Ολοι στον δρόμο την Τετάρτη 25/5/2011

Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

κατά τις 17:30 έφυγα και εγώ. Από τις 11 κάτω και έχοντας περπατήσει απίστευτα, δεν άντεξα άλλο, έφυγα από σταδιού - ομόνια- μοναστηράκι με τα πόδια, καθώς από την πλατεία δεν μπορούσες να περάσεις στην ερμού. Παντού στους γύρω δρόμους ματάδες τσιμπάγανε νέους, τσίμπησαν 3 άτομα μπροστά μου χωρίς λόγο, το πως δεν μας τσίμπησαν και εμάς(ήμουν με έναν φίλο μου) δεν ξέρω...

Απίστευτο κόσμο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο μαζεμένο ποτέ μου, αλλά χωρίς παλμό. Μια γενικότερη αμηχανία επικρατούσε.

Μα δε μιλάω για πολιτικούς ηγέτες.
Πλέον δε μας σώζει κάποιος πολιτικός, εδώ ψηφίζουν αντισυνταγματικά νομοσχέδια, ούτε εισαγγελείς κάνουν κάτι, ούτε κανένας !

Ηγέτη για επανάσταση χρειάζεται αυτή η χώρα πλέον !
Να καταλάβει τη Βουλή και να βγάλει ένα τεράστιο πανό που να γράφει "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" ! και ας έρθει μετά να τα πάρει, όποιος έχει @@ !!!

Εντάξει έναν Άρη χρειαζόμαστε. Και αυτός πάντως θα προκύψει στη διαλεκτική με το κίνημα. Δε θα είναι ένας superman της επανάστασης αλά V for Vendetta.

Εγώ ήθελα να ήξερα, οι ματατζήδες πότε θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να αντιστέκονται στα πλήθη;

Μήπως τους έχουν τάξει τίποτα πριμ μαμούθ;
Εδώ στην Αργεντινή το κατάλαβαν και εκείνοι και σταμάτησαν το ξύλο με τον κόσμο, οι δικοί μας τόσο ανεγκέφαλοι είναι;

Εγώ ήθελα να ήξερα, οι ματατζήδες πότε θα βάλουν μυαλό και θα σταματήσουν να αντιστέκονται στα πλήθη;

Μήπως τους έχουν τάξει τίποτα πριμ μαμούθ;
Εδώ στην Αργεντινή το κατάλαβαν και εκείνοι και σταμάτησαν το ξύλο με τον κόσμο, οι δικοί μας τόσο ανεγκέφαλοι είναι;

Αναμένω να δω εναγωνίως το ειδικό μισθολόγιό τους για να κρίνω καλύτερα. Για να δούμε, θα τα προσέξουν τα "παιδιά";

Θα συμφωνήσω με τον Klekor....

Απίστευτος κόσμος, πυκνός, ορισμένοι με παλμό...

Μιλάμε για πάνω απο 300.000 μέχρι 400.000......

Αλλά γίνεται σαφές ότι ούτε η μαζικότητα δεν φτάνει. Αύριο θα ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο που είναι ότι πιο κατάπτυστο έχει ψηφιστεί ever....και μάλιστα μετά απο μια διαδήλωση 400.000 πολιτών.

Το σωματείο που είχε συγκρουσιακή διάθεση ήταν οι ταξιτζήδες που έριξαν πολύ ξύλο, περιφρούρησαν απίστευτα την "περιοχή" τους και έδειξαν ότι δεν "μασάμε"....

Πριν λίγο άκουσα τον Τσίπρα στον Χατζηνικολάου να αναφέρει ότι ο GAP του ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πάει σε εκλογές.....

Αν δεν οργανωθεί ο κόσμος και αν δεν αποκτήσει και συγκρουσιακή διάθεση, το κράτος θα τον ελέγχει πάντα.... Αυτό κατάλαβα σήμερα..... Καλή η μαζικότητα, θεμιτή, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή......Τέλος.

Υ.Γ Να αναφέρω ότι όταν μιλάω για συγκρουσιακή διάθεση εκ μέρους των πολιτών, δεν μιλάω για το μπαχαλάδικο που γίνεται.....Μιλάω για έναν νέο Μάη.....

Θα συμφωνήσω με τον Klekor....

Απίστευτος κόσμος, πυκνός, ορισμένοι με παλμό...

Μιλάμε για πάνω απο 300.000 μέχρι 400.000......

Αλλά γίνεται σαφές ότι ούτε η μαζικότητα δεν φτάνει. Αύριο θα ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο που είναι ότι πιο κατάπτυστο έχει ψηφιστεί ever....μετά απο μια διαδήλωση 400.000 πολιτών.

Το σωματείο που είχε συγκρουσιακή διάθεση ήταν οι ταξιτζήδες που έριξαν πολύ ξύλο, περιφρούρησαν απίστευτα την "περιοχή" τους και έδειξαν ότι δεν "μασάμε"....

