οποιαδηποτε...τι σχεση εχει η πραγαμτικη καταναλωση με τα αναγραφομενα watt
το πρόβλημα για μένα δεν είναι μόνο τα W αλλά και τα σωστά lm.
Αν εγώ θέλω 900 και είναι 500 πραγματικά, τι να τα κάνω τα W
Από ότι λένε για να πάρεις 800-900 Lm, χρειάζονται 10 Watt. Από την άλλη τα 15 Watt δίνουν 1000-1100.
Οσο μπορεσα να καταλάβω, έχει να κάνει με τα K. Αλλα δινει το Warm άλλα το Cool..
Δεν ξέρω τελικά τι λέγεται για τα lm κλπ άλλα στοιχεία και σε ποιόν βαθμό όλα αυτά είναι μετρήσιμα... όμως πρόσφατα αντικατέστησα σε μια ψευδοροφή λάμπες gu10 αλογόνου των 50w με led των 7w της v-tac warm white με φωτεινότητα 330lm και έχω καλύτερο και εντονότερο φωτισμό στο χώρο μου. Ο όρος 'καλύτερος φωτισμός' φυσικά δεν μετρήθηκε με κάποιο όργανο αλλά είναι απλά αντιληπτός από όλους... και βέβαια δεν έχω ιδέα πόσα lm μπορεί να είχαν οι gu10 αλογόνου.
μοίρες;
μπορειτε να βρειτε στο ιντερνετ το documentation για το led που θελετε και εκει θα βρειτε τα μεγιστα lm/w που δινει η εταιρια κατασκευης του led και οχι της λαμπας.
Από την άλλη φαίνονται φθηνές (για το watt που λένε) και αν είδα καλά κάπου λέει ... '3 years free replacement' ... ?
Ναι, υπάρχουν συγκεκριμένες, τις βρίσκεις σαν dimmable σε ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού και ειναι λιγο πιο ακριβές απο της μη .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.