρχοντικο σου εργαστηριο δηλαδη...πως αντεχεις....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εδώ είναι όλο το νήμα για την κατασκευή του πολυπάγκου που έβαλε σε βιντεο ο panava.

http://festoolownersgroup.com/festool-jigs-tool-enhancements/mftc-portable-workshop/

Εδώ διάφοροι πάγκοι
http://www.woodsmithplans.com/category/workbenches-carts-and-stands/
Τι θεικα λινκ ειναι αυτα!

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Καμια σχεση με το αρχοντικο σου εργαστηριο δηλαδη...πως αντεχεις....

Τι θεικα λινκ ειναι αυτα!
Ειμαι θεός αλλά δεν το λέω !!! Μου αρέσει να κινούμαι σαν κοινός θνητός...

Μιχαληηηη, κατάντια !!!!

Καί μόνο πού είσαι στήν ξενιτιά φίλε Μιχάλη καί πάλι οργανώνεις ένα μίνι εργαστήριο αυτό λέει πολλά,(μέχρι καί μέγγενη είδα) μπράβο καί παλι,μόνο πρόσεχε τό παρκέ γιατί εργαστήριο μέ παρκέ είναι λέξεις ανόμειες :operator:
Γιά νά βλέπω ξυλόκολλα και βερνίκια,προβλέπω ξυλοκατασκευή ,τί σκέφτεσαι νά φτιάξεις ?

Του έδωσα καποιες ιδέες να δουμε τι θα κανει τελικά !!!

Ναι, Αντωνη μου εδωσες ιδεες και εμπνευση αλλα μια βαρκα θα κανω τελικα, ενα τασακι και μια μικρη βαση για γυαλοχαρτα :))

Δημητρη χαιρομαι που προσεξες την αγαπημενη μου μικρη μεγγενη! Πριν τον παγκο την ειχα μαγκωσει σε ραφι του συνθετου διπλα :)))
To παρκε θα καθαριζεται καθε εβδομαδα καθως ερχεται μια κυρια και κανει το σπιτι λαμπικο!

Νικο, στο maxpedition ειναι κρυμμενα δυο μεγαλα πενσοειδη, ενας κανονικος κοφτης και ενας μικρος. Χωρια τα υπολοιπα, ψαλιδια σφυρια κατσαβιδια λιμες κλπ.
Το τι χωραει αυτο το πραμα δεν περιγραφεται, ειναι απιστευτο προιον και μοναδικο στην αγορα.

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Eδω το νεο οικιακο εργαστηριο μου με νεα προιοντα και ετοιμο για δουλειες μαζι με τον -μολις πριν λιγα λεπτα- συναρμολογημενο πολυπαγκο μου :))

17788613448_24c16a788e_h.jpg

:a0210:

Ναι, Αντωνη μου εδωσες ιδεες και εμπνευση αλλα μια βαρκα θα κανω τελικα, ενα τασακι και μια μικρη βαση για γυαλοχαρτα :))

Δημητρη χαιρομαι που προσεξες την αγαπημενη μου μικρη μεγγενη! Πριν τον παγκο την ειχα μαγκωσει σε ραφι του συνθετου διπλα :)))
To παρκε θα καθαριζεται καθε εβδομαδα καθως ερχεται μια κυρια και κανει το σπιτι λαμπικο!

Νικο, στο maxpedition ειναι κρυμμενα δυο μεγαλα πενσοειδη, ενας κανονικος κοφτης και ενας μικρος. Χωρια τα υπολοιπα, ψαλιδια σφυρια κατσαβιδια λιμες κλπ.
Το τι χωραει αυτο το πραμα δεν περιγραφεται, ειναι απιστευτο προιον και μοναδικο στην αγορα.

Ποιο είναι Μιχάλη? Το beefy?

Και αν διέκρινα καλά υπάρχει και η γιαπωνεζικη πενσα για βίδες με χαλασμένο κεφάλι και όχι μόνο? Αν ναι, κάνει δουλειά?

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Όταν πιάνουν τα χέρια του ανθρώπου κι όταν έχει όρεξη, δε τον σταματάει τίποτα. Χίλια μπράβο στο φίλο σου!
Μπορεί(ς) να δώσει(ς) παραπάνω πληροφορίες για το σύστημα που έχει κάνει για να σταθεροποιείται ο φράχτης;
Και πάλι μπράβο να του πεις.

Τίποτα πιο αναλυτικές πληροφορίες ή περισσότερες φωτογραφές ή ακόμα αν είναι δυνατόν και σχέδια υπάρχουν;

Ο φίλος μου δουλεύει νυχτερινός οπότε λιγο δύσκολο για update. Θα μου στείλει και άλλες φωτο όταν μπορέσει και τις ανεβάζω. Υπομονή.

μόνο πρόσεχε τό παρκέ γιατί εργαστήριο μέ παρκέ είναι λέξεις ανόμειες

νομιζω το παιδι εννοει οτι αν πεσει κατι βαρυ κατω πχ:σφυρι η ζημια που θα κανει στο παρκε δεν διορθωνεται ευκολα

νομιζω το παιδι εννοει οτι αν πεσει κατι βαρυ κατω πχ:σφυρι η ζημια που θα κανει στο παρκε δεν διορθωνεται ευκολα

Ακριβώς αυτό εννοούσα φίλε mikemtb.

Εχω δει κατι αφρωδη υλικα σαν παζλ που εχει το jumbo, οχι μονο τα παιδικα, αλλα μεγαλυτερα μαυρα. Αν ανησυχει καποιος για το πατωμα δεν θα εκανε δουλεια κατι τετοιο;

Πολυ σωστα!
Και επειδη ειναι σαν παζλ μπορει να μπει και να βγει πανευκολα οταν δεν χρειαζεται.
Ειναι θεμα παντως το δαπεδο.
Στο δικο μου οικιακο εργαστηριο και δουλευοντας με πολυουρεθανικη ξυλοκολλα εκανα το μωσαικο ψιλοταναπου και σημερα πρεπει να το καθαρισω!
Δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινοταν αν ειχα παρκε...