Ωραια μπηκαν εκει οι φορτιστες!
Υπαρχει oμως χωρος για δευτερο ραφι πανω απο το υπαρχον? Αργα η γρηγορα, ως δια μαγειας, θα παρουσιαστουν και αλλοι φορτιστες![]()
Τους φορτιστες να τους βαλεις καθετα
Λογικά πίσω θα έχουν υποδοχές. Βάζεις μια πλάτη στο ραφάκι, βιδώνεις βίδες με κωνικό κεφάλι και "κουμπώνεις" συρταρωτά τον φορτιστή στα κεφάλια από τις βίδες.Να τους βάλω (πράγματι για τους τρεις 18v θα βόλευε πολύ), αλλά πως θα τους στηρίξω κάθετα;![]()
Αν ξεκίναγα σήμερα, θα έκανα αυτό που λες. Θα διάλεγα μια εταιρεία και θα είχα 18 και 12v εργαλεία και τίποτα άλλο.
Το ίδιο σκεπτικό έχω και εγώ.Να τους βάλω (πράγματι για τους τρεις 18v θα βόλευε πολύ), αλλά πως θα τους στηρίξω κάθετα;![]()
Καλημερα αυτο τι θορυβο κανει; λεει ?-45 db ειμαι ανεκτο για σπιτι ;;Ειναι ενα θεματακι αυτο σε τετοιους χωρους και αντιμετωπιζεται μονο με καθαριστη αερος κατα τη γνωμη μου.
Θα ελεγα να δοκιμασεις με ενα (σουπερ) οικονομικο καθαριστη με φτηνα αναλωσιμα οπως αυτον που βγαζει η budget εταιρεια Esperanza (oλα τα προιοντα της που εχω δοκιμασει ειναι πολυ καλα και VFM). Αν δεις και γινεται δουλεια, που σιγουρα θα γινεται, αποφασιζεις εαν θα πας σε μεγαλυτερο μοντελο.
![]()
ΙΟΝΙΣΤΗΣ/ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ 10W ESPERANZA BREEZE EHP001
Χάρη στο καινοτόμο και προηγμένο φίλτρο τριών σταδίων, ο καθαριστής αέρα της Esperanza στ SKU:HAP.312334www.e-shop.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.