Καλημεραεχεισ δικιο ειμαι ασχετοσ με το αθλημα αλλα δεν προσβαλα κανενα εκτοσ κ εαν νομιζεισ οτι ολοι ειμαστε υποδιεστερα πλασματα απο σενα.ενα εχω να σου πω ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
Καλησπερα.
Γνωμη μου ειναι να μην παρεις avr χωρις συνδεση δικτυου. Πλεον περναμε στην εποχη του multi-room αλλα και χωρις αυτο το ιντερνετικο ραδιοφωνο και το spotify ειναι εκ των ων ουκ ανευ. Ασε που τα fw upgrade γινονται αυτοματα.
Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με ήχο αλλά είμαι αρκετά παλιός σε άλλα τεχνολογικά forum. Και καταλαβαίνω το ενδιαφέρον κάποιου να σου πει να πάρεις κάτι καλύτερο, είμαι ο πρώτος που το έχω κάνει και πολλές φορές μάλιστα.Παιδιά ξεχνάμε ότι ο φίλος διαθέτει μπάτζετ των 300 ευρώ, τα ξεχνάμε όλα ό,τι είπαμε και κοιτάμε να τον βοηθήσουμε με το συγκεκριμένο ποσό. Μουσική και 3 χιλλιάρικα να διέθετε, από avr δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει σωστά, ή στήνεις δικάναλο ή πολυκάναλο και τα δύο μαζί απλά δεν υπάρχει, το πολύ πολύ με ό,τι χρήμα διαθέτεις απλά τόσο πιο αξιοπρεπές αναπαραγωγή, δε συγκρίνεται όμως με το αποκλειστικό δικάναλο. Εχω την εντύπωση κι ο φίλος μια ματιά να ρίξει στις τιμές στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις για να καταλάβει πως ΚΑΙ σ αυτόν τον τομέα ό,τι πληρώσεις παίρνεις.
Μουσική και 3 χιλλιάρικα να διέθετε, από avr δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει σωστά, ή στήνεις δικάναλο ή πολυκάναλο και τα δύο μαζί απλά δεν υπάρχει, το πολύ πολύ με ό,τι χρήμα διαθέτεις απλά τόσο πιο αξιοπρεπές αναπαραγωγή, δε συγκρίνεται όμως με το αποκλειστικό δικάναλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.