Οικιακό εργαστήριο

Σήμερα τυχαία είδα ότι έχει φέρει μεγεθυντικό Φακό Πάγκου σε πολύ καλή τιμή με led δεν το έχω προσέξει καν η ποιότητα του πολύ καλή το 1/3 με παραπλήσια.​

Attachments

• IMG_20220322_164533.jpg
    IMG_20220322_164533.jpg
    3.5 MB · Views: 82
  • IMG_20220322_164137.jpg
    IMG_20220322_164137.jpg
    2.9 MB · Views: 80
  • IMG_20220322_164343.jpg
    IMG_20220322_164343.jpg
    3.7 MB · Views: 81

Σήμερα τυχαία είδα ότι έχει φέρει μεγεθυντικό Φακό Πάγκου σε πολύ καλή τιμή με led δεν το έχω προσέξει καν η ποιότητα του πολύ καλή το 1/3 με παραπλήσια.​

Ενδιαφέρον, αλλά ... ποιος το έχει φέρει; Δεν το αναφέρεις!

• Like
Reactions: mikemtb
το αγορασα εγω το συγκεκριμενο και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο.
Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο καποιο αλλο αντιστοιχο αλλα η κατασκευη του ειναι πολυ στιβαρη.
Θα ηθελα λιγο πιο δυνατο το φως αλλα και αυτο που εχει ειναι οκ.
Ο μεγεθυντικος φακος τωρα νομιζω μεγεθυνι το αντικειμενο 3 φορες.
Εχω την εντυπωση οτι σε αυτου του τυπου τα φωτιστικα,καθοριστικο ρολο στη τιμη τους παιζει η ικανοτητα μεγενθυνσης των αντικειμενων..
Σε γενικες γραμμες ειναι μια τιμια αγορα..

Τωρα ειδα τις οδηγιες
Η ικανοτητα μεγεθυνσης ςιναι 2,25

Σημερα μπηκε και η μεταλλικη αυτοκολλητη μεζουρα στο εργαστηριο...
Να πω πως μονο με λαμαρινοψαλιδο κοβοταν,με τιποτα με φαλτσετα/κοπιδι, και η κολλα του φανηκε πολυ ισχυρη....
Εκανα και "σιδερωμα" με μια βαρια για να πατησει σωστα...
Δειχνει ωραια παντως και πιστευω χρειαζεται...

20220401_104011.jpg 20220401_104426.jpg

Κωστή μεγειά. Κόβεται και με ψαλίδι - με κοπίδι και εγώ δεν είχα καταφέρει τίποτα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Εγω απλωνω ασπρη μονωτικη wonder tape και βαφω με μαρκαδορο τις υποδιαιρεσεις του μετρου. Βεβαια μετα απο κανα 2 χρονια θελει αλλαγη αλλα το συνηθισα!

Μετα το κλεισιμο του λογαριασμου στο Flickr και την αποστολη ολων των αρχειων στο email μου, ταξινομω εκ νεου καποιες χιλιαδες φωτογραφιες... Πετυχα και μια φωτο απο την αποθηκη που την ετοιμαζα για να γινει εργαστηριο!! :)

Το πριν....
k0LdygLh.jpg

...και το τωρα, απο την ιδια γωνια ληψης
DYtosgI.jpg

Πηρε 4-5 χρονια με συνεχεις αλλαγες, προσθηκες, αφαιρεσεις, οργανωσεις, αναδιοργανωσεις και ξανα αλλαγες μεχρι που -σε αυτο το κομματι του χωρου τουλαχιστον- βρηκα μια ισορροπια που βολευει τον τροπο που δουλευω. Δεν εχω αλλαξει κατι δηλαδη τον τελευταιο καιρο.

Ενα δυσκολο κομματι ηταν η σταδιακη απομακρυνση ΟΛΩΝ εκεινων των εργαλειων που ηταν σε πρωτο πλανο και ΣΠΑΝΙΑ τα χρησιμοποιουσα.
Πλεον τα εργαλεια και αναλωσιμα που βλεπει το ματι, χρησιμοποιουνται ΟΛΑ. Τα υπολοιπα ειναι σε μπαουλα και συρταρια.

