Οικιακό εργαστήριο

Μικρή ανανέωση του εργαστηρίου με την προσθήκη ραφιέρας dexion καθώς και πλυντηρίου εξαρτημάτων πάγκου. Για το τελευταίο θα ακολουθήσει αναλυτικό review.

2254e9cf5022c88a3b6cd02c802fe540.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με γειά.

Η πατέντα με τις γωνιές,κλάπηκε
Ευχαριστώ!

Πρέπει να ασχολείσαι με αμάξια;

Ευχαρίστηση μου !!!

Γενικότερα με ανακατασκευες Μότο αλλά ετοιμάζω πάγκο ξυλουργικής

Το αυτοκίνητο να δω που θα βάλω

Μπραβο Κωστα, πολυ περιποιημενη η γωνια του εργαστηριου με την προσθηκη της μεταλλικης ραφιερας!

Ωραια ιδεα με τις γωνιες στη ραφιερα! Εγω βαζω μεταλλικους γαντζους γυρω γυρω στις ραφιερες μου και κρεμαω πραματα.

Ευχαριστώ παιδιά. Μένει να τοποθετηθεί δίδυμος τροχός, κολωνάτο δράπανο και άλλα.

Ωραίος......!!!
Πρέπει να την συμμαζέψω και εγώ την αποθήκη μου κάποια στιγμη....θέλει όμως δουλειά....

Μικρή ανανέωση του εργαστηρίου με την προσθήκη ραφιέρας dexion καθώς και πλυντηρίου εξαρτημάτων πάγκου. Για το τελευταίο θα ακολουθήσει αναλυτικό review.

Όμορφα!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω βάλει δυο ζεύγη κομβοελασματα με μια Ντίαζ ανάμεσα τους και αλουμινοσωλήνα από πάνω για να μην γδέρνονται οι πετσέτες

Μικρη προοδος το Σαββατο που μας περασε.

20190302-112036.jpg

Φτιαχτηκαν τα δυο κουτια που θα φιλοξενησουν τα συρταρια αποθηκευησης εργαλειων και αναλλωσιμων.

20190309-141718.jpg

Οι πανω ταβλες ρουταριστηκαν για να εφαρμοσουν με μισοχαρακτες στα κουτια.

20190309-132106.jpg

Η μπροστινη επελεχθηκε να ειναι ντουκι 12 επι 6 ωστε να φιλοξενησει και μια μεγγενη μαρακου και να αντεχει τα ζορια!

20190309-142426.jpg

Στοκατιστικαν ολες οι ατελειες των παλετοξυλων με στοκο και τριφθηκανε με την πολυτιμη βοηθεια της αδερφης μου!

Στο πανω μερος θα μπει κοντραπλακε 20 χιλιοστων εσωτερικα του ξυλινου πλαισιου και απο πανω θα μπει ενα τελικο φυλλο κπ 10 χιλιοστων το οποιο θα μπορει να αλλαζει οταν φθαρει.

Συνεχιζουμε την ερχομενη Παρασκευη με μονταρισμα και βαψιμο της κατασκευης!!!

20190309-133304.jpg

Ωραίος ο Κυριάκος!
Ωραία και προσεγμένη δουλειά κάνεις.
Μπράβο μάστορα. Αναμένουμε σιγά σιγά την συνέχεια.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή δουλειά και καλό κουράγιο. Ζηλεύω που δεν έχω τέτοιο χώρο (να είναι καλά η ταράτσα)
Τα πλαίσια είναι σίγουρα παλετοξυλα μπρε Κυριάκο; Τι παλέτες έχετε στην Αθήνα; Εδώ δεν βρίσκω πάχος πάνω από 2,2-2,5cm. Αυτά στις φωτογραφίες δείχνουν 4αρια η παραπάνω.

Οντως φιλε ειναι 4,4 επι 9.
Ειναι απο παλετες μια δορυφορικης κεραιας Παναγιωτη καθως και απο παλετες σκελετων στρωματων που ειχα βρει εξω απο μια βιοτεχνια κατασκευης στρωματων!!!