Οικιακό εργαστήριο

Man cave!! Mια χαρα σε βλεπω!!!
Δεσποζει ο αναδιπλουμενος παγκος του lidl!!
Τον πήρα προχθές για αυτό και είναι σε τέτοια κατάσταση. Εκεί έβαλα όλα τα καθημερινά εργαλεία. Ακριβώς από την απέναντι πλευρά είναι το ντουλάπι με τα ξυλουργικα και δίπλα του τα συρτάρια με τα κανονικά εργαλεία και τα ράφια με τα ηλεκτρικά που δεν είναι μπλε, ώστε να είναι σε lboxx.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

χαχα και γω τα εργαλεια που ειναι μπλε τα εχω στα συρταρια και σε l boxx, εκτεθειμενα ειναι ολα τα αλλα:)))

Ο παγκος σε δυσκολεψε στη συναρμολογηση? Εχεις κατι να συστησεις? Αρκετοι τον εχουμε παρει αλλα ειναι στο κουτι του ακομα!

χαχα και γω τα εργαλεια που ειναι μπλε τα εχω στα συρταρια και σε l boxx, εκτεθειμενα ειναι ολα τα αλλα:)))

Ο παγκος σε δυσκολεψε στη συναρμολογηση? Εχεις κατι να συστησεις? Αρκετοι τον εχουμε παρει αλλα ειναι στο κουτι του ακομα!
Μιχάλη τα facom και τα μπλε Bosch, τα χρησιμοποιώ μεν, σε σοβαρές δουλειές δε. Πχ στο μηχανάκι δεν βάζω άλλο κλειδί. Αν είναι να βιδώσω όμως μια λαμαρινοβιδα στο υπόστεγο, εκεί χρησιμοποιώ τα πιο πρόχειρα Force, proxxon κλπ. Τα δε του Λίντλ κάνουν τη βρωμοδουλεια (χτυπήματα, κολλήματα ως βοηθητικά σε ηλεκτροκίνησης κλπ).
Ο πάγκος μια χαρά είναι. Το ξύλο Κ μόνο αν πάρεις έχει τα ίδια λεφτά. Η πλάτη οκ αλλά με λίγα στηρίγματα (παρήγγειλα Κ αλλά).
Η συναρμολόγηση δεν είναι απαιτητική. Εκεί που τον έβαλα μόνο είναι πολύ επικλεινες το δάπεδο, οπότε θέλει ένα συμπλήρωμα το ένα πόδι.

Χρησιμη πληροφορια για τα στηριγματα, ειναι οντως λιγα και παιζει ρολο η διασταση και η αποσταση μεταξυ των τρυπων για να βρεις τα καταλληλα.
Απο που τα παρηγγειλες Νικο? Εχω βρει κατι στο αμαζον αλλα θελω να τσεκαρω διαστασεις.

Χρησιμη πληροφορια για τα στηριγματα, ειναι οντως λιγα και παιζει ρολο η διασταση και η αποσταση μεταξυ των τρυπων για να βρεις τα καταλληλα.
Απο που τα παρηγγειλες Νικο? Εχω βρει κατι στο αμαζον αλλα θελω να τσεκαρω διαστασεις.
Από ένα μαγαζί με ήδη αποθήκευσης, εξοπλισμό καταστηματων κλπ. Μόλις παραλάβω Κ δω ότι ταιριάζουν θα σας πω.

Αυτα ειναι εργαστηρια...ζηλευωωωωωωωωω...!!!
Να το χαιρεσαι...και να φτιαχνεις ομορφα πραγματα...
Ο Παγκος δειχνει πολυ ποιοτικος και θηριακι...ειδικά αν αναλογιστει καποιος το κοστος του...!!!

