vaskal
AVClub Addicted Member
- 19 June 2008
- 1,535
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Oλα τα σχολικά βιβλία με ένα κλικ
Απο κει και μετά , σου απάντησα με την αντίστοιχη ερώτηση στο ερώτημα που έθεσες , Απαρίθμησε μου τα παιδαγωγικά πλεονεκτήματα του pdf σε σχέση με το χαρτί.
Στο ερώτημα : Ποιοι από τους τεχνικούς λόγους που ανέφερα δεν ισχύουν και γιατί;
έχεις δίκιο δεν απάντησα συγκεκριμένα , αλλά πιστεψε με μπορώ να το κάνω άνετα αν θέλεις.
Εν αγνοία μου μπορεί να έχω κάνει οτιδήποτε.
Κρατώ αυτό , λαμβάνοντας τα άλλα υπ 'οψιν.
Τα tablets και τα readers είναι μια χαρά για casual διάβασμα, αλλά δεν μπορούν σήμερα να αντικαταστήσουν τα σχολικά βιβλία για τεχνικούς, εργονομικούς και οργανωτικούς λόγους που προανέφερα. Σε μερικά χρόνια ίσως. Τώρα με τίποτα.
Κανείς δεν είπε να το κάνουμε αύριο. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για μια φορά σωστά , ας το κάνουμε με μελέτη.Αλλά ας αρχίσουμε κάποια στιγμή .
Θα ήταν απλά ταυτολογία να προσπαθώ να αποδείξω ότι αν εκπαιδεύσεις κάποιον αντικαθιστώντας πλήρως κάτι που δουλεύει για χιλιετηρίδες με κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί τον κάνεις "πειραματόζωο". Είναι ο ορισμός της έννοιας. Τέτοια πειράματα γίνονται σε πολύ μικρότερες κλίμακες (δείγματα) πολύ απλά για να μην κινδυνέψει από τις επιπτώσεις μεγαλύτερος πληθυσμός
Καλά ηρέμησε δε δοκιμάζουμε το φάρμακο κατά της φαλάκρας , για ηλεκτρονικό vs απλά χαρτί λέμε εδώ. :ernaehrung004:
Προσωπική μου άποψη , ας αποφήγουμε τα ξέρεις ποιος είμαι εγω (Έχω 15 ετή εμπειρία σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην εκπαίδευση.... ) , δε νομίζω να έχεις την εντύπωση οτι οι άλλοι είμαστε αγράμματοι.
Πριν απαντήσω στα ερωτήματα σου ,να διευκρινήσω οτι δεν έχω την παραμικρή διένεξη μαζί σου και οτι κάνουμε κουβέντα καλός εννοόυμενη.Δεν πήρα καμιά απάντηση. Απαρίθμησε μου τα παιδαγωγικά πλεονεκτήματα του pdf σε σχέση με το χαρτί.
Ποιοι από τους τεχνικούς λόγους που ανέφερα δεν ισχύουν και γιατί;
Αυτό θα ήταν απάντηση. Μέχρι τώρα λέτε ότι τα Pdf είναι καλύτερα αλλά δεν έχετε αναφέρει σε τι είναι καλύτερα, πέρα από τη φορητότητα και την οικονομία που όντως ισχύουν αλλά δεν είναι παιδαγωγικά πλεονεκτήματα.
Εν αγνοία μου μπορεί να έχω κάνει οτιδήποτε. Θα ήταν παράδοξο να το γνωρίζω όμως αφού είναι εξ' ορισμού αδύνατο. εσύ ξέρεις αν έχεις βλάψει ποτέ κανέναν εν αγνοία σου; Άρα η ερώτηση σου είναι άτοπη. :BDGBGDB55:
Αυτό όμως που δε θα κάνω σίγουρα είναι κακό στα παιδιά εν γνώση μου. Έχω 15 ετή εμπειρία σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην εκπαίδευση της Πληροφορικής και του Τουρισμού σε ανήλικους και ενήλικους με όλα σχεδόν τα εποπτικά μέσα που υπάρχουν. Μέχρι και gamification theories έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης έχω εμπειρία σαν χρήστης tablet και ebook reader και έχω εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες epub και pdf.
Τα tablets και τα readers είναι μια χαρά για casual διάβασμα, αλλά δεν μπορούν σήμερα να αντικαταστήσουν τα σχολικά βιβλία για τεχνικούς, εργονομικούς και οργανωτικούς λόγους που προανέφερα. Σε μερικά χρόνια ίσως. Τώρα με τίποτα.
Θα ήταν απλά ταυτολογία να προσπαθώ να αποδείξω ότι αν εκπαιδεύσεις κάποιον αντικαθιστώντας πλήρως κάτι που δουλεύει για χιλιετηρίδες με κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί τον κάνεις "πειραματόζωο". Είναι ο ορισμός της έννοιας. Τέτοια πειράματα γίνονται σε πολύ μικρότερες κλίμακες (δείγματα) πολύ απλά για να μην κινδυνέψει από τις επιπτώσεις μεγαλύτερος πληθυσμός.
Απο κει και μετά , σου απάντησα με την αντίστοιχη ερώτηση στο ερώτημα που έθεσες , Απαρίθμησε μου τα παιδαγωγικά πλεονεκτήματα του pdf σε σχέση με το χαρτί.
Στο ερώτημα : Ποιοι από τους τεχνικούς λόγους που ανέφερα δεν ισχύουν και γιατί;
έχεις δίκιο δεν απάντησα συγκεκριμένα , αλλά πιστεψε με μπορώ να το κάνω άνετα αν θέλεις.
Εν αγνοία μου μπορεί να έχω κάνει οτιδήποτε.
Κρατώ αυτό , λαμβάνοντας τα άλλα υπ 'οψιν.
Κανείς δεν είπε να το κάνουμε αύριο. Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι για μια φορά σωστά , ας το κάνουμε με μελέτη.Αλλά ας αρχίσουμε κάποια στιγμή .
Θα ήταν απλά ταυτολογία να προσπαθώ να αποδείξω ότι αν εκπαιδεύσεις κάποιον αντικαθιστώντας πλήρως κάτι που δουλεύει για χιλιετηρίδες με κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί τον κάνεις "πειραματόζωο". Είναι ο ορισμός της έννοιας. Τέτοια πειράματα γίνονται σε πολύ μικρότερες κλίμακες (δείγματα) πολύ απλά για να μην κινδυνέψει από τις επιπτώσεις μεγαλύτερος πληθυσμός
Καλά ηρέμησε δε δοκιμάζουμε το φάρμακο κατά της φαλάκρας , για ηλεκτρονικό vs απλά χαρτί λέμε εδώ. :ernaehrung004:
Προσωπική μου άποψη , ας αποφήγουμε τα ξέρεις ποιος είμαι εγω (Έχω 15 ετή εμπειρία σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην εκπαίδευση.... ) , δε νομίζω να έχεις την εντύπωση οτι οι άλλοι είμαστε αγράμματοι.