Οικιακό εργαστήριο

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Χώρο βρίσκουν σχετικά εύκολα στο Αμέρικα, ειδικά πιο νότια (η April είναι στο Texas, ο Izzy Swan σε κάποιο άλλο κωλοχώρι του νότου κοκ). Μόνο ο Diresta είναι στριμωγμένος στην υπόγα της Νέας Υόρκης αλλά κι αυτός φτιάχνει σιγά σιγά εργαστήρι στο κτήμα του - χώρια που μάλλον θα νοικιάσει ένα παλιό βενζινάδικο στη μέση του πουθενά. Αν συγκρίνετε αυτά με τα εργαστήρια των ευρωπαίων (πχ Cosmas Bauer, Savvas Pappasavva, Mitch Peacock και άλλων), τα δεύτερα είναι σαφώς μικρότερα. Στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για το χώρο ενός διπλού γκαράζ. Ο καλύτερος όλων βέβαια (σε χώρο/εργαστήρι) είναι ο Frank Howarth.

Όσο για το χρόνο και το χρήμα, μην ξεχνάτε πως αυτή είναι - πλέον ή κυρίως - η δουλειά τους: να φτιάχνουν βιντεάκια για το Youtube, από το οποίο και πληρώνονται, εκτός βέβαια από τις διάφορες χορηγίες και εξτραδάκια που προκύπτουν όσο ο αριθμός συνδρομητών/θεάσεων ανεβαίνει.

Τι χώρο/εργαστήρι και λοιπά...σκέτη πολυτέλεια
Νίκο σε λάθος Frank αναφέρεσαι...:flipout::flipout::flipout:
https://www.youtube.com/watch?v=ZrtiqkyVaBY&t=358s

Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Τι χώρο/εργαστήρι και λοιπά...σκέτη πολυτέλεια
Νίκο σε λάθος Frank αναφέρεσαι...:flipout::flipout::flipout:
https://www.youtube.com/watch?v=ZrtiqkyVaBY&t=358s

Ελα ρε, αυτα ειναι αστεια. Οποιος σκοπευει πραγματικα να δουλεψει σε ενα χωρο δεν βαζει κατω παρκε. Αυτο ειναι για επιδειξη. Το φτιαχνει για να το εχει να το βλεπει επειδη εχει λεφτα για πεταμα. Η εξω πορτα μονο πρεπει να εχει 2-3 χιλιαρικα. Και λεει μαλιστα οτι μολις πηρε συνταξη πριν 3 χρονια ξεκινησε να φτιαχνει αυτο. Εκει μεσα δεν πρεπει να εχει πεσει ουτε κοκκος απο πριονιδι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Ελα ρε, αυτα ειναι αστεια. Οποιος σκοπευει πραγματικα να δουλεψει σε ενα χωρο δεν βαζει κατω παρκε. Αυτο ειναι για επιδειξη. Το φτιαχνει για να το εχει να το βλεπει επειδη εχει λεφτα για πεταμα. Η εξω πορτα μονο πρεπει να εχει 2-3 χιλιαρικα. Και λεει μαλιστα οτι μολις πηρε συνταξη πριν 3 χρονια ξεκινησε να φτιαχνει αυτο. Εκει μεσα δεν πρεπει να εχει πεσει ουτε κοκκος απο πριονιδι.

Νομίζεις...
https://www.youtube.com/watch?v=jAcQap0qJiA

Παναγιώτη ωραίος ο συνταξιούχος και μπράβο του, όμως θα επιμείνω πως για κατασκευές το εργαστήρι του Howarth είναι και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο, και πιο ευρύχωρο, ίσως και πιο πρακτικό.

Στην πράξη ο Klausz είναι απείρως καλύτερος ως μάστορας αλλά αυτό ουδόλως μας αφορά στο εν λόγω θέμα.

Εργαστήρια σαν του Howarth ξεφεύγουν από τα πλαίσια του ερασιτεχνικού-χομπιστικου-οικιακου, κατά τη γνώμη μου, ακόμα και για τα δεδομένα των Αμερικανών.
Υποδειγματικός χώρος για ερασιτέχνη θεωρώ ότι είναι αυτός του Jay Bates. Έχει όλα τα βασικά για να φτιάξει μέχρι και μεγάλα έπιπλα και απ'οτι φαίνεται αρκετά εργονομικά στημένα σε χώρο γκαράζ δύο αυτοκινήτων.
Τον παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Αυτήν την περίοδο έχει μία ενδιαφέρουσα αναδιάταξη του χώρου του προκειμένου να στήσει ένα σταθερό δίκτυο αναρρόφησης σκόνης που να καλύπτει όλα του τα εργαλεία και να δίνει και δυνατότητα επέκτασης για το μέλλον.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιώτη ωραίος ο συνταξιούχος και μπράβο του, όμως θα επιμείνω πως για κατασκευές το εργαστήρι του Howarth είναι και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο, και πιο ευρύχωρο, ίσως και πιο πρακτικό.

Στην πράξη ο Klausz είναι απείρως καλύτερος ως μάστορας αλλά αυτό ουδόλως μας αφορά στο εν λόγω θέμα.

Νικόλα τα δυο εργαστήρια είναι διαφορετικά, το ένα όπως λες, του Howarth, είναι και πολύ καλύτερα εξοπλισμένο αλλά για κατασκευές με μηχανήματα. Το άλλο είναι εργαστήριο τεχνίτη ξυλουργού. Υπερβολικό βέβαια.

ff71ef91ca640daf0c98c7feea8b1680.jpg
είπα Κ εγώ με την ευκαιρία και με αυτά που βλέπω, να τακτοποιήσω το ξυλουργιλο ντουλάπι Κ να προσθέσω και μερικά ψιλά που παρέλαβα.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπράβο! καθαρά και τακτοποιημένα όλα !

αυτό δίπλα και δεξιά στο συρραπτικό χειρός τι είναι?

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Μπράβο! καθαρά και τακτοποιημένα όλα !

αυτό δίπλα και δεξιά στο συρραπτικό χειρός τι είναι?
Είναι ένα μικρό λοσταρακι που είχα πάρει για να βγάζω πρόκες από παλέτες. Νομίζω Στάνλεϊ. Δεν το χρησιμοποίησα Κ πολύ πάντως.

ff71ef91ca640daf0c98c7feea8b1680.jpg
είπα Κ εγώ με την ευκαιρία και με αυτά που βλέπω, να τακτοποιήσω το ξυλουργιλο ντουλάπι Κ να προσθέσω και μερικά ψιλά που παρέλαβα.

Εισαι μεγαλος....!:flipout:
Μου αρεσουν αυτα τα ντουλαπια! :a0210:

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Είναι ένα μικρό λοσταρακι που είχα πάρει για να βγάζω πρόκες από παλέτες. Νομίζω Στάνλεϊ. Δεν το χρησιμοποίησα Κ πολύ πάντως.

εχει πολυ ενδιαφερουσα χρηση, και βγαινει σε διαφορες διαστασεις/κλισεις

στο 2:40
https://www.youtube.com/watch?featu...mKw_coOKIPAS9JNTSfcVixC9V&v=KDL3s95bDpk#t=159