Μπραβο παιδες παντα τετοια...και στα δικα μας οι μπαλκονατοι...(και ΑΝ)... :)

Καλησπερα παιδια!
Με λενε Κωστα και διαβαζω καιρο το πολυ ενδιαφερον forum που εχετε καθως με εχει βοηθησει και μου εχει δωσει ιδεες για τα διαφορα projects που μου
"καρφωνονται" κατα καιρους στο μυαλο.
Πριν λιγους μηνες καταφερα να κανω την αρχη και σιγα σιγα να αρχισω να στεινω ενα μικρο εργαστηριο στο σπιτι μου "αφου βεβαια πηρα την σχετικη αδεια"
απο την γυναικα μου η οποια απο τοτε βεβαια το εχει μετανιωσει 1000 φορες που μου ειπε το ναι.
Βασικα,ο λογος που ξεκινησα να στεινω το "μικρο μου εργαστηριο" ηταν γιατι βαρεθηκα να με τρωει το κρυο και η ζεστη στην πυλωτη για διαφορες μικροδουλειες
που ηθελα να κανω.
Το θεμα ομως ειναι οτι ξεκινησα απλα να φτιαξω ενα παγκο και το ενα εφερε το αλλο και αρχιζουν και μαζευονται "πραγματα".
Δεν εχω την εμπειρια που εχετε αρκετοι εδω στις κατασκευες αλλα πιανουν τα χερια μου και μου αρεσει να φτιαχνω κατι που μπορω παρα να το αγορασω.
Θα ανεβασω μερικες φωτο απο το μικρο μου εργαστηριο για να μοιραστω μαζι σας την χαρα της δημιουργιας.

Καλως σας βρηκα παιδια!

Attachments

• IMG_20170805_203849.jpg
    IMG_20170805_203849.jpg
    127.6 KB · Views: 271
  • IMG_20170805_203726.jpg
    IMG_20170805_203726.jpg
    89.3 KB · Views: 271
  • IMG_20170805_203654.jpg
    IMG_20170805_203654.jpg
    149.5 KB · Views: 273
  • IMG_20170805_203816.jpg
    IMG_20170805_203816.jpg
    181.4 KB · Views: 271
  • IMG_20170805_203555.jpg
    IMG_20170805_203555.jpg
    134.4 KB · Views: 271
  • IMG_20170805_203632.jpg
    IMG_20170805_203632.jpg
    167.2 KB · Views: 273
Καλώς ήρθες στην παρέα.

Σε βλέπω πανέτοιμο για τα πάντα. Για οτιδήποτε χρειαστείς βάλε φωνή !

Too good and too clean to be true! :)))

Kαλως ορισες Kωστα, ομορφο, περιποιημενο και γεματο φαινεται το εργαστηριο! Που το εχεις στησει? Σε δωματιο?

Too good and too clean to be true! :)))

Kαλως ορισες Kωστα, ομορφο, περιποιημενο και γεματο φαινεται το εργαστηριο! Που το εχεις στησει? Σε δωματιο?

Ναι σε δωματιο.Γι'αυτο το μετανιωσε η γυναικα μου που με αφησε,αλλα τωρα ειναι αργα...

Οσο ασχολεισαι με επισκευες δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα. Καποιες κατασκευες ομως θα εχουν ενα θεματακι...:)

Φίλε καλώς ήρθες και φρόντισε να το λερώσεις γρήγορα!

Καλημέρα. Όμορφο, περιποιημένο, και καθαρό..... :2thumb22sup:. Να ξέρεις όμως πως εδώ εμείς είμαστε κακή συναναστροφή, και σε βλέπω να εμπλουτίζεις την συλλογή σου με νέα πράγματα συνεχώς.... :flipout:

Μαζεμενο και περιποημενο. Ωραια ιδεα και εκτελεση η ενσωματωμενη σεγα με τον φρακτη στα αριστερα του τραπεζιου. Καλες και ασφαλεις εργασιες να εχεις.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ ωραιο!
Παρατηρησα οτι εχεις ραδιοφωνο με στημενα ηχεια!

Καλημέρα!Ευχαριστω.Ναι είναι στην ουσία ένας μικρός ενισχυτής με ραδιόφωνο-usb mp3-bluetooth και συνδεσα 2 μικρά ηχεία από ένα παλιό mini stereo που μου είχαν μείνει ώστε να έχω μουσική στο εργαστήριο αλλά και να μην πιάνει και πολύ χώρο.