Οικιακός φωτισμός Led

Έχω δοκιμάσει διάφορες κινέζικες και σε e14 και σε mr16.
Σε αυτές που κατέληξα είναι οι philips με μεγάλη διαφορά από όλες τις άλλες.
Καλύτερες και σε φωτεινότητα και το ποιο βασικό στο χρώμα,
δεν ενοχλούν καθόλου.

Για e14 θα σου έλεγα να κοιτάξεις http://www.e-shop.gr/lamptiras-philips-led-candle-e14-dim-6w-warm-white-470lm-clear-p-ANA.LIG0334 αυτές όπου τις βρεις ποιο φτηνά.
Εγώ τις πήρα από γερμανία κοντα στα 9 με 10 ευρώ το κομμάτι μέσω ebay.
Για τις e27 επειδή θες ποιο πολλά watt είναι ποιο δύσκολα,
αλλά άμα είχα e27 θα έπερνα ένα ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑ ΝΤΟΥΙ Ε27-2ΧΕ27 και θα έβαζα 2 philips e27
Χιλια ευχαριστω γιατις πληροφοριες...
Πωπω! οι dimmable ειναι απλησίαστες!!! Στο skroutz εχει απο 14 ενω στο ebay κανα 10ρικο...

ναι είναι όντως πολύ ακριβές.
κοίτα στο e-shop τις βάζει καμιά φορά στα crazy sundays κοντά στα 8 με 10 ευρώ πάντα μιλάμε για τα 6w
αλλιώς μέσω ebay.

κοίτα και στα μεγάλα mediamarkt public καμιά φορά μένει stock και το βάζουν ποιο φτηνα.

συμφέρει όπως και να το δεις.
είχα ενα φωτιστικό με 12 ε14
είχα βάζει τις αλογόνου με 28w αντί τις κανονικές 40w
και τις άλλαξα όλες με 6w philips λόγω ότι ανάβει αρκετές ώρες.
διαφορά στο χρώμα και σε φωτεινότητα δεν διέκρινα.

κοίτα συμφέρουν όπου ανάβουν πολλές ώρες.
στο μπάνιο δεν συμφέρουν, σε δωμάτια που δεν μένουν ανοιχτά ώρες τα φώτα δεν συμφέρει.
εγώ έχω αλλάξει στην κουζίνα και στην σαλονοτραπεζαρία που ανάβουν πολλές ώρες.

Θα ηθελα την βοηθεια σας... θελω να αντικαταστησω τις οικονομικες λαμπες με led....
- εχω 3 επιτραπεζια φωτιστικα με οικονομικες λαμπες Ε14 με φωτεινοτητα 40w (σε πυρακτώσεως) (θα προτιμούσα dimmable και σε τυπο κερι)
- εχω 2 φωτιστικα οροφης με οικονομικες λαμπες Ε27 με φωτειτονητα 100w (σε πυρακτώσεως) (ειναι για υ/δ και κουζινα)
- εχω 1 φωτιστικo οροφης με 2 οικονομικε λαμπες Ε27 με φωτειτονητα 100w και 75w (σε πυρακτώσεως) (ειναι για σαλονι)
- εχω 1 φωτιστικο τοιχου (απλίκα) με 2 οικονομικες λαμπες Ε14 με φωτειτονητα 40w (σε πυρακτώσεως) (ειναι για το μπανιο και θα προτιμουσα περισσοτερη φωτεινοτητα)

Ολες σε θερμο φως (3000Κ ?) και δυστυχως δεν ειμαι εξοικειωμένος με την μετρηση της φωτεινοτητας σε Lumen και γιαυτο τις μετραω ακομη σε αντιστοιχες πυρακτωσεως...
Που ψαχνω, τι ελεγχω...;
Τι προτεινετε;
Χιλια ευχαριστω...

Ρίξε μια ματιά και στο www.leditnow.gr . Καλές τιμές, πολύ καλή ποιότητα οι led VTAC και καλή εξυπηρέτηση. Και έχει και αρκετές dimmable...

Ρίξε μια ματιά και στο www.leditnow.gr . Καλές τιμές, πολύ καλή ποιότητα οι led VTAC και καλή εξυπηρέτηση. Και έχει και αρκετές dimmable...

Επιβεβαιώνω απόλυτα τα παραπάνω. Πήρα V-TAC την περασμένη εβδομάδα από το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ποιότητα των V-TAC αλλά και από την εξυπηρέτηση του καταστήματος. Σάββατο πρωί έκανα την παραγγελία και Δευτέρα πρωί την παρέλαβα!

κοίτα συμφέρουν όπου ανάβουν πολλές ώρες.
στο μπάνιο δεν συμφέρουν, σε δωμάτια που δεν μένουν ανοιχτά ώρες τα φώτα δεν συμφέρει.
εγώ έχω αλλάξει στην κουζίνα και στην σαλονοτραπεζαρία που ανάβουν πολλές ώρες.

Αλλαγή από CF δε συμφέρει έτσι κι αλλιώς. Είναι τόσο φτηνή η κιλοβατώρα που θες πολλααααααα χρόνια να κάνεις απόσβεση.

Αν καεί η παλιά τότε ναι.

Στο μπάνιο κλπ συμφέρει επίσης αρκετά επειδή οι CF καίγονται γρηγορότερα όταν αναβοσβήνουν συνέχεια.

μήπως έχει και χρωματιστές λάμπες dimmable ?

Επιβεβαιώνω απόλυτα τα παραπάνω. Πήρα V-TAC την περασμένη εβδομάδα από το συγκεκριμένο κατάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την ποιότητα των V-TAC αλλά και από την εξυπηρέτηση του καταστήματος. Σάββατο πρωί έκανα την παραγγελία και Δευτέρα πρωί την παρέλαβα!

Χρωματιστές led του lidl είχε πάντως κάποια κομμάτια στη μεταμόρφωση.

Nα προσθεσω κατι και γω Μεγαλο πλεονεκτημα μαζι με ολα οσα ειπατε ειναι το οτι ολα τα ειδη που πουλαει εχουν 2 χρονια εγγυηση! Και διχως πολλα-πολλα την τηρουνε!
.
.
.
.
.
υγ- εκει δουλευει ο κουμπαρος-κολητος μου (Μιληστε με τον Γιαννη και πειτε του και χεραιτησματα απτην Σιφη!). :flipout:

παιδες ψαχνω απεγνωσμενα να βρω Ε14 λαμπα led φλογα(οχι κερακι αλλα αυτη με την "ουριτσα") για πολυφωτο η οποια να ειναι γαλακτερη και πανω απο 6w(να εχει ισοδυναμο φως με 60w περιπου ,πυρακτωσεως)!!!!Eχω κοιταξει παντου....amazon ,ebay,και σε διαφορα κινεζομαγαζα αλλα τζιφος.Αν ξερει κατι η εχει δει καποιος ας ενημερωσει,ευχαριστω.

Έχετε καμία ιδέα με τι να αντικαταστησω τις mr11 Led λάμπες που έχω?
Θέλω περισσότερο φως αλλά τι μπορώ να βάλω στη θέση τους αφού είναι μικρή η τρύπα που μπαίνουν?