Ολα σ' 'ενα...Η άλλη φιλοσοφία...

Όχι το zeppelin:( το θέμα είναι να αγαπήσει το hifi, όχι να βολευτεί με μια compact συσκευή... Πάρτον και πάτε να ακούσετε. Θα περάσετε και καλά :D

Yπενθύμιση...

Ηχεία υπάρχουν και καλά/ακριβούτσικα μάλιστα...και το ζητούμενο είναι ποιοτική πολυσυσκευή (ενισχυτής+DAC με USB+καλό ενισχυτή ακουστικών-το τελευταίο όχι απαραίτητα αλλά nice to have).

Απάντηση: Re: Ολα σ' 'ενα...Η άλλη φιλοσοφία...

Διονύση ο Pulse για τα ηχεία που θές να τον βάλεις δεν κάνει....ο NAD καλύτερα εκ των δυο

Δεν είναι δύσκολα σε οδήγηση,απλά κάνουν για πολύ καλύτερες παρέες...Ωστόσο δεν θα τα πετάξω γι' αυτό...Ας παίζουν έστω κλάσμα των δυνατοτήτων τους...Εξάλλου σε μικρό χώρο θα παίζουν.

Με ενδιαφέρει τι βγάζει ο κάθε συνδυασμός απο άποψη ήχου...Θα τα κουβαλήσω μαζί μου,για να τα δοκιμάσω πρίν αγοράσω οποιαδηποτε συσκευή-εννοείται...

Ναί ο NAD φαίνεται όντως ότι έχει πολλά...προσόντα...Το θέμα είναι άντε να τον βρείς διαθέσιμο για ακρόαση...Τα 1000 ευρό σήμερα δεν είναι πασατέμπος...

Last edited:
Θα πρότεινα Primare i21 από εδώ ή Roksan M2. Βέβαια θές και ένα dac αλλά με 300Ε που σου μένουν θα βρείς καλύτερες υλοποιήσεις από τις ενσωματωμένες που έχουν οι περισσότεροι. Αν τεντώσεις λίγο και πάς σε κανα HK990 τότε ΙΜΗΟ τελειώνεις εκεί....Και θα έχει και τα γκάζια του ο "μικρός"

και ο ολοκληρωμένος της ΧΤΖ έχει ντακ ... και είναι και σε λογική τιμή... δεν πας από του κου Θέμη με τα μικρά ;

Τα παιδια σημερα δεν εχουν την ιδια αντιληψη με το στερεο.
Οι φετες και τα σεπαρε δεν τραβανε

Τα "παιδιά" ξέρουν πολύ καλά πως έναν υπολογιστή δεν τον αγοράζεις έτοιμο από τη σειρά turboX του πλαισίου. Διαλέγεις το καθε κομμάτι μόνος σου και άμα λάχει κάνεις και τη συναρμολόγηση. Γιατί να μην μπορεί να καταλάβει κανείς πως με αντίστοιχη λογική λειτουργεί και το hifi?

Τα "παιδιά" ξέρουν πολύ καλά πως έναν υπολογιστή δεν τον αγοράζεις έτοιμο από τη σειρά turboX του πλαισίου. Διαλέγεις το καθε κομμάτι μόνος σου και άμα λάχει κάνεις και τη συναρμολόγηση. Γιατί να μην μπορεί να καταλάβει κανείς πως με αντίστοιχη λογική λειτουργεί και το hifi?

Μπά, όλα τους(20+) ταμπλέτες-μικρούς φορητούς-λάπτοπ προτιμούν(κι έχουν)...Δεν είναι θέμα μινιμαλισμού,βασικά βαριούνται όλα τα περίπλοκα που απαιτούν πολλές...κινήσεις/φασαρίες κι επιπλέον γουστάρουν με χίλια μουράτα γκάτζετς....Μ' αυτή τη "λογική" προσπαθώ να κινηθώ.

Εχει δίκιο ο υπερήχας,έχει νέα παιδιά και ξέρει...Εσύ μάλλον είσαι καμιά γενιά-ές πίσω απ' αυτά...

Last edited:
Ο ανιψιός μου είναι 17 οπως και όλοι οι φίλοι του. Καλα και πως αναβαθμίζουν αυτοί οι πιτσιρικάδες τις κάρτες γραφικών τους; Παρεμπιπτόντως ο ανιψιός έσκασε απο το χαρτζιλίκι του 180 ευρα και πήρε ακουστικά :)

επειδή εμείς στα 15 μας ξεσκίζαμε τις λάμπες και τα μεγάφωνα του μπαμπα, δεν σημαίνει ότι τα δικά μας θα κάνουν το ίδιο.
Την δικιά μου από μωρό μέσα στο hifi την έχω.
Σε κάθε δωμάτιο έχει και ένα σύστημα.
Κυριολεκτικά (για την ώρα) σκασίλα της.

Στο δωμάτιό της της έχω από τα 11 της (τώρα είναι 16.5) ηχοσύστημα midi Denon με ηχεία Dantax.

Ακούει συνέχεια από το ηχείο του κινητού ή του υπλογιστή.
Το μόνο παρήγορο μέχρι στιγμής ότι μου έχει κατάσχει τα Κ240 και επειδή μετά από 35 χρόνια έχει καταφέρει να κάνει το καλώδιό τους να κάνει διακοπές, τώρα βλέπω μονίμως να λείπουν και τα Κ340 που τα βάζει στο ηλεκτρικό της πιάνο.
Επίσης παρήγορο ότι πέταξε τις ψείρες ακουστικά που είχε στο κινητό και μου ζήτησε ψείρες in ear, γιατί λέει αυτά ....ακούγονται καλύτερα. Υπάρχει ελπίς:grinning-smiley-043

Πάντως μέχρι πρίν από 2 χρόνια άκουγε με άνεση 19 έως 20 ΚΗΖ

Το ότι παίρνει κάποιος λάπτοπ ή ταμπλέτες δε λέει τίποτα.

Κι εγώ πρακτικά, έχω ένα laptop, ένα netbook κι ένα tablet, αλλά και τα έχω "ξεκοιλιάσει" (το ένα είναι και mac) και τους έχω δοκιμάσει της Παναγιάς τα μάτια από software και λειτουργικά...

Ακόμα και στο κινητό, κάθε εβδομάδα του αλλάζω λειτουργικό.

Το ότι παίρνει κάποιος λάπτοπ ή ταμπλέτες δε λέει τίποτα.

Κι εγώ πρακτικά, έχω ένα laptop, ένα netbook κι ένα tablet, αλλά και τα έχω "ξεκοιλιάσει" (το ένα είναι και mac) και τους έχω δοκιμάσει της Παναγιάς τα μάτια από software και λειτουργικά...

Ακόμα και στο κινητό, κάθε εβδομάδα του αλλάζω λειτουργικό.

Οτι και να κάνεις 20ρης δεν ξαναγίνεσαι:tongue::tongue:

Tι μπιζουδάκια!!! και σε λογική τιμή...

http://www.musicdirect.com/p-2701-wadia-151-powerdac-mini.aspx

AWADIA151SLV_2_.jpg

Τελικά θα ψωνίσω και για μένα μου φαίνεται...:BDGBGDB55:

Last edited: