Οικιακό εργαστήριο

Καλησπερα.Ειμαι ο rednick και καλως σας βρηκα,και να χαιρεστε τα εργαστηρια σας,τα εργαλεια σας,και την μαστοροσυνη σας.
Παρακολουθω το σαιτ αρκετο καιρο,ως επισκεπτης,σημερα εγινα και μελος του avclub.
Kαλως σας βρηκα λοιπον, και να συνεχισετε να προσφερετε γνωση.

καλώς όρισες rednick , ελπίζω να έχεις μπόλικα λ7 στην άκρη , γιατί εδώ που έμπλεξες , όλο και κάτι θα σε βάλλουν να αγοράσεις (πάντα με το καλό και με πειθώ , ποτέ με το στανιό , χεχε ....)

Βρε εδώ έχω γνωρίσει τους περισσότερους Νικολάδες στην ζωή μου.
Καλως τον και καλά μαστορέματα!

Να ειστε καλα,και ευχαριστω για την υποδοχη που μου κανατε συμφουριτες.

Είδες πάντως οταν σε σπονσονάρουν, να βρίσκαμε και εμείς έναν τέτοιο σπόνσορα… χαχαχαχα

χα χα να μαζευτουμε να ανεβαζουμε και εμεις βιντεακια στο you tube σαν AVCLUB DIYers!!!!

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Καλημέρα σε όλους τους μάστορες...

Εχω σωλήνες και ξυλεία σε ιδιοκατασκευη ράφια στο υπόγειο parking και θέλω ενα δίχτυ για κάθε ενδεχόμενο να μην πεςουν πάνω σε κάποιο αμάξι.
Είχα δει κάπου της Wolfcraft άλλα δεν το βρίσκω πια. Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Re: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Βγαλε καποια φωτογραφια να δουμε τι ακριβος ζητας και για που. Το διχτυ οπως το φανταζομαι δεν νομιζω να βοηθησει σε τετοια απευκταια περιπτωση.
ΥΣ σε λαθος θεμα ρωτησες.

Απάντηση: Προσφορές εργαλείων που αξίζει να δείτε. Εντός και εκτός Ελλάδος

Μπορείς να βάλεις το δίχτυ που έχουν τα τζιπάκια και τα βανάκια για να προστατεύουν τους επιβάτες από τα πράγματα πίσω, ειδικά εάν έχουν πέσει τα πίσω καθίσματα.

εάν κατάλαβα σωστά δηλαδή το ερώτημα.

Για να πάρετε μια ιδέα..

e9ac07bd0b3925e6be998926cbc96418.jpg

Ουσιαστικά θέλω να ξεκινάει από την οροφή και να καταλήγει στα ράφια.

Ποιος γενναίος παρκάρει από κάτω?

Δεν ξέρω αν θα με κάλυπτε το δίχτυ προσωπικά, θα πρέπει να είναι πολύ καλά στερεωμένο για να είσαι σίγουρος ότι δε θα πέσει τίποτα. Σίγουρα είναι καλύτερο από το να μην έχεις τίποτα βέβαια, αλλά εγώ μάλλον θα έφτιαχνα καπάκια (με μεντεσέδες στην οροφή) που θα κλείνουν/κλειδώνουν στο κάτω μέρος του ραφιού.