Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αφού βλέπω ότι είναι πολύ δημοφιλής η άποψη ότι χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία όλα αυτά είναι ανώφελα... σας ενημερώνω ότι μ'αυτή συμφωνεί και ο διευθυντής επικοινωνίας του MEGA, μέσω του αγαπημένου σας site (protagon.gr) :D Αν μη τι άλλο, αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια θεώρηση είναι πάρα πολύ βολική για το κράτος.

Γράμμα στους αγανακτισμένους φίλους μου

Φίλοι μου, μαζευτήκατε πολλοί στο Σύνταγμα, στον Λευκό Πύργο, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου και αλλού. Είδα τις αναρτήσεις , τα tweets, την αναμετάδοση από την τηλεόραση. Αρκετοί μου στείλατε μήνυμα να έρθω. Ας εξηγήσω λοιπόν, γιατί δεν το έκανα.

Οι μεγάλες κοινωνικές κινητοποιήσεις έχουν πάντα κάποιο λόγο που γίνονται και ένα στόχο που υπηρετούν. Οι τυνήσιοι μαζεύτηκαν στις πλατείες τους για να ρίξουν ένα δικτατορικό καθεστώς. Και πολλοί έχασαν τη ζωή τους γι αυτό .Οι Ισπανοί, που τόσο θαυμάσατε, είχαν ένα μακρύ κατάλογο συγκεκριμένων αιτημάτων. Αναζητήστε τον! Εδώ, όσο κι αν έψαξα , δεν βρήκα τι ακριβώς ζητούσατε. Η Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει μια πολύ μεγάλη κρίση. Ποιες είναι οι θέσεις σας; Είστε αγανακτισμένοι επειδή το Κράτος είναι υπερβολικά μεγάλο ή επειδή απολύει συμβασιούχους; Θέλετε να ψωνίζετε με το ευρώ περισσότερα από όσα μπορείτε σήμερα λόγω κρίσης να ψωνίζετε ή θέλετε τη δραχμή στο πορτοφόλι σας (κι ας μην υπάρχει τίποτα να ψωνίσετε;). Είστε αγανακτισμένοι επειδή υπάρχουν πολλοί μετανάστες στη χώρα ή τους θέλετε κι εκείνους δίπλα σας στην πλατεία; Μπορώ να απαριθμήσω και πολλά άλλα ερωτήματα. Φοβάμαι πως οι απαντήσεις θα είναι πολύ διαφορετικές από τον καθένα σας. Όμως, εσείς δεν θέσατε καν τις ερωτήσεις. Άλλος έγραψε στο facebook για την ηρωική Κερατέα που δείχνει το δρόμο, άλλος μίλησε για τη συγκίνηση που νιώθει, άλλος για το ελικόπτερο που πρέπει να πάρει τους υπουργούς.

Ξέρετε τι σκέφτομαι; Ότι χρησιμοποιήθηκε η τρομακτική πράγματι δύναμη των social media απλά για να εκφραστεί η απελπισία μιας γενιάς που δεν καταλαβαίνει τι της συμβαίνει. Κι αυτός δεν είναι λόγος ούτε για συγκίνηση, ούτε για πανηγυρισμούς. Οι περισσότεροι ένιωσαν προσβολή στο ελληνικό τους φιλότιμο γιατί οι ισπανοί είπαν ότι οι Έλληνες κοιμούνται… Εμένα αυτό σαν κίνητρο για μια μεγάλη κινητοποίηση, μου προκαλεί ντροπή!

*Ο Χάρης Γούλιος είναι επικοινωνιολόγος, δ/ντης επικοινωνίας του MEGA.

Η μόνη ντροπή και ύβρις είναι το παραπάνω εμετικό λογύδριο. Φυσικά αυτή η υπηρεσία δεν επιτελείται αμισθί. Κανείς εθνοπροδότης και τσάτσος του συστήματος δεν ήταν οσφυοκάμπτης και δωσίλογος μονάχα για τη ψυχή της μάνας του. Μέχρι και ο Ιούδας το πήρε το κατιτί του. Αν, λοιπόν, τον κ. τάδε τον έκριναν τα ελληνικά πανεπιστήμια ικανό να επικοινωνήσει ορθώς και κατ' αυτόν τον τρόπο με τις ''μάζες'' κρίνοντας ότι το ανωτέρω βδέλυγμα είναι ικανό-επαρκές ώστε να αποκαλείται επικοινωνιολόγος, τότε, από σήμερα είμαι βάρβαρος..........

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Ρε παιδιά, εσείς που πηγαίνετε στο Σύνταγμα, γέρνει πράγματι το μαγαζί ή όχι???:D

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    80.8 KB · Views: 24
Last edited:

...

