Σημερα η μερα ειχε κολλημα μεζουρας στους παγκους καθως ειναι βολικο να υπαρχει η δυνατοτητα ευκολης μετρησης.
Σε αλλα σημεια την κολλησα πανω στον παγκο οπως στην φωτο, και σε αλλα σημεια του παγκου στο πλαι για να μην ενοχλει τα μαστορεματα.
![]()
Οι μεζουριτσες (3μετρα) ειναι απο τα Jumbo ενα ευρω. Καποιες κολληθηκαν με βενζινοκολλα και καποιες με ξυλοκολλα, να δουμε ποια κολλα θα αντεξει καλυτερα στον χρονο και τη χρηση!
εγω εβαλα μεζουρα απο το ΙΚΕΑ (τσιγουνης γαρ ) και περασα απο πανω 2 στρωσεις αυτοκολλητη ταινια
Δυο ερωτησεις:
Ποσα μετρα ηταν η μεζουρα και ποσο εκανε αυτη του Ικεα ?)
Ποσο νομιζεις οτι θα κρατησουν οι αυτοκολλητες ταινιες πανω στον παγκο εργασιας? Εκτος εαν τις εχεις βαλει σε λεια/φινιρισμενη επιφανεια.
Οι ενδειξεις στη μεζουρα γενικως συμπιπτουν με τα κινεζικα μεταλλικα χαρακακια ακριβειας που εχω![]()
Ο αγαπημενος μου τοιχος που αγαλι αγαλι απλωνεται σαν αναρριχωμενος κισσος!
Δημητρη, οσο πληθαινουν τα εργαλεια τοσο πρεπει να μειωνεται η ξυλεια, αλλα την βλεπω στασιμη))
Μαζεύω , μαζεύω , μαζεύω... του lidl γίνεται εδώ μέσα!! Να δω το χαμό αυτό ποτέ θα μαζέψω...
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζεύω , μαζεύω , μαζεύω... του lidl γίνεται εδώ μέσα!! Να δω το χαμό αυτό ποτέ θα μαζέψω...![]()
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.