Οικιακό εργαστήριο

Άψογος Ηλία.. :grandpa:
Τώρα δεν θα πω "επαγγελματική δουλειά" γιατί μου φαίνεται αστείο να το λέω αυτό σ´έναν επαγγελματία.

Το συγκεκριμένο αλουμίνιο με t-slot το βρίσκεις εύκολα;

Πολυ καλη και πραγματικα λειτουργικη λυση Κωστα για μερη χωρις ρευμα!
To dimmer χρειαζεται? Νομιζω οτι ο χωρος και οι εργασιες εχουν αναγκη το full capacity των μπαταριων.

για να δουλεψεις ναι, θες τοσα, και αλλα τοσα.
αλλα βαρεθηκα να πηγαινω το βραδυ με τον φακο για να αφησω και να παρω πραγματα.
επισης και στα λιγοτερα λουμεν, θα κανει την διαφορα οταν σε παιρνει ο χρονος και πεφτει το φως.

για το full capacity:
ξεκινουν φουλ αλλα υπο φορτιο των 2-3 αμπερ πεφτουν στα 3χ3,9βολτ

Άψογος Ηλία.. :grandpa:
Τώρα δεν θα πω "επαγγελματική δουλειά" γιατί μου φαίνεται αστείο να το λέω αυτό σ´έναν επαγγελματία.

Το συγκεκριμένο αλουμίνιο με t-slot το βρίσκεις εύκολα;

Τα συγκεκριμένου τύπου προφίλ αλουμινιου (και γενικα αλπυμινιο) μου τα φέρνει ενας φίλος που δουλεύει σε ενα εργοστάσιο εδω κοντα (οινοφυτα-σχηματαρι) . Έναν που ξέρω ότι του στέλνουν και πουλάει ειναι αυτός στην Βέροια ο οποίος σου στέλνει ότι ποσότητα θέλεις .
http://aluminium-profile.gr/

Παντός τα συγκεκριμένα προφίλ και τα αξεσουάρ τους ειναι απίθανα σε αντοχή-συνδεση-χρήση-φινιρισμα .

MrKenzo πολυ καλο το τραπεζι, ο δε φραχτης oπως πρεπει
αμα εχεις ανθρωπο ειναι μεγαλη υποθεση
Το μαγαζι ειδα οτι εχει και ωραια linear !

Καλησπέρα και από εμένα. Επιτέλους, αξιώθηκα να δέσω τον πάγκο εργασίας μου σήμερα. Χρησιμοποίησα μεταλλικό σκελετό από παλιό γραφείο SATO, που μου είχε ξεμείνει στην αποθήκη. Για επιφάνεια εργασίας, φίλος μου έφερε -κατά τα λεγόμενά του-πατωμα φόρτωσης για παλέτες στις νταλίκες.
Είναι πολύ βαρύ με πάχος 28mm διαστάσεων 1,50χ0,72. Ο σκελετός, τριφτηκε επιμελώς στο χέρι και περάστηκε 3 χέρια λαδομπογιά σατινέ αφού ενισχύθηκε με δοκό στο κεντρο για σταθερότητα. Η επιφάνεια εργασίας μου ήρθε ασταρωμένη, πάλι κατά τα λεγόμενα του φίλου. Δέθηκε με νοβοπανόβιδες. Στην πάνω γωνία ανοιχτηκε τρύπα 60mm για όδευση καλωδίων.

Με τι να το βάψω για να αντέχει ??

Αναμένω τις παρατηρήσεις σας.
0cd0d00e12ab2f5e6906ede93bb5e81e.jpg
15384a0f518b9f8403e1c00b3cd9f5b5.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικρή οργάνωση Εργαστηρίου είχε σήμερα για καμιά ώρα.

Οι πέντε βάσεις από σημύδα 135 * 135 * 16 mm & οι ορθοστάτες από καβίλιες (από υπόλοιπα κατασκευών) 6φ & 8φ mm, με ύψος 10 mm.

Δίσκοι που χρησιμοποιώ: 80, 120, 180, 240, 320 grid.

