Δεν φανταζόταν ότι μπορεί να κόστιζαν όσο ένα μηχανάκι ή αυτοκίνητο, ε? :damnyou:
Αχ! Τι λες τώρα...Εννοείται ότι την αγαπάει...Παίζει δυό όργανα και πού και πού τραγουδάει...Απο την μεριά της μάνας του έχει κρητική καλλιτεχνική φλέβα.
Anyway...
Ψές μετά του υιού ακροάσθημεν τα spear ηχεία με πολλούς ενισχυτές ....
Αγαπητέ DIPIE, αν μου επιτρέπεις μια παιδαγωγική παρατήρηση, όντας γονιός και εκπαιδευτικός, θα πρότεινα να μην παρέχεις τον μουσικό εξοπλισμό στο παιδί σχεδόν πιεστικά. Με αυτόν τον τρόπο θα γεννά την φυσική αντίδραση του τέκνου προς τον γονέα, τον οποίο θέλει να υπερβεί. Εκτιμώ ότι ο γιος σου μεγάλωσε με τα καλά ερεθίσματα που έδωσαν οι δικές σου επιλογές και ότι το πρότυπό σου είναι υποσυνείδητα κτήμα του. Όμως νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τον οδηγήσεις στο να διεκδικήσει κάτι από τον δικό σου εξοπλισμό, παρά να του προσφέρεις έτοιμες λύσεις, τις οποίες μπορεί και να απορρίψει. Ας συνειδητοποιήσει πλέον από μια νέα σκοπιά, του ενήλικα, την αξία του χόμπυ σου, προσπαθώντας εσύ να τον κάνεις να μοιραστεί μερικές ώρες μαζί σου, στη συνέχεια να τον αφήσεις να σε "μυήσει", σαν να μην ήξερες πολλά, στη μουσική μέσω υπολογιστή, και μετά θα έρθει σαν φυσκή απόληξη η σύζευξη των δύο κόσμων και η αποδοχή εκ μέρους του υιού των διατηρητέων αξιών του πατέρα. Το λέω γενικευτικά, καθώς δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε εσένα ούτε το παιδί. Μπορεί άλλωστε να έχεις κάνει ήδη τα παραπάνω.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Καταλαβαίνεις ότι το θέμα,το άνοιξα για τους νέους μας φίλους κι αναγνώστες του φόρουμ.Αλλά απ' ότι βλέπω συμμετέχουμε οι συνήθεις ύποπτοι...
Δύσκολοι καιροί...
Θ
Υ.Γ. Φιλοξενώ για λίγες μέρες στο σπίτι το νεαρό φίλο μου, ώσπου να φύγει για εκπαιδευτικό ταξίδι. Ενόσω γράφω αυτές τις γραμμές είναι απασχολημένος στο laptop του. Και σαν αποτέλεσμα της παραπάνω συζήτησης μου δείχνει ένα μηχάνημα που είναι πραγματικά των ονείρων του:
Αυτό!
Συμπέρασμα; Η απόσταση ανάμεσα στις ηλικίες είναι τεράστια. Είναι πολύ περίεργο να βιώνουμε το χάσμα των γενεών από την ανάποδη, εμείς που τουλάχιστον ζήσαμε τα δικά μας εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια ως επαναστατικά απέναντι στη "συντηρητική" γενιά των δικών μας γονιών!
Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί! Λέει η λαϊκή σοφία... :grandpa:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.