Θα ερχόμουν αν κάποιος μου πρότεινε να πάμε να πιούμε όλοι μαζί γιατί γκρεμίζεται η Ελλάδα που αναπτύχθηκε με όραμα την οικοδομή! Γιατί επιτέλους καταλαβαίνουμε πως δουλείες θα υπάρχουν μόνο για όσους ασχοληθούν με τη βιολογική γεωργία, με τις Πηγές ενέργειας της χώρας, με τον ποιοτικό τουρισμό ή την καινοτομία που μπορεί να πουληθεί στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα σήμερα λόγω της κρίσης δεν χάνονται μόνο δουλειές . Συμβαίνουν κι αυτά! Αυτό σας κάνει να αγανακτείτε;

:flipout::flipout::flipout:

Καλά ο τύπος είναι άπαικτος! Πού κρυβόταν τόσο καιρό?!

Λοιπόν έχω και εγώ καρά-καινοτόμα πρόταση για νέα απασχόλησή μου:
Θα γίνω εκτροφέας παπαγάλων!

Δεν μπορεί, τέτοια παραφουσκωμένα πτηνά σαν του λόγου του, κάποιος θα πρέπει να βρεθεί να τα ταϊζει. Θα πνιγώ στο ευρώ μιλάμε!
463023604_f0fd62372c.jpg

Σόρρυ, τώρα είδα την ερώτηση σου,
τα ματ απομακρύνουν βιαια τους συγκεντρωμένους του κινήματος, πολύ ξύλο.

Τι σορρυ καλε! Να'σαι καλά!!!

Σε ευχαριστώ!!!

Ως τώρα ο κόσμος κατέβαινε στις πορείες ειρηνικά, χωρίς διάθεση για ξύλο.
Γίνονταν τα στημένα επεισόδια, πετούσαν τις στημένες μολότοφ, έβρισκαν 5-10 ξεκάρφωτους και τους πλάκωναν στο ξύλο.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάποια στιγμή, όλος αυτός ο κόσμος κατέβει πραγματικά για να δημιουργήσει επεισόδια...
Αν πραγματικά κατέβει για να βλάψει αυτούς που είναι μέσα στο κοινοβούλιο, πόσες διμοιρίες ΜΑΤ θα τους σταματήσουν;

Μήπως πρέπει να αρχίσουν οι "ηγεμόνες" να σκέφτονται ότι το φιτίλι πλησιάζει επικίνδυνα στο τέλος του και ότι πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό;
Για μια φορά στην ιστορία να κάνουν κάτι για τους πολίτες αυτής της χώρας.
Για μια φορά να πουν στα τσιράκια τους "Κοίτα, αν δεις ότι δεν χορταίνεις, σταματάς!"

Γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Γιατί ακόμη και ο πιο μαλθακός οικογενειάρχης, όταν θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχει γάλα να δώσει στο παιδί του, θα βγει στο δρόμο και θα σφάξει κόσμο.

Και καλά ο GAP, προπονείται στο τρέξιμο όπου βρει ευκαιρία.
Κάτι αγύμναστοι καρεκλοκένταυροι που θα βρουν το σθένος να τρέξουν;

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

:flipout::flipout::flipout:

Καλά ο τύπος είναι άπαικτος! Πού κρυβόταν τόσο καιρό?!

Λοιπόν έχω και εγώ καρά-καινοτόμα πρόταση για νέα απασχόλησή μου:
Θα γίνω εκτροφέας παπαγάλων!

Δεν μπορεί, τέτοια παραφουσκωμένα πτηνά σαν του λόγου του, κάποιος θα πρέπει να βρεθεί να τα ταϊζει. Θα πνιγώ στο ευρώ μιλάμε!
463023604_f0fd62372c.jpg

Πραγματικά "συλλεκτικό" κείμενο. Εϊδες πόσο βολεύει η απουσία στοιχειώδους πολιτικού λόγου τους υπηρέτες του συστήματος; Την ερμηνεύουν όπως τους βολεύει.

Ως τώρα ο κόσμος κατέβαινε στις πορείες ειρηνικά, χωρίς διάθεση για ξύλο.
Γίνονταν τα στημένα επεισόδια, πετούσαν τις στημένες μολότοφ, έβρισκαν 5-10 ξεκάρφωτους και τους πλάκωναν στο ξύλο.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν κάποια στιγμή, όλος αυτός ο κόσμος κατέβει πραγματικά για να δημιουργήσει επεισόδια...
Αν πραγματικά κατέβει για να βλάψει αυτούς που είναι μέσα στο κοινοβούλιο, πόσες διμοιρίες ΜΑΤ θα τους σταματήσουν;

Μήπως πρέπει να αρχίσουν οι "ηγεμόνες" να σκέφτονται ότι το φιτίλι πλησιάζει επικίνδυνα στο τέλος του και ότι πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό;
Για μια φορά στην ιστορία να κάνουν κάτι για τους πολίτες αυτής της χώρας.
Για μια φορά να πουν στα τσιράκια τους "Κοίτα, αν δεις ότι δεν χορταίνεις, σταματάς!"

Γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.
Γιατί ακόμη και ο πιο μαλθακός οικογενειάρχης, όταν θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχει γάλα να δώσει στο παιδί του, θα βγει στο δρόμο και θα σφάξει κόσμο.

Και καλά ο GAP, προπονείται στο τρέξιμο όπου βρει ευκαιρία.
Κάτι αγύμναστοι καρεκλοκένταυροι που θα βρουν το σθένος να τρέξουν;

Ακριβώς! :a0210:

Πάντως στις άλλες πλατείες της Ισπανίας, πχ Μαδρίτη, ΔΕΝ έχει τελικό, για να δούμε εκεί τι θα γίνει...

Θα έρθει και το ξύλο, θα ανοίξουν και οι μυτούλες, αυτό είναι το μόνο βέβαιο, αλλά εδώ που φτάσαμε δεν έχει πια επιστροφή, και ότι δεν έχει επιστροφή δεν έχω αυταπάτες, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, αλλά θα το καταλάβουν στην πορεία.

ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ....

εδώ η είδηση από το tvxs

Μά αν γιγαντωθεί η διαμαρτυρία θά κτυπήσουν και εδώ...

Το καθεστώς ειναι γυμνό και ένα μονον μέσον έχει :Tην καταστολή..
Καλά παίζει καί τό έργο τού Νικου Τσιφόρου ''Η Πινακοθήκη τών Ηλιθίων'',αλλά ευτυχώς το βλέπουμε σε λιγότερα επεισόδεια..

πηγα χθες το απογευμα συνταγμα.
Δεν με ενδιαφερει αν θα γιγαντωθει ολο αυτο, δεν με ενδιαφερει αν θα καπελωθει η τι θα κανει στη τελικη.

Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι οτι κοσμος βγηκε στο δρομο αντι να καθεται σπιτι του και να βριζει για να εκτονωθει και εστω και λιγες χιλιαδες καταλαβαν οτι δεν αλλαζει τιποτα αμα εκτονωνεσαι σπιτι σου και μονος σου.
Ας διαλυθει και αυριο, ηδη οσα εχουν γινει αξιζουν πολλα και ισως αυριο να γινουν ακομα περισσοτερα.

Εγω δεν θα προκαταβαλω κανενα και τιποτα για το αν αυριο δεν θα βγει ουτε ενας η θα βγουν 200.000, ο κοσμος ειναι ελευθερος να πραξει κατα συνειδηση.....

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Το καθεστώς ειναι γυμνό και ένα μονον μέσον έχει :Tην καταστολή..

Αυτό ξέρουν ότι θα είναι η τελευταία τους κίνηση.
Η δράση φέρνει αντίδραση.

Την αδράνεια της μάζας την χρησιμοποιούσαν προς όφελός τους.
Όταν όμως αυτή η μάζα αρχίσει να κινείται, πάλι λόγω αδράνειας, δεν θα σταματάει.

Μα τη καταστολη περιμενουν πολλοι, για να κατεβουν στους δρομους.

Μονο ετσι θα "ξυπνησουν" κι αλλοι.

3η μέρα σήμερα. Σε κάνα μισάωρο ξεκινάμε.............:fahne90:

Δυστυχώς ρίχνει καρέκλες εδώ και δεν είμαι αισιόδοξος για τον κόσμο.........

Εμένα γιατί ακόμη και αυτή η βροχή δεν μου φαίνεται τυχαία;
Μα τέτοια εποχή να μας έχει σκίσει;

Μπα... Θεωρίες συνωμοσίας. Θα χρειαστώ ψυχίατρο μάλλον... :ADFADF1:

στην πλατεία χθες υπήρχαν 2-3 αρκετά μεγάλες τέντες, φαντάζομαι θα υπάρχουν και σήμερα, επίσης και κάτω από τα δέντρα μια χαρά είναι ....

όποιος θέλει να δώσει το παρόν πάνω, στα κατσαρολικά, να πάρει ομπρέλα......

Εμένα γιατί ακόμη και αυτή η βροχή δεν μου φαίνεται τυχαία;
Μα τέτοια εποχή να μας έχει σκίσει;

Μπα... Θεωρίες συνωμοσίας. Θα χρειαστώ ψυχίατρο μάλλον... :ADFADF1:

Kαι εγώ το ίδιο σκέφτομαι Mike.