Οικιακό εργαστήριο

Ωραιος...μια χαρα εγιναν...με καρφωτικο ολα τα παραπανω..;

Οφκορς. Και επιπλεον κολλα στα σοκορα των καθετων.

Καποια στιγμη θα βαλω και διαχωριστικα στα συρταρια.

Οι κατασκευες οργανωσης και τακτοποιησης συνεχιζονται με γοργους ρυθμους! Απλα και ομορφα τα συρταρακια, οπως πρεπει. Mπραβο Νεκταριε!
Οδηγοι για τα συρταρια δεν νομιζω να χρειαζονται, ουτε θα σου λειψουν. Βλεπω οτι χρησιμοποιηθηκε και ο ετικετογραφος :))

Αυτά να ξέρεις........... είναι τα καλύτερα κουτιά. Τά βγάζεις ότι ώρα θές και τα έχεις μπροστά σου..:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Οικιακό εργαστήριο

Στην "μαχη" κατα της σκονης στο εργαστηριο σκεφτομαι να ριξω ενα ακομα χαρτι.

Την εξαιρετικων επιδοσεων και χαρακτηριστικων Bosch Advanced Vac 20.

https://www.e-shop.gr/ilektriki-sko...-bosch-advancedvac-20-06033d1200-p-HAP.435626

Και εδω σε αντιπαραβολη με την μπλε GAS 20

https://youtu.be/qSrqg5tzqeA

Καθε εργαλειο και σκουπα?:grinning-smiley-043

Καθε εργαλειο και σκουπα?:grinning-smiley-043

Εχω σε ενα δωματιο καμια δεκαρια εργαλεια που θελουν σκουπα και μια Karcher 2801 Plus.

Αυτη θα βοηθησει στο φαλτσοπριονο και τον ξεχονδριστηρα φιλε σε δευτερο δωματιο.

Κυριάκο, μια και έχεις ήδη σκούπα, έχεις σκεφτεί καμιά λύση με αναρροφητήρα και καμιά διακλάδωση;
Δεν έχω προσωπική πείρα αλλά βλέπω παίζουν πολύ στα εργαστήρια που έχουν οι αλλοδαποί συνάδελφοι.

Ναι, το (ξανα)διάβασα. Αφού θα είναι και η δεύτερη/βοηθητική σκούπα, σκέφτηκες για καμιά parkside;

Οργανωσης εργαστηριου συνεχεια..

Εφτιαξα με τον παππου μια βαση για τα γυαλοχαρτα ρολο που εχω ωστε και να ειναι ευκολα στο να τα βρω αλλα και να μπορω με μια κινηση να κοψω οτι κομματι ιελω!
Στο κατω μερος της μπροστινης ξυλινης τραβερσας τοποθετησαμε ενα κομματι σπασμενης κορδελας απο την πριονοκορδελα και κοβεται πανευκολα!

Σε δευτερο χρονο θα χτυπήσωμε το λειζερ και τα grit τους στην εμπρος οψη.

20200428-145005.jpg

20200428-145010.jpg

Ωραιος Κυριακο....

Σκεφτομουν να φτιαξω και εγω μια...αλλα απο τακους απο παλετες οπου η τρυπας ενδιαμεσα ειναι ιδιες με μια σωληνα του μετρου μισης ιντσας που εχω απο ντουλαπα ευκαιρη..
Ωραιο το σχεδιο παντως...

Ωραίο και χρήσιμο γκατζετάκι για κάθε ξυλουργικό εργαστήρι. Το έχω βάλει και εγώ στη λίστα με τα προσεχώς.

Μπραβο Κυριακο, βολικη κατασκευη αν εχεις γυαλοχαρτα σε ρολο.

Ειναι αυτα που ειχαμε παρει κοψοχρονια πριν καμποσα χρονια? Τελειωμο δεν εχουν τα ατιμα! :)))

Re: Απάντηση: Οικιακό εργαστήριο

Μπράβο στον παππού. :a0210:
Κι εσύ, για να του δίνεις τα εργαλεία, καλός είσαι. :p

Δέν παίζεσαι χάχάχά.
Αυτό ήθελα να τού γράψω μπράβο στόν παππού,καί μετά μέ τό scrolling είδα τό δικό σου post,καί δέν μπόρεσα να κρατηθώ !!
Ο παππούς είναι ο μάστορας,καί ο Κυριάκος κάνει χρέη βοηθού :grinning-smiley-043
Αλλά είναι ειλικρινής όμως,πάντα αναφέρει τόν πρωτομάστορα :a0210:

Προσπαθώντας να αναδιοργανώσω λίγο τα εργαλεία μου (μετά την αγορά των διάτρητων βάσεων απο Lidl) δεν μου φτάσαν τα στηρίγματα,
οπότε θυμήθηκα οτι είχα αγοράσει απο ΙΚΕΑ τα παρακάτω στηρίγματα κουρτίνας. Και με λίγο κόψε-ράψε πέτυχα το παρακάτω...

IMG_20200402_141037_HDR.jpg

IMG_20200402_141126_HDR.jpg

IMG_20200402_140647_HDR.jpg

IMG_20200402_140714_HDR.jpg

IMG_20200402_140917_HDR.jpg

IMG_20200402_140941_HDR.jpg

IMG_20200402_141222_HDR.jpg

IMG_20200402_141234_HDR.jpg