Είχα το ίδιο θέμα με το δάπεδο (θα βρεις κάποια ποστ που έβαλα εδώ πριν 1,5 χρόνο) και δοκίμασα διάφορα. Το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν με αυτοεπιπεδούμενο τσιμέντο (sika) και εποξικό χρώμα δύο συστατικών (από Leroy). Για λαστιχένιο δάπεδο δεν έχω άποψη.Και μια ερώτηση.Σκέφτομαι στο κομμάτι που φαίνεται στις κίτρινες γραμμές (αντίστοιχα και από την άλλη μεριά που δεν φαίνεται στην φωτογραφία) να ρίξουμε ημιεπιπεδούμενο τσιμέντο (υπάρχει διαθέσιμη μπετονιέρα), να το περάσω ένα βερνίκι πέτρας και από πάνω πλαστικό δάπεδο με τις τάπες όπως αυτό. Στόχος να τσουλάνε ευκολότερα οι τροχήλατες κατασκευές, αλλά και να καθαρίζεται πιο εύκολα.
Πολλά μπράβο!!!
Πολυ ωραιο φιλε μπραβο σου... Και εγω πρεοει να σημαζεψω των χωρο που εχω στο σπιτι καθως εχω σκοπο να ασχοληθώ ερασιτέχνηκα με ξυλουργικες κατασκευες...
Γιαννη, χιλια μπραβο!
Ωραιες δουλειες και ωραια παρουσιαση.
Ειναι απολαυση να φτιαχνεις το εργαστηριο. Κατι ψιλα εχω εγω, μονο, και αλλα τοσα στο χωριο, και παλι το χαρηκα.
Τετοια "ολικη επαναφορα" χαιρεσαι να τη βλεπεις, και, φανταζομαι, πολυ περισσοτερο χαιρεσαι να την εκτελεις.
Καλη συνεχεια.
Πολυ νοικοκυρεμενη δουλεια Γιαννη..!!!
Έχει βάσεις να γίνει κατι πολύ καλό...!!!!
Μπραβο Γιαννη, γεια στα χερια σου, πολυ και καλη δουλεια κανεις, με μπολικο μερακι! Ο χωρος ειναι μεγαλος, ανετος και θα γινει ενα θαυμασιο man cave!
Γιαννη το εχεις παει πολυ καλα, πραγματικη μεταμορφωση :SFGSFGSF:
μου αρεσουν οι ξυλινες βασεις για τα εργαλεια, κλειδια, κατσαβιδια κλπ. Παρεμπιπτοντως το status ειναι πολυ καλο, και αντοχης.
στο πατωμα μη βαλεις πλαστικο δαπεδο, γιατι θα ειναι δυσχρηστο, θα φαινονται ακομα και οι σκονες, θα καει απο τροχους και οξυγονα ...
Γιάννη η μέρα με τη νύχτα το πριν και το μετά!
Μπράβο σου.
Να το αποφύγεις το πλαστικό γτ θα σου σπάσει τα νεύρα και δεν ειναι και φτηνό.
Γιάννη πόσα τετραγωνικά έχεις πάτωμα...;
Βρες κάποιο 2 συστατικών και περάσε το.. θα το κάνεις μια φορά και θα σκουπιζεται/σφουγγαριζεται ευκολα...
Βγαίνει πιο ακριβά αλλά είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις...
Πολύ καλή δουλειά ρε φίλε. Ο χώρος σου είναι μεγάλος, ο μακρύς πάγκος αρχοντικός, γενικά έχεις δυνατότητες για τα πάντα εκεί μέσα...
Είχα το ίδιο θέμα με το δάπεδο (θα βρεις κάποια ποστ που έβαλα εδώ πριν 1,5 χρόνο) και δοκίμασα διάφορα. Το καλύτερο αποτέλεσμα ήταν με αυτοεπιπεδούμενο τσιμέντο (sika) και εποξικό χρώμα δύο συστατικών (από Leroy). Για λαστιχένιο δάπεδο δεν έχω άποψη.
Αν έχεις μεγάλες κλίσεις στο δάπεδο, βάλε πρώτα κανονικό τσιμέντο, μετά ημιεπιπεδούμενο και άσε το αυτοεπιπεδούμενο (που είναι και το ακριβότερο) για το τέλος. Αφού φτάσεις το πάτωμα να είναι σχετικά επίπεδο με το τσιμέντο και το ημιεπιπεδούμενο, θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον μάστορα ή κάποιον φίλο που έχει ξαναβάλει αυτοεπιπεδούμενο, επειδή έχει την δυσκολία του σαν διαδικασία. Τέλος, για τελικό φινίρισμα πάνω από το τσιμέντο, έχω δοκιμάσει και βερνίκι πέτρας και βερνίκι πολυουρεθάνης-κανένα από τα δύο δεν μου άρεσε. Το εποξικό χρώμα κάνει επιφάνεια που χαίρεσαι να την βλέπεις και να δουλεύεις πάνω της. Έχει και μεγαλύτερη διάρκεια (από ότι λένε). Μόνο μειονέκτημα για μένα είναι ότι, όταν είναι βρεγμένο γλυστράει τρελλά, οπότε θέλειν προσοχή με τα νερά.
Έχε υπόψη ότι όλα αυτά και για τον χώρο που έχεις, θα στοιχίσουν μισό νεφρό... Επίσης επειδή για να το βάλεις μπροστά θα πρέπει να αδειάσεις το εργαστήρι, είναι μια καλή ευκαιρία να το συνδυάσεις με σοβάτισμα τοίχων/ταβανιού. Κάνε την έρευνά σου, δες διαθέσιμο χρόνο και χρήμα, και ανάλογα αποφασίζεις.
Να γίνει τέλειος εξομάλυνση σε χώρο εργαστήριο το θεωρώ υπερβολή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.