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Κώστα ωραίο αλλά προβλέπω να σου σπάει τα νεύρα καθώς θα θέλεις 2 χέρια για ένα γυαλοχαρτο.
Ειδικά τα κάτω κατω

Θα & δείξει. Σε ευχαριστώ.

Πω πω φιλε, αυτο θα πει οργανωση στα γυαλοχαρτα! Μονο απο τον weatherman θα περιμενα κατι τετοιο για να πω την αληθεια!! Ωραιος! :))

+++

Μεγεια ο παγκος Κωστα!!
Ο ξυλινος παγκος συνηθως δεν βαφεται για προστασια. Περασε τον με οτι χρωμα/βερνικι θες.
Την τρυπα εισαι σιγουρος οτι την χρειαζοσουν? Εκτος αν εχεις μονιμα καποιο εργαλειο πανω.

Μπορώ να τον περάσω hammerite ??? Η τρύπα θα χρειαστεί για μελλοντικη όδευση καλωδιων

Μπορώ να τον περάσω hammerite ??? Η τρύπα θα χρειαστεί για μελλοντικη όδευση καλωδιων

Αν εννοεις τον μεταλλικο σκελετο, ναι. Νομιζα την επιφανεια.
Για την τρυπα, ναι ειναι για καλωδια αλλα σου στερει πολυτιμο χωρο. Δεν ειναι γραφειο, γιαυτο το ανεφερα.

Εννοούσα την επιφάνεια εργασίας.

KostasK1979 η επιφανεια σου ειναι περασμενη με πολυεστερα?

costas1965 ωραια η οργανωση των γυαλοχαρτων αλλά επειδη σκεφτομαι κι εγω κατι τετοιο νομιζω οτι θα εξυπηρετει πολλες και κοντες τετοιες βασεις. Κατι τετοιο με κοντες καβιλιες βολευει και στη γρηγορη τοποθετηση του γυαλοχαρτου.

Eννοεις να χρησιμοποιησεις μπογια για σιδερο πανω σε ξυλο?

Νομιζω οτι δεν θα υπαρχει καποιο προβλημα. Το μονο ισως αταιριαστο που μπορω να σκεφτω ειναι εαν το ασταρι εχει για βαση το νερο και η μπογια για μεταλλο καποιον διαλυτη.

Μπορεις ομως να το δοκιμασεις απο την κατω πλευρα. Εγω αν ειχα περισσεμα hammerite, αυτο θα εκανα. Αστο δυο μερες να δεις πως παει.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν είναι ασταρι η μπογιά ?? Υπάρχει καποιος τρόπος ?? Ευχαριστώ πολυ παιδιά.

Oτι και να'ναι, καλυτερα να βαψεις ενα κομματι να δεις πως παει. Αν η κατω επιφανεια ειναι ιδια με την πανω, δοκιμασε απο κατω. Mπορεις να ρωτησεις τον ανθρωπο που στο εδωσε.

Δεν νομιζω ομως να υπαρχει κανενα ουσιαστικο/λειτουργικο προβλημα, παγκος εργασιας ειναι :)

Σας ευχαριστώ Μιχ. κ συνονόματε.
Πρώτα τα είχα σε "ταπεράκια". Τώρα τα οργάνωσα έτσι. Αύριο ποιος ξέρει..... :flipout:

Μωρέ ερασιτέχνες είμαστε κ να αργήσω να βάλω 30 sec το γυαλόχαρτο δεν νομίζω να μπλοκάρει πίσω η γραμμή παραγωγής!!!
Τα λέμεεεεεε.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Σας ευχαριστώ Μιχ. κ συνονόματε.
Πρώτα τα είχα σε "ταπεράκια". Τώρα τα οργάνωσα έτσι. Αύριο ποιος ξέρει..... :flipout:

Μωρέ ερασιτέχνες είμαστε κ να αργήσω να βάλω 30 sec το γυαλόχαρτο δεν νομίζω να μπλοκάρει πίσω η γραμμή παραγωγής!!!
Τα λέμεεεεεε.
Όχι ρε φίλε. Δεν είναι έτσι. Αν είναι να κάνεις κάτι, κάντε σωστά.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk