Οικιακό εργαστήριο

Μπραβο Κωστα, το πας πολυ καλα :a0210:

επισης μια πρακτικη βαση για τις πενσες ειναι και καποια σαν αυτη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Μπραβο Κωστα, το πας πολυ καλα :a0210:

επισης μια πρακτικη βαση για τις πενσες ειναι και καποια σαν αυτη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ναι ρε φιλε.πολυ καλυτερο. Ευχαριστω

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνχαρητηρια συνονωματε...11
Πολυ καλο το ολο project...!!!
Χαρα στην υπομονη σου αφου φενεται οτι εχεις αφιερωσει αρκετο χρονο για να δουμε τετοιο αποτελεσμα...!!
Καλη συνεχεια ευχομαι καθως ολο αυτο φανταζομαι συχνα θα ανανεωνεται....

Τι εννοείς όσο πρέπει, θεομουρλος είναι! Με την καλή έννοια!

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελειωσα για την ώρα με την διαμόρφωση του εργαστηρίου

κάτι καναμε

στην πάνω αριστερά γωνία τιμής ένεκεν ένα χειροκίνητο δράπανο του παππού μου (μεγάλο αλάνι, Θεός σχωρέστον). Kαποια στιγμή θα πάρει την θέση του ένα τέτοιο (https://www.japaneseknives.eu/a-443...a-japanese-pull-saw-professional/#description)
στον υπόλοιπο χώρο πάνω αριστερά θα προστεθούν ακόμα 1-2 ροκάνια
κάτω δεξιά θα προστεθούν και άλλοι σφυκτήρες
γυαλόχαρτα, πινέλα, μπογιές, αναλώσιμα εργαλείων κλπ σε κουτιά στην ραφιέρα που είναι κάτω από το ποδήλατο

Για την ώρα όμως ειμαι καλα. Αντε να φτιάξουμε και τίποτα.

20200419_121041.jpg20200419_121224.jpg20200419_121208.jpg

Παρα πολυ ομορφος και περιποιημενος χωρος, χαιρεσαι να τον βλεπεις, μπραβο Κωστα γεια στα χερια σου!!

...και πρεπει να εχεις και καποια ιδιαιτερη σχεση με την 'φωτογραφια', ετσι δεν ειναι? Οι προσεγμενες φωτο δειχνουν και γνωσεις επι του θεματος και καλο εργαλειο/φακο :)

Κωστα, ωραια πραγματα
με φωτισμο στον παγκο να δεις τι μπορεις να κανεις, ή με λεντοταινια, ή με φωτιστικο γραφειου "γερανο"

Σας ευχαριστώ όλους

Χιώτης, από κινητό είναι στο αυτόματο πρόγραμμα. Και εμένα με εντυπωσίασαν οι φωτογραφίες. Συνηθως βγαίνουν αθλιες. Μάλλον πέτυχα καλό φωτισμό εκεινη την ώρα.

Σώφρον, σωφά μίλησες. Υπάρχει επαρκής φωτισμός όμως είναι μονόπαντος και δημιουργούνται σκιές και κουράζει κάποιες στιγμές. Περιμένω ένα καλό πολύμπριζο για να μπει στον τοίχο κάτω από τους πάγκους στο κενό που έχουν μεταξύ τους και επ'ευακιρίας αυτού, όλο και κάποιο ντουί θα έχω να βάλω και άλλη μια λάμπα στα αριστέρα του πάγκου. Upgrades πολλά μπορούν να γίνουν στο μέλλον, καλά να είμαστε.

Εδω και κει ειχα τεμαχια ξυλου. Απο ολα ειχα και τιποτα δεν ειχα.
Οποτε ειχα μια επιφωτηση μετα την ανασταση και εφτιαξα κουτια οργανωσης.
Τα κουτια ειναι απο τεμαχια μελαμινης ως βαση και περιμετρικα εχω laminate δαπεδου.
Σκοπος οπως παντα ηταν να δουλεψω οτι ειχα οποτε με βαση κυριως τα μεγεθη κομμενων μελαμινων εφτιαξα αυτα.
Η κατασκευη εγινε με λιγη κολλα περιμετρικα καρφια με το καρφωτικο αερος.

Επισης εφτιαξα και δυο συρταρια με την ιδια λογικη, με οδηγους ομως για ραβδους, ντιζες και αλλα μεταλλικα ευθυγραμμα τεμαχια.
Ολα παντα σε διαστασεις κατω απο 55-60εκ.
Τα μεγαλυτερα ειναι αλλου και δεν τα χανω.