Οικιακό εργαστήριο

Καλή αρχή!το καλύτερο πρότζεκτ με διαφορα!

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Εχει πολυ δουλεια καθως αποφασησα να παω με 90% ξυλεια απο παλετες αλλα θα τα καταφερουμε!!!

Άντε, με το καλό... :grandpa:
Και πρόσεχε τι θα βάζεις στον ξεχονδριστήτα μ´όλα τα σκατόξυλα που πάς και μαζεύεις...

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Παιδια σας ευχαριστώ πολυ!!!

Επιτελους θα αποκτησω ενα εργαστηρι της προκοπης να μην εχω διασπαρτα τα εργαλεια μου.
Εδω ειναι ο 1ος οροφος του πατρικου μου και χρονια ειχα κανει καταληψη σε ενα δωματιο 10 τμ.και καυα συνεπεια ειχα διασπαρτα εργαλεια και σε ολα τα αλλα....
Τωρα θα παω στο δωματιο υης 1ης φωτο που ειναι 22 τμ.
Άντε ρε Κυριάκο καλή αρχή! Να βλέπουμε και -φωτογραφικά- την πρόοδο! Ο τρίτωνας καλός;

20190223-114810.jpg

Dewalt ειναι Γιαννη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το εργαλειο.
σε χρονο μηδεν μου μετατρεπει τα φθαρμενα ξυλα σε νεα ετοιμα προς χρηση.

Μπαμπη παμε με reclaimed ξυλεια που λεμε!!!!
Ολα τα ξυλα ελενχονται διεξοδικα πριν μπουν εκει!

Θα κανεις -διακριτικα και υπουλα- καταληψη και σε ενα δευτερο δωματιο οπου θα κοβεις και θα γδερνεις και στο αλλο θα συναρμολογεις, θα φτιαχνεις και θα επισκευαζεις.

Οι μαμαδες στα πατρικα δεν εχουν προβλημα με αυτο γιατι ξερουν οτι θα βλεπουν τα βλασταρια τους πιο συχνα :))

Ευχηθειτε μου καλη αρχη και καλη αποπεράτωση!!!

Άντε καλή δύναμη είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις καλή δουλειά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα έχεις κ το καλύτερο κολατσιό όποτε το ζητήσεις. Τι άλλο θέλεις.

Εγκατάσταση σκούπας να βάλεις.

Έχεις μια τάση να τα κάνεις "ντούκι" όλα.
Καλή συνέχεια μάστορα μου.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ Νίκο!
Το πλανο περιλαμβανει παγκο σε γωνια 1.6 και 3.6 μετρα!
Χθες εγιναν η προετοιμασία των ξυλων και η κοπη τους στα μετρα για τα ντουλαπια-συρταρια της βασης.
4 συνολο θα δεχθουν πανω τους εναν ωραιο παγκο κουζινας για να εχουμε μια ωραια επιφανεια εργασιας!

++++++++++

Αδεια σημερα απο τη δουλεια και αφου ξυπνησαμε αργοπορημενα λογω της χθεσινής εορτης προχωρησα λιγο τον παγκο που φτιαχνω.

Θελω να φτιαξω 6 αρχικα τετοια πανελ για να γινουν 3 ντουλαπια συρταριερες πανω στα οποια θα κατσει ο παγκος εργασιας.

Ξεκινησαμε με κρυφες συνδεσεις.

20190301-122021.jpg

Εξαιρετικη και πολυ βολικη η κολλα.
Βίδωμα και ρουταρισμα αυλακιου περιμετερικα σαν κορνιζα.

20190301-113627.jpg
" target="_blank">
20190301-113627.jpg

Ταιριαγμα τα πηχακια απο παλετες.

20190301-124453.jpg

Και στερεωση με κολλα και το καρφωτικο με διχαλα.

20190301-130157.jpg

Και ετοιμο το πανελ.

20190301-130541.jpg

Αυριο θα γινει κουτι με πλατη και ακομα 4 θα κατασκευαστουν ωστε να αποτελεσουν την βαση του παγκου.

20190301-135922.jpg

Το πανω καδρονι ειναι 3 μετρα.
Το καθε πανελ ειναι 62 επι 75 εκατοστα

Last edited by a moderator:
Ωραία το πας. Κάπως έτσι έκανα και τον δικό μου πάγκο μόνο που είναι 6 μέτρα και επάνω έβαλα πάγκο κουζίνας. Μάλιστα αν θυμάμαι τον πήρα κοψοχρονια γιατί είχαν κάποια ελαττώματα αλλά εμένα μου ήρθε κουτί.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ ωραίος Κυριάκο, ένας πάγκος εξυπηρετεί να είναι ντούκι.

Dewaltακιας μεν αλλά το boschακι πρώτο τραπέζι πίστα το βλέπω!. Κουκλί θα το κάνεις.! Τι πλάτος θα έχει ο πάγκος; Δώστου λίγο αέρα. Η ευρύτητα του χώρου εργασίας είναι αξία ανεκτίμητη.

Top Bottom