Πριν λίγο άκουσα τον Τσίπρα στον Χατζηνικολάου να αναφέρει ότι ο GAP του ανέφερε ότι δεν πρόκειται να πάει σε εκλογές.....

Αν δεν οργανωθεί ο κόσμος και αν δεν αποκτήσει και συγκρουσιακή διάθεση, το κράτος θα τον ελέγχει πάντα.... Αυτό κατάλαβα σήμερα..... Καλή η μαζικότητα, θεμιτή, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή......Τέλος.

Υ.Γ Να αναφέρω ότι όταν μιλάω για συγκρουσιακή διάθεση εκ μέρους των πολιτών, δεν μιλάω για το μπαχαλάδικο που γίνεται.....Μιλάω για έναν νέο Μάη.....

Δόξα τω Θεώ που έγινε κατανοητό από σένα. Πάνε δίπλα τρώρα και πέστο και στον Σπύρο που´νομίζει ότι πέφτει η κυβέρνηση όπου νάναι -bye-

Μόλις γύρισα και εγώ ,,, υπάρχει ποιοτική διαφορά στην αντιπαράθεση πλέον ,,

καλά ήταν ,,, μικροί μεγάλοι όλοι κάτω ,,, ψιλοχεςτήκανε λίγοοοοοο παραπάνω οι χωροφυλάκοι σήμερα ,,

μεγάλος χαβαλές στον Μπαϊρακτάρη πριν κάνα 2 ώρες , πήγαν να κάνουν ντου με τις μηχανές .. άλλα φάγανε απίστευτες κλωτσιές ,,, και ένα τόνο τραπέζια και καρέκλες ,, που στην συνέχεια κάηκαν εν είδη ψησταριάς ,,,:flipout::flipout:

μετά κατέβηκαν 4 διμοιρίες ,, ρήμαξαν όλη την πλατεία δεν έμεινε κεμπάμπ όρθιο ,,

καλά ήταν καλά .... και εις ανωτέρα

Last edited:

Δόξα τω Θεώ που έγινε κατανοητό από σένα. Πάνε δίπλα τρώρα και πέστο και στον Σπύρο που´νομίζει ότι πέφτει η κυβέρνηση όπου νάναι -bye-

Κοίτα να δεις by....

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας κυβερνά με το 10% μαζί του(αναλογικά) και όταν κατεβαίνει 400.000 κόσμου στους δρόμους τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.......

Όταν η χώρα φτάνει σε σημεία απίστευτα και υποσιτίζονται παιδάκια σε μία ευρωπαική χώρα το 2011....

Όταν σκάνδαλα αλα ProtonBank κρύβονται εν μία νυκτί και πολύ λίγοι παίρνουν χαμπάρι....

Όταν λες στους πολιτικούς αρχηγούς ότι μάγκες στα @@ μου εγώ δεν φεύγω δεν πάτε να γαμη@$#@$#ειτε.....στο φινάλε....και δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ λαική βούληση.....

Και όταν διαλύεις τόσο κόσμο με 3.000 ΜΑΤ, ε με συγχωρείτε πρέπει να κατεβούμε όλοι κάτω να αρχίσουμε να στήνουμε οδοφράγματα, να φορέσουμε τα κράνη μας, να πάρουμε τα ρόπαλα και ότι γίνει....

Πρέπει να υπάρξει μια minimum μαζικότητα, πρέπει να κατέβει κόσμος κάτω, αλλά πρέπει να υπάρξει και διάθεση για ανατροπή εκ της λαικής βάσεως, όχι μόνο της κομματικής και αυτό νομίζω σήμερα ότι φάνηκε όσο ποτέ άλλοτε...

Αύριο θα γίνει μία τρύπα στο νερό και θα ψηφιστεί εν ριπή οφθαλμού το κατάπτυστο νομοσχέδιο......

Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Κοίτα να δεις by....

Όταν ο πρωθυπουργός μιας χώρας κυβερνά με το 10% μαζί του(αναλογικά) και όταν κατεβαίνει 400.000 κόσμου στους δρόμους τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι.......

Όταν η χώρα φτάνει σε σημεία απίστευτα και υποσιτίζονται παιδάκια σε μία ευρωπαική χώρα το 2011....

Όταν σκάνδαλα αλα ProtonBank κρύβονται εν μία νυκτί και πολύ λίγοι παίρνουν χαμπάρι....

Όταν λες στους πολιτικούς αρχηγούς ότι μάγκες στα @@ μου εγώ δεν φεύγω δεν πάτε να γαμη@$#@$#ειτε.....στο φινάλε....και δεν δέχομαι ΚΑΜΙΑ λαική βούληση.....

Και όταν διαλύεις τόσο κόσμο με 3.000 ΜΑΤ, ε με συγχωρείτε πρέπει να κατεβούμε όλοι κάτω να αρχίσουμε να στήνουμε οδοφράγματα, να φορέσουμε τα κράνη μας, να πάρουμε τα ρόπαλα και ότι γίνει....