Συμμαζευα και καθαριζα μιση μερα για να βγαλω αυτη την παραπλανητικη φωτο 🌚
Μισή μέρα δεν είναι τίποτα Μιχάλη :cool:.... Το δκο μου σώζεται μόνο με ανατίναξη και χτίσιμο από την αρχή....... :poop:

Στη φώτο ο ένας πάγκος που έχω .... Το υπόλοιπο εργαστήριο είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ χειρότερο! :alien::unsure:

Attachments

• IMG-b970a948d67c4975d42ad64240195d11-V.jpg
    IMG-b970a948d67c4975d42ad64240195d11-V.jpg
    203.6 KB · Views: 70
Θα εχει πολυ μεγαλο ενδιαφερον μια φωτο 'πριν' και μια 'μετα' το νοικοκυρεμα. Ξεκινα... :)
Δεν μπορεί να υπάρξει "μετά" Μιχάλη..... Το έχω επιχειρήσει..... :LOL:

Υ. Γ. Ο λόγος είναι ότι είναι αρκετά μικρός ο χώρος (συνολικά γύρω στα 15 τμ, μαζί με πάγκους, ραφιερες, ντουλάπια, καρέκλες, επιδαπεδια πλάνη, τορνακι) και πολλά τα πράγματα + ένα τσοπανοσκυλο 50 κιλών :love:.. Πρέπει να γίνει επέκταση αναγκαστικά....

Σε καταλαβαινω απολυτα Μιχαλη....μετα απο τοσα χρονια ειναι πραγματικη απολαυση να χαιρεσαι αυτα που ο ιδιος εχεις φτιαξει...
Οντως το πριν και το μετα εχει μεγαλη σημασια ωστε να αντιληφθεις ποσο πραγματικα εχει αλλαξει ο χωρος σου...
Εμενα μου πηρε 3 χρονια και δεν σταματαμε εδω...!!

Το πριν...
χωρος 1.jpg

...και το μετα...
χωρος 2 .jpg

Τυχεροί όσοι έχετε κατάλληλο (σε τετραγωνικά και για αποκλειστική χρήση εργαστηρίου) χώρο...Τι να πω κι εγώ που προσπαθώ να στριμώξω τα αστρίμωχτα σε έναν ελάχιστο χώρο μεικτής χρήσης και γίνεται ο κακός χαμός...
Όσο και να θες να τακτοποιήσεις, αν έχεις αρκετά πράγματα σε μικρό χώρο, είναι μάλλον άλυτη η εξίσωση.

• Like
Reactions: nickolas and KOSSTV
Παρόλο που το παράτησα το καημένο το εργαστήριακι μου και έμοιαζε σαν βομβαρδισμενο, κατάφερα και το συμμάζεψα λίγο αυτές τις μέρες. Έχω μέλλον ακόμα .....τώρα πρέπει να συμμαζέψω τις ταινίες και τα γυαλοχαρτα. Ευτυχώς έχει πολλές ωραίες ιδέες εδώ και στο pinterest.
Tapatalk[/QUOTE]Νομίζω τώρα φαίνεται καλύτερα
08aa8e1122ff6fad11e6e9df722f4ca7.jpg

Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:
Mια γλυκα ειναι το εργαστηριακι, χαχαχα!

Για 15 χρονια τουλαχιστον το εργαστηριο μου στη μονιμη κατοικια μου στο Βουκουρεστι ηταν ενας χωρος στο σαλονι ~5 τετραγωνικα!! Εχω βαλει φωτο κατα καιρους!
Ομως ηταν ενας χωρος που μου εδινε τεραστια χαρα στις ελευθερες ωρες μου εκει. Ευτυχως που υπηρχαν και τα μινι Proxxon και ειχα στριμωξει εκει απειρα εργαλεια :ROFLMAO:

• Like
Reactions: KOSSTV