Μέχρις προχτές υπήρχαν.Το γνωριζω γιατί τά αγορασα για τον μικρό.
Στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια , εκ των πραγμάτων τα αγοράζει κανείς.Αν αρχίσουμε να αγοράζουμε τα βιβλία για τα παιδιά μας, το επόμενο βήμα θα είναι να βάζουμε και ρεφενέ για το μισθό του δασκάλου τους!
Και η φορολογία φορολογία...
Σε φροντιστήριο της περιοχής μοιράζουν tablet pc's σε όλους τους μαθητές με υλικό βιβλία σημειώσεις και πλατφόρμα με τεστ και τέτοια....
φαμφάρες η πραγματική δουλειά θα δείξει..
για τρελές κόντρες στα angry birds έχουν να γίνουν....![]()
Στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια , εκ των πραγμάτων τα αγοράζει κανείς.
Σε μια χώρα που δεν έχει ουτε ένα πανεπιστήμιο στα 300 πρώτα παγκοσμίως,
είναι απολύτως λογικό να αντιμετωπίζεται απαξιωτικά η είσοδος τεχνικών υψηλότερου εκπαιδευτικού επιπέδου.
Γιατί έχεις εσύ για το αντίστροφο ;;; αλήθεια πολύ μου αρέσουν τέτοιου είδους ερωτήσεις.Έχεις να μας υποδείξεις κάποιο paper ή κάποια μελέτη πεδίου που να επικαλείται διαπιστωμένα παιδαγωγικά οφέλη από χρήση βιβλίου σε pdf σε σχέση με τα κανονικά βιβλία;
Γιατί έχεις εσύ για το αντίστροφο ;;; αλήθεια πολύ μου αρέσουν τέτοιου είδους ερωτήσεις.
Προσωπικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου , τουλάχιστο όσον αφορά το καλοτυπωμένο βιβλίο , αν και δεν έχω πρόβλημα να διαβάζω και pdf.Ενα ιδιαίτερα βασικό...Η συγκέντρωση τού παιδιού ή και του ενήλικου μπροστά σε ένα καλοτυπωμένο ή και κακοτυπωμένο βιβλιο,δεν ειναι η ιδια μέ το pdf..
Oπως και το γκούγκλισμα δεν υποκαθιστά την γνώση,αλλά απαιτείται ευρεία προϋπάρχουσα γνώση ,γιά νά έχει κάποιο νοημα το ψάξιμο στό διαδίκτυο...
τώρα σίγουρα το πας αλλού , και δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος.Απ´εκεί και πέρα ισως ήρθε η ώρα η ''υψηλή τεχνολογια'' να αφορισει σαν το παπαδαριό και τον Γουτεμβέργιο..
Τελικά εχει πλάκα ο φονταμενταλισμός τής τεχνολογιας σε βάρος τής ανάπτυξης τών ικανοτήτων τών παιδιών...............
Γιατί έχεις εσύ για το αντίστροφο ;;; αλήθεια πολύ μου αρέσουν τέτοιου είδους ερωτήσεις.
τώρα σίγουρα το πας αλλού , και δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος.
Ή αν υπάρχει δεν είναι της παρούσης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.