Πρέπει να υπάρξει μια minimum μαζικότητα, πρέπει να κατέβει κόσμος κάτω, αλλά πρέπει να υπάρξει και διάθεση για ανατροπή εκ της λαικής βάσεως, όχι μόνο της κομματικής και αυτό νομίζω σήμερα ότι φάνηκε όσο ποτέ άλλοτε...

Αύριο θα γίνει μία τρύπα στο νερό και θα ψηφιστεί εν ριπή οφθαλμού το κατάπτυστο νομοσχέδιο......

Τι πάει να πει οτι γινει ρε παιδια??

''Αποθανέτω η ψυχη μου μετα των αλλοφύλων'' δηλαδή??

Αν μηδενιζετε τοσο ευκολα την σημερινή συμμετοχή τι να πώ..??

Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Αν μηδενιζετε τοσο ευκολα την σημερινή συμμετοχή τι να πώ..??

Μα δεν τη μηδενίζει βρε Σπύρο, απλά συνειδητοποιει ότι δε φτάνει.
Και ο διπλός κόσμος να κατέβει αύριο το νομισχέδιο θα ψηφιστεί.
Οπότε τι????? Κάτι δεν πρέπει να κάνεις ;

Μίλαγα με έναν Ιταλό στο Μοναστηράκι ,ρεπόρτερ , και το ρεζουμέ είναι ότι απέχουμε μακριά από μια σοβαρή αντιπαράθεσης ακόμα ,,και εμείς και οι Ιταλοί ,,, και ότι φυσικά το πρόβλημα είναι ςυςτιμικό και ο χορός περνάει πλέον ΣΕ όλη την Ευρώπη γοργά !!!

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

http://www.youtube.com/watch?v=7bRt3urMpkY&feature=share

MAT δέρνουν Αστυνομικο που κατεβηκε στην διαδήλωση..

Χωρις σχολια..

Η μάλλον στό 1.51 ολα τα λεφτά η χορευτική φιγούρα τού ''θυμωμένου'' μέλους των ΜΑΤ.

Νάτα, νάτα...Ήρθε η ώρα μάλλον να συζητηθεί το γεγονός ότι η περιβόητη μαζικότητα δεν είναι αρκετή. Είναι αυτό που λένε στα μαθηματικά "αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη".

Έχουνε κλονιστεί ,,, μετράνε μέρες ,, ας ψηφίσουν ότι γουστάρουν,,, στο χέρι μας είναι μετά εάν γίνει πράξη ,,,

ίδωμεν ..

Απάντηση: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Απιστευτα πολύς ο κόσμος !!!
Δεν μπορούσαμε να κινηθούμε,ειδικά στην Πανεπιστημίου που περιπολούσαμε.
Η μεγαλύτερη διαδήλωση που είδα ποτέ..

Φυσικά το απόγευμα έγιναν τα γνωστά μαρμαροπεζοδρομιο-επεισόδια ,φάγαμε χημικά και καπνογόνα και φυσικά το βραδάκι η γνωστή μέθοδος -σκούπα από τους Φρουρούς της Τάξης,άδειασε την Πλατεία.
Γνωστά πράματα.
Αύριο απ το πρωί ,πάλι εκεί.

Υ.Γ Χάρηκα ιδιαίτερα για τις "παρουσίες " του AVclub και ας μην τις είδα όλες.
Εύχομαι αύριο (τ ακούς Αιμιλιάκο ???????:smash:)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25/5/2011

Μα δεν τη μηδενίζει βρε Σπύρο, απλά συνειδητοποιει ότι δε φτάνει.
Και ο διπλός κόσμος να κατέβει αύριο το νομισχέδιο θα ψηφιστεί.
Οπότε τι????? Κάτι δεν πρέπει να κάνεις ;

Δλδ??

Προτάσεις..

Το προβλημα τελικά ειναι αν θα ψηφιστει το αυριανο νομοσχεδιο??

Εχω αλλη αντιληψη.

Δεν θεωρώ την σημερινή και αυριανή διααδήλωση νάχει σχεση με το νομοσχέδιο αλλά με την συνολική πλέον Κυβερνητική πολιτική..

Αν καθε φορά αρχιζει η μοιρολατρική αντιληψη πέρασε και αυτο το νομοσχεδιο δεν πάμε πουθενά..

Η δυναμική πουχει δημιουργηθεί ειναι πλέον καθαρά εναντιον τής Κυβέρνησης και αυτο ειναι σαφές

Last edited:

Νάτα, νάτα...Ήρθε η ώρα μάλλον να συζητηθεί το γεγονός ότι η περιβόητη μαζικότητα δεν είναι αρκετή. Είναι αυτό που λένε στα μαθηματικά "αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη".

Στα μάτια τα δικά μου πλέον αυτό τοσο καθαρό όσο ποτέ.
Οι αυταπάτες